Fetissimiehet kohtasivat Finlandization-tapahtumassa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

MSC Finlandin 25. kerran järjestämä Finlandization-viikonloppu on takana. Ohjelmaa järjestettiin keskiviikon ja sunnuntain välillä Porvoossa, Tampereella ja Helsingissä.

Tänä vuonna tapahtumaan osallistui ihmisiä aiempaa selvästi enemmän ja merkillepantavaa oli myös nuoremman väen huomattavasti kasvanut osallistumisaktiivisuus. Osallistujia oli paitsi Suomesta myös ulkomailta, ainakin Ruotsista, Saksasta ja Virosta.

Pitkä Finlandization-viikonloppu alkoi jo keskiviikkoiltana, jolloin järjestettiin Porvoossa saunailta.

Torstaina käveltiin Tom of Finlandin jalanjäljissä Helsingissä samoissa maisemissa, joissa Tom kulki sota-aikana ja sotavuosien jälkeen yöllistä seuraa etsimässä.

Perjantaina järjestettiin Tampereen Mixei-ravintolassa lämmittelyjuhla. Helsingistä oli järjestetty Tampereelle yhteiskuljetus, mukanaan parinkymmenen hengen vahvuinen ryhmä. Kaikkiaan Tampereen Mixeissä juhli runsas 60 ihmistä, joilla pukeutumiskoodi oli tiukasti nahkaa, kumia, farkkua, skinhead- tai armeija-tyyliä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Juhliminen jatkui lauantaina, jolloin vietettiin pääjuhlaa Helsingin Hakaniemessä sijaitsevassa Ravintolalaiva Wäiskissä. Hakaniemenrantaan ankkuroituun perinteiseen ravintolalaivaan saapui illan aikana parisataa juhlavierasta pitämään hauskaa kolmessa kerroksessa. Hauskanpidon lomassa MSC Finlandin perustajajäsenet ja muut aktiivisesti toimintaan vaikuttaneet henkilöt muistelivat jo kunnioitettavaan ikään ehtineen kerhon toimintaa.

Ennen pääjuhlia - alkuaan sattumalta samaan aikaan Finlandization-tapahtuman kanssa - joukko karhu-henkisiä miehiä lähti merelle M/S Emma -aluksella Kauppatorilta, lipputangossa tietenkin ruskean ja harmaan sävyissä liehuva karhulippu. Laiva kävi Hakaniemessä jättämässä kymmeneksi Finlandization-tapahtumaan pääjuhlaan aikovat. Laivalla valittiin paras parta, laulettiin karaokea, syötiin ja juotiin. Mukana oli myös kansainvälisesit tunnettu DJ.

Sunnuntaina Hugo´s Room -ravintolassa järjestettiin vielä päättäjäisbrunssi. Sunnuntai-iltapäivänä Finlandization-tapahtuman osallistujia nähtiin sankoin joukoin myös Kalliossa sijaitsevan Nalle Pubin terassilla.

Finlandization-tapahtuman järjestävä MSC Finland - Tom's Club on fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. Keväällä 35 vuotta täyttänyt MSC on puolestaan osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.

artikkelin kuvat ja taustatiedot: mscfin.fi

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!