Tahdon2013: Tiedotustilaisuudessa kuultiin asiantuntijaa ja puolueiden edustajia

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • vaeltaja2006
  • 9
Kaikenlaisilla perheillä on samanlaiset arkihuolet

Aamupäivällä eduskunnan kansalaisinfossa pidettiin tiedotustilaisuus, jossa kuultiin eri puolueiden edustajien näkemyksiä tasa-arvoisen avioliittolain merkityksestä ja oman puolueen kannasta.

Tilaisuudessa Helsingin yliopiston siviilioikeuden professori Urpo Kangas tarkasteli kansalaisaloitteen merkitystä demokratiassa ja tasa-arvoisen avioliittolakiehdotuksen luonnetta.


Tässä on tiedotustilaisuudessa pidetyt puheenvuorot


9 kommenttia

Onnea ja menestystä kaikkien rakkaudelle.

Tehdään 13. pv perjantaista Hyvän Onnen päivä : )

- - -
Vaikkakin,
Luonnostaan toisiaan rakastavan naisparin keskinäisen rakkauden tai
luonnostaan toisiaan rakastavan miesparin keskinäisen rakkauden
siellä koraanissahan tosiaan se profeetta muhammed tuomitsee,
siellä raamatussa se virkaveljensä, profeetta jeesus ei tuomitse,

joten perussuomalaisissa mm. Mika Niikko tuomitsee ja
kumartaa enempi siis abrahamisesti profeetta muhammedin perään.
Voi voi tuota persujen "mamuilua".

"traditio" nuo abrahamiset uskomukset ovat olleet Suomessa vasta jaa 1000-luvulta, vähitellen, eikä ole varmaa tietoa, olivatko miesparien ja naisparien liitot sitä ennen lainkaan kiellettyjä täälläkään. Eli nyt voi hyvinkin olla menossa lakialoite, palauttaa tänne todella perinteinen avioliitto ja poistaa syrjintä.

Etelä-Afrikassa Nelson Mandelan johdolla viitoitettiin tietä Suomellekin, poistaa inhimillinen syrjintä kaikissa muodoissaan.
Nelson Mandela myös asennoitui samoin kuin HLBT-ihmiset, jotka eivät kadehdi heteromaisesti suuntautuneitten rakkautta, eivätkä vaadi mitään kostoa siitä,
että HLBT-ihmisiä on vainottu, kidutettu, surmattu, poltettu elävältä, tuomittu vuosiksi vankilaan Suomessakin, syrjitty, sorrettu ... (eli olemme tavallaan olleet samassa asemassa, kuin Etelä-Afrikan apartheid-rotusorron uhritkin).

Kommenttia muokattu: 13.12.2013 klo 19:31
Näin uutisissa insertin, jossa olin näkevinäni (?) seuraavaa. Tahdon 2013 kampanjoija antoi A4-prujun eteenpäin eduskunnassa ja tässä prujussa oli otsikkona tai nimilehtenä lauseke, joka ymppäsi sukupuolineutraalin avioliittolain ja translain yhteen. (tyyliin: esitys tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi ja transsukupuolisuutta koskevaksi laiksi). Näinköhän omiani vai onko tällainen yhteishivutus todella meneillään?