Mister-maailma: Mr. Leather Finland muuttuu Mr. Fetish Finlandiksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

MSC Finlandin pelkistetyn logon on suunnitellut kerhon kunniajäsen Tom of Finland


Kimmoliisa-gayradio-ohjelmassa käsiteltiin torstaina MSC Finlandin toimintaa. Haastateltavana oli Timo MSC:n hallituksesta. MSC Finland oli alun perin motoristi- ja nahkakerho. Nyt se on fetissikerho. Toimintaa on haitannut oman kerhotilan puute. Ehdolla on viime aikoinakin ollut tiloja, mutta ne kilpistyvät joko vuokran kovaan tasoon tai taloyhtiöiden vastustukseen. Nykyään kerhoiltoja pidetään kerran kuussa Hugo's Roomissa.

Toukokuussa on pohjoismainen tapahtuma ToE (Top of Europe), johon saapuu vieraita muista Pohjoismaista ja Virosta. Samassa yhteydessä pidetään MSC:n 35-vuotisjuhlat DTM:ssä. Heinäkuun lopulla on vuosittainen Finlandization-juhlaviikonloppu. Tänä vuonna on 25. kerta. Finlandization-tapahtumissa on toisinaan valittu Mr. Leather Finland, jos kandidaatteja on ollut tarjolla. Tänä vuonna kilpailu muuttuu Mr. Fetish Finland -kilpailuksi, ja se järjestetään jossain muussa yhteydessä - ei Finlandizationin yhteydessä. Ehtona tietenkin, että löytyy kandidaatteja.

*****

MSC Finland on järjestötoiminnan veteraani, tänä vuonna 35-vuotias. 1970-luvun puolivälissä perustettiin nahkakerhoja eri puolille Eurooppaa, ja niille rakennettiin yhteinen kattojärjestö ECMC. ECMC:hen kuuluu yli 30 paikallista järjestöä eri maista. Saksalaisilla ja englantilaisilla kerhoilla on omat paikallisemmat kattojärjestöt. Ns. nahkakulttuurin historiaa Euroopassa ja Amerikassa käsitellään aika laajasti hollantilaisen pariskunnan perustamalla sivustolla
http://www.cuirmale.nl/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Silloin, kun MSC:llä oli oma kerhotila, oli myös erilaista harrasteryhmätoimintaa. Tällä hetkellä on elossa vain motoristiryhmä.

Tänä yönä ovat avautuneet MSC Finlandin uusitut ja modernimmat nettisivut. Sieltä löytyvät tiedot klubi-illoista Hugo's Roomissa sekä pian myös tarkemmat tiedot ToE-viikonlopun ja Finlandizationin ohjelmista.

Nettisivulla on oma osasto pukeutumisesta. MSC:n tilaisuuksissa noudatetaan tiettyä pukeutumistyyliä eli pukukoodia. Hyväksyttyjä tyylejä on kuvattu seitsemän erilaista: nahka, kumi, univormut, army, skini, raksamies ja denim eli perinteinen farkkutyyli. Käytännössä eri tyylejä myös yhdistellään mielialan mukaan. Jos jossain tilaisuudessa noudatetaan "tiukkaa" pukukoodia, on turha yrittää sisään mustassa puvussa. Aikaisemmin puhuttiin ilkeämielisesti "klooneista", kun oli koolla suuri joukko samalla tavalla pukeutuneita miehiä, mutta monet ihmiset saavat pukeutumistyylinsä jostain, jäljittelevät muita ja ovat samalla tavalla toistensa klooneja. Pukeutumistyyli kertoo samaan joukkoon kuulumisesta.

www.mscfin.fi

******

Kimmoliisa-radio-ohjelma on perinteisesti ollut kuunneltavissa ranneliikkeessä. Nyt sitä ei poikkeuksellisesti tallennettu. Lähetysstudiossakin tallennus tietokoneelle oli jostain syystä epäonnistunut. Näin ollen radioaallot ovat nyt matkalla kohti alfa Centauria, eivätkä ne enää koskaan palaa maapallolle. Joskus sattuu tällainen kaksinkertainen moka.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!