Tukholmassa Baltic Battle

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Baltic Battle pidetään joka syksy Tukholmassa. Nyt on se viikonloppu. Ensimmäisen kerran juhla pidettiin 1970-luvun puolivälissä. Tom of Finland teki vuosien ajan tapahtuman julisteen. Julisteissa nähtiin tuttuja kasvoja. Hän myös vieraili tapahtumassa 1980-luvun alussa suomalaisen nahkavaltuuskunnan mukana. Jorma tuli esiintymään suoraan Pariisista.

Tämän vuoden Mr. Baltic Battle antaa QX:ssä pukeutumisohjeita. Monenlaista pukeutumista sallitaan: nahkamiehet, univormumiehet, poliisit, vartijat, armeijalook, merisotilaat ja merimiehet (?), Village People, motoristit, skinlook, speedway, motocross, kaivosmiehet, tietyömaiden miehet, metsurit, palomiehet. On siinä valinnan varaa.

Juhlissa yritetään luoda miehinen miljöö. Myös urheilutyylit ovat tulleet mukaan. Yksi unelma: kiinteä ja notkea painija. Pelkät tossut, t-paita ja shortsit ei riitä urheilu-univormuksi.

Kumi materiaalina on kuin toinen iho. Kumista on tullut pop. Yleensä se ei ole erityisen "miehinen" materiaali, mutta jälkipelissä se saattaa olla inspiroiva: liukas ja ihonmyötäinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

QX:n artikkelissa Mr Baltic Battle näyttää mallia. Klassinen nahka-asu.

http://www.qx.se/noje/15512/kladtips-till-helgens-laderfester

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!