Aikuisviihdesivusto julkaisee kokopitkän dokumenttielokuvan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Aikuisviihdesivustona tunnettu Pornhub julkaisee keskiviikkona 4. maaliskuuta dokumenttielokuvan. Leilah Weinraubin ohjaama Shakedown kuvaa Los Angelesin lesbojen strippiklubien maailmaa 2000-luvun alussa.

Asiasta kertovan Variety-julkaisun mukaan Pornhub julkaisee ensimmäistä kertaa muuta kuin aikuisviihdettä, ja ylipäätään ensi kertaa pitkän elokuvan.

Dokumentti on katsottavissa palvelussa maaliskuun ajan maksutta. Ohjaaja Leilah Weinraub toivoo, että etenkin Pornhubin naiskäyttäjät löytäisivät elokuvan. Maaliskuun jälkeen dokumentti on nähtävillä Criterion Channelissa ja myöhemmin se on ostettavissa iTunes-palvelussa. 

Dokumentti kuului vuoden 2018 Berliinin elokuvajuhlien ohjelmistoon. Elokuvaa on esitetty myös esimerkiksi Museum of Modern Artsissa ja Whitney Museum of American Artsissa.

Erityisesti Yhdysvalloissa suosittu Pornhub on mainoksilla rahoitettu ilmainen pornografista materiaalia sisältävä internetsivusto. Vuonna 2007 avatun palvelun käyttäjille on tarjolla niin ammattilaisten kuin amatöörienkin tekemää aikuisviihdettä. Sivuston mukaan palvelussa vierailtiin vuonna 2019 kaikkiaan 42 miljardia kertaa, keskimäärin päivittäin 115 miljoonaa kertaa. Pornhub bärndijohtaja Alex Klein kertoo, että sen tarkoitus on jatkossa laajentaa tarjontaansa myös taiteellisempaan sisältöön ja luoda julkaisualusta taiteilijoille, materiaalille, jota ei kelpuutettaisi esimerkiksi Youtube-palveluun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!