Turvaseksikampanja muistuttaa vastuullisuudesta

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • Sami Mollgren

Sateenkaariyhteisöt ry:n ranneliike.net -sivusto ja AIDS-tukikeskuksen Miesten kesken turvallisesti -työ käynnistävät turvaseksikampanjan

Homomiesten internet-sivusto Ranneliike.net ja sen taustaorganisaatio Sateenkaariyhteisöt ry yhdessä AIDS-tukikeskuksen Miesten kesken turvallisesti -työn kanssa toteuttavat turvaseksistä muistuttavan YhteisVASTUUPANOpakkaus-kampanjan.

YhteisVASTUUPANOpakkauksia aletaan jakaa lauantaina 27.6.2009 Helsinki Pride 2009 -tapahtuman puistojuhlassa Hakasalmen puistossa, ranneliike.netin ja AIDS-tukikeskuksen infopisteissä. Kampanja jatkuu elokuun loppuun asti.

Kesäkampanja viestii, että kaikkiin seksisuhteisiin kuuluu vastuu - sekä itsestä että partnerista tai partnereista. Kun kaikki osapuolet kantavat vastuun, eivätkä pyri sysäämään sitä toiselle tai toisille, vältetään ikävät yllätykset. Kuka tahansa voi olla hiv-positiivinen tai seksitaudin kantaja. Kaikki eivät välttämättä edes tiedä omasta tartunnastaan. Omasta ja samalla partnerin tai partnereiden terveydestä huolehtiminen käy ottamalla huomioon turvallisen seksin periaatteet ja harjoittamalla aina turvaseksiä.

YhteisVASTUUPANOpakkauksia jaetaan siellä, missä homomiehiä liikkuu; kaikkiaan 5 000 pakkausta jaetaan Suomen suurimmissa kaupungeissa niin homoravintoloissa kuin -bileissäkin. Pakkaus sisältää kaksi kondomia ja kaksi kerta-annospussia liukuvoidetta.

Lisätietoa:

www.miestenkesken.fi
www.sateenkaariyhteisot.fi

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!