Mr. Leather Europe 2009 Malmössä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

15.12.2009 Mr Leather Europe kävi Malmössä


Vuoden Mr Leather Europe kävi viikonvaihteessa Malmössä esiintymässä. Pieter Claeys (27) kertoo, että voitto muutti elämää, mutta hän haluaa yhä olla osa Amsterdamin nahkayhteisöä. Hän haluaa olla myös hyvä eurooppalaisen nahkayhteisön lähettiläs Chicagon kilpailussa.

Pieter Claeysin yksityiselämä muutti aika paljon, kun hän voitti Mr Leather Europe –tittelin Roomassa lokakuun alussa. Hän on kiinnostunut nahkaunivormuista ja SM:stä. Häntä on kuvattu ja haastateltu moniin lehtiin. Hänen äitinsä kuuli asiasta lehdestä. Nyt sen tietävät kaikki: perhe, kolleegat, ystävät. Omassa nahkakerhossaan hän on kuullut paljon ylistystä, etenkin vanhemmalta sukupolvelta.

Kilpailun yhteydessä hän puhui ylpeydestä nahkahomona ja kerhonsa jäsenenä. Hän sanoo, että kilpailussa Mr Leatherin pitää osata muutakin kuin pienen eroottisen shown. Hän itse puhuu seksuaalisen vapauden puolesta ja toivoo, että SM tulisi lailliseksi kaikkialla Euroopassa. "Tässä vähän politiikkaa", hän sanoo QX:n haastattelussa.

Malmö saa häneltä kiitosta. Kaikki on niin ystävällistä,. Hän haluaa tulla takaisin kesällä, kun on lämmintä. Amsterdamiin hän toivoo, että kahnaukset ihmisten välillä on saatava loppumaan ja keskitytään yhteistyöhön. Nahkapride 2009 oli mainio. Kaikki baarit ja muut paikat juhlivat siinä mukana. Oli todellinen "community feeling".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuva:
http://www.qx.se/noje/12704/mr-leather-europe-ger-mer-an-erotisk-show-

16.11.2009 Mr Leather Europe 2009 on Hollannista

Kilpailu pidettiin 3. lokakuuta Roomassa vanhassa teatterissa, joka nykyään toimii ravintolana (RistoTheatre). Kilpailuun osallistui viisi kandidaattia: Italiasta, Norjasta, Saksasta, Tanskasta ja Hollannista. Suomesta ei ole tullut kandidaatteja viime vuosina.

Kilpailun voitti Pieter Claeys Hollannista. Toisena oli italialainen Roberto ja kolmantena Henrik Tanskasta. Voittaja Pieter lausuu viestissään mm. seuraavaa:

"Mister Leather Europe -tittelin kantajana haluan olla mukana luomassa positiivista kuvaa eurooppalaisesta nahkayhteisöstä. Haluan myös innostaa niitä, jotka ovat vasta aloittamassa omaa matkaansa leather-maailmaan".

Kuvakavalkadi tämän tekstiosuuden jälkeen. Pieter saapuu Malmön nahkakerhon joulujuhlaan 12. joulukuuta. Voittajan kotisivu on tässä

http://www.mrle2009.com/

Itse tapahtuma oli eurooppalaisten nahka- ja fetissikerhojen vuosikokous, joka pidetään aina lokakuussa eri puolilla Eurooppaa. Suomesta sinne lähettää edustajansa MSC Finland. Myös wikipedia tuntee tämän kilpailun
http://en.wikipedia.org/wiki/Mister_Leather_Europe


10.10.2009 Roomassa suuret nahka- ja fetissijuhlat

Tapahtumakalentereissa kerrotaan, että Mr. Leather Europe 2009 valittiin Roomassa viikko sitten, lauantaina 3. lokakuuta. Jo edellisenä iltana ehdokkaat olivat näytillä. Kandidaatit tulivat eri maista. Suomesta ei ole lähetetty omaa Misteriä viime aikoina.

Kandidaatit antavat lavalla pienen haastattelun ja live-shown. Juryssa on yksi mies jokaisesta maasta, josta tulee kandidaatti, mutta omaa ehdokasta ei tietenkään voi äänestää. Myös yleisö saa oman äänensä kuuluviin tavalla tai toisella.

Voittaja lähtee vuonna 2010 Chicagoon Mr. Leather Contestiin. Se on eräänlainen Mr. Universum -kisa. Voittaja joutuu antamaan myös kuvansa järjestön käyttöön ja osallistumaan erilaisiin fetissialan tapahtumiin.

Entä kuka voitti? Viikon googlettamisen jälkeen voittajasta ei ole löytynyt minkäänlaisia mainintoja. Edellisinä vuosina on netissä runsaasti hehkutettu kilpailua ja voittajaa. Ns. nahkakerhojen sivuilta ei ole löytynyt sanaakaan Rooman kisoista. Onko lama?

16.11.2009 Kuvia Rooman juhlista

Voittaja
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_MLEcontest_26.jpg

Voittajakolmikko
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_MLEcontest_38.jpg

Kaikki kilpailijat
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_MLEcontest_30.jpg

Gaalaillallisilla näkyy myös muutama suomalainen kasvo
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_dinner_15.jpg

Yksityistilaisuudessa paljaita peppuja ilmeisesti suvaitaan myös Italiassa
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_dinner_03.jpg

Voittajaa kuvattiin paljon
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_dinner_06.jpg

ja tässä
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_brunch_24.jpg

Ilmeisesti tässä on takana se teatterirakennus
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_brunch_29.jpg


Italialainen pitopöytä
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_conf_27.jpg

Kokouksessa on junttaustauko
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_conf_15.jpg

Kokouksen sihteeri löysi kivan nettisisvun
http://www.lcroma.com/gallery/pic/AGM09_conf_32.jpg

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!