RuPaul sai yhdennentoista Emmy-palkintonsa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Michelle Visage, RuPaul Charles, Gottmik ja Symone (kuva: Chris Pizzello / AP Invision / Lehtikuva)

RuPaul Andre Charlesin juontama RuPaul’s Drag Race palkittiin parhaana kilpailuohjelmana viikonloppuna järjestetyssä Emmy-gaalassa. RuPaul itse palkittiin myös parhaana tositelevisio- tai kilpailuohjelman juontajana. Lisäksi RuPaul's Drag Race Untucked palkittiin parhaana käsikirjoittamattomana tositelevisio-ohjelmana.

Maailman kenties tunnetuin drag-artisti RuPaul vastaanotti yhdennetoista Emmy-palkintonsa. Hän on Emmy-gaalan palkituin tummaihoinen mies.

Parhaan käsikirjoitetun tositelevisio-ohjelman Emmyn sai Queer Eye.

Hacks-sarjan näyttelijöihin kuuluva Carl Clemons-Hopkins oli 73. Primetime Emmy Awards -tapahtumassa sonnustautuneena muunsukupuolisten pride-lipun väreihin. (kuva: Chris Pizzello / AP Invision / Lehtikuva)

Keskustelua herätti jälleen Emmy-palkintojen päätyminen suurilta osin - ja etenkin tärkeimpien palkintojen osalta - valkoihoisille näyttelijöille. Ehdokkuuksista lähes puolet olivat muita kuin valkoihoisia, ja näitä pidettiin erityisen vahvoina ahdokkaina. Myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien vähäinen edustustus palkinnonsaajissa - ja yleisesti viihde-elämässä - jatkuu puheenaiheena.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!