George Michael sai vankeutta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

14.9.2010 Tuomio

George Michael sai 8 viikon vankeusrangaistuksen tänään iltapäivällä julistetussa tuomiossa. Kukaan ei ollut loukkantunut kolarissa. Sky Newsin journalisti arvioi, että Poptähti joutuu olemaan vankilassa nelisen viikkoa. Hän sai myös n. 1 400 euroa sakkoja.


24.8.2010 Tunnustus

47-vuotias pop-tähti pidätettiin heinäkuun alussa, kun hän ajoi Lontoossa yöaikaan päin valokuvausliikettä. "Snappy Shots"-liikkeen ikkuna meni säpäleiksi ja tuli esinevahinkoja. Tähti oli matkalla kotiin klo 3 yöllä ja hän oli tulossa pride-tapahtumasta. Poliisi kertoi pidättäneensä mieshenkilön, joka ei ollut ajokunnossa. Verestä löytyi kannabista, mutta ei alkoholia.

Tuomari moitti Reutersin mukaan, että "tämä on vakava asia". George Michaels oli jo 4 viikkoa sitten saanut määräaikaisen ajokiellon. Rangaistus ilmoitetaan 14. syyskuuta 2010. Tuomari varoitteli, että voi tulla jopa vankeutta.

Tähti on ennenkin törmäillyt autolla. 2007 meni kortti kahdeksi vuodeksi. 2009 häntä epäiltiin ajamisesta huumeiden vaikutuksen alla, mutta asia jäi epäselväksi.Silloin hän lupasi tekevänsä parannuksen.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!