Kiusattu 14-vuotias teki itsemurhan New Yorkin osavaltiossa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Toukokuussa 14-vuotias Jamey Rodemeyer teki oman videon It gets better –kampanjaan. Siinä hän kertoi, miten häntä kiusattiin, mutta silloin hän uskoi, että kaikki muuttuu paremmaksi. Hän tuli ulos biseksuaalina ja sai paljon tukea. Hän kertoi, miten Lady Gagan tekstit olivat hänelle tärkeitä.

Kiusaaminen jatkui, ja viime sunnuntaina hän teki itsemurhan. Vanhemmat ovat mediassa kertoneet tilanteesta ja haluavat vaikuttaa siihen, että kiusaaminen kouluissa loppuisi.

(QX)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Video youtubessa

2 kommenttia

Tilanne on onneton, jos 14-vuotias mieluummin päättää päivänsä kuin jatkaa elämäänsä. Tämä ei myöskään sattunut kaikkein takapajuisemmassa osassa maata, mistä ei välttämättä uutiset leviä nopeasti jos ollenkaan.

So what -asenne tappaa. Jos porukan enemmistö ei seisoisi tumput suorina ja laput silmillä vaan sanoisi, että nyt saa riittää, niin ehkä tämäkin elämä olisi säästynyt. Jokainen joka ajattelee, että kiusaaminen ja väheksyntä ei kosketa itseä, on pahemman kerran väärässä. Mikään muutos ei koskaan lähde "joistain muista", "systeemistä" tai "käytännöistä", se lähtee itsestä. Aina.
Kyllä, itsen toiminnasta muutos tapahtuu!

Kyrie eleison!

Kommenttia muokattu: 23.09.2011 klo 09:58