Lisää tukea Uskalla-kampanjalle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Helsingin Sanomien mukaan Uskalla-kampanja on saanut lisää tukea. Naisten jalkapallojoukkueen maalivahti Tinja-Riikka Korpela kertoo, että kampanjasta ei juuri ole keskusteltu maajoukkueessa. Heidän leirinsä päättyi maanantaina, ja kampanja alkoi vasta sen jälkeen. HS:n mukaan Korpela sanoo: "Mielestäni se on silti tosi hieno juttu, ja sääli, että vastaanotto on ollut vähän kielteinen. Jos on olemassa myös rasismin vastaisia kampanjoita, niin miksei tällaistakin".

Korpelasta urheilijana kirjoitetaan lehdessä tänään laajemminkin.


Mielipiteitä puolesta ja vastaan


Mielipide-palstalla Helsingin kaupunginvaltuutettu Markku Vuorinen (kd/sit, urheiluvalmentaja) kiittelee Anssi Rauramon kielteistä päätöstä.Vuorisen kirjoituksen otsikkona on: Homojen asian ajaminen ei kuulu liikuntatoimelle. Hän kirjoittaa: Urheilu ja liikunta ovat suuri lahja koko ihmiskunnalle ja myös Helsingin kaupungille. Pidetään liikunta- ja urheilusektori niin puhtaana kuin voidaan eikä synnytetä keinotekoisia ongelmia ja pohdiskeluja asioista, jotka eivät urheiluun ja liikuntaan kuulu.

Lääkäri Markku Toivonen esittää erilaisen näkemyksen. Hän kiittelee Vantaata: "Kiitokset Vantaan liikuntatoimelle: olette hereillä ja vastaanottavaisia tärkeille asioille kesälomakaudesta huolimatta. Ehkä Vantaan liikuntatoimen virkamiehillä on sydän paremmin paikallaan ja enemmän vapauksia tehdä inhimillisesti oikeita päätöksiä".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hesarin uutinen

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!