Raskaan sarjan urheilujohtaja tuli kaapista

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Ossi Halme
  • 3

Yhdysvaltalaisen Phoenix Suns –koripalloseuran johtaja Rick Welts on tullut kaapista. Maailman kovatasoisimmassa korissarjassa, NBA:ssa pelaavan seuran hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Welts, 58, kertoi asiasta viikonloppuna New York Times – sanomalehden haastattelussa.

Weltsin tapauksessaan kyse on ollut suhteellisen laajasti tiedetysti jutusta, josta ei vain ole haluttu puhua. Nyt hän kuitenkin itse haluaa rikkoa tämän tabun, jonka viimeisiä kasvualustoja miesten joukkueurheilu hänen mielestään on.

Huom! Linkki alkuperäiseen juttuun voi toimia vai muutamia viikkoja

New York Timesin juttu

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Rugbypelaaja Ben Cohenin aktivismi on pitkäkestoista ja tehokasta, mutta Hudson Taylor oli uusi tuttavuus. Herroilla on kyllä loistava agenda.

Tässä ei ole kyse "pelkästään" yhdenvertaisuudesta tai ns. terveestä järjestä. Joissain maissa urheilukulttuuri on vahvalla pohjalla ja se myös halutaan pitää lujana. Homma murenee sisältä päin, jos urheilun piirissä on ilmiöitä, joita ei olla huomaavinaankaan ja joista ei saa puhua.

Kun puhun urheilukulttuurista, niin tarkoitan pitkän ja leveän linjan urheilukulttuuria, en 1-2 lajin satunnaisen menestyksen luomaa hypeä. Suomalainen urheilukulttuuri on siinä tilassa, että siitä on vaikea löytää edes pulssia.