Jälleen Folsom Europe

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Jälleen on Berliinissä nahka- ja fetissiväen suurtapahtuma, Folsom Europe. Tapahtuma järjestetään ensi lauantaina 6. syyskuuta viidennen kerran. Nollendorfplatzin lähellä homobaarikadut muuttuvat katujuhla-alueeksi yhden päivän ajaksi.

Folsom Euorpe -tapahtuma on aiheuttanut myös poliittisia myrskyjä. Kaksi vuotta sitten homojen vastustajat paheksuivat jyrkästi, kun pormestari Wowereit tervehti ohjelmavihkosessa juhlaan saapuvia. Oltiin sitä mieltä, että pormestarin on vähän harkittava, millaiseen käyttöön nimensä antaa. Viime vuonna Wowereit taas tervehti ja oli joitakin paheksujia, mutta tänä vuonna ei ole enää näkynyt minkäänlaisia vastalauseita ainakaan lehdissä.

Folsom Europe -tapahtuma ilmoittaa julkisesti, että minkäänlaista party-huumeiden käyttöä ei hyväksytä juhlapäivään liittyvissä tilaisuuksissa. Tunnuslause on: No GHB - toxic.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Folsom-tapahtumassa käy pääasiassa miehiä, mutta nyt on naisille järjestetty omaa ohjelmaa. Kaiken kaikkiaan uskotaan, että juhliin osallistuu yli 20 000 ihmistä. Juhlien esikuva on San Fransiscossa, jossa sitä vietetään jo 25. kerran ja jossa juhlijoita on ollut yli 300 000.

Viimevuotisen Folsomin innoittamaa kirjoittelua ranneliikkeessä
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=5287

1 kommenttia

Folsom Europea vietettiin Berliinissä lähes kaksi viikkoa sitten. Mitään erityisiä uutisia ei ole sieltä kantautunut paitsi, että George Michaelkin oli mukana fetisssi-bileissä. Ja mahdollisesti myös Kimmoliisan toimittaja (? tästä asiasta varmaan kuullaan ensi kuun lähetyksessä?). Pääjuhlassa Rummelsburgissa oli 3000 fetissivierasta.

*****

Westboro baptistikirkon perustaja Fred Phelps on jyrähtänyt George Michaelille. Heidän sivustonsa http://www.godhatesfags.com/ kertoo edelleen vireästä toiminnasta. Irakissa kuolleita soitlaita pilkataan, samoin joitakin Euroopan maita.http://www.godhatestheworld.com –sivustolla kerrotaan, mitä maita Jumala vihaa. Englanti on mukana, koska George Michael asuu siellä. Hänestä sanotaan, että "hän asettaa kaiken saastansa näytteille”. Tilannetta ei paranna se, että George Michael on avoimesti kertonut huumejutuistaan. On Englannissa muitakin synninpesiä. Elton John on yksi niistä, samoin Sormusten herran tähti ja Boy George (kalju pää ja kasvot kuin tytöllä).

Italian syntilistaan kuuluu Pasolini, Donatello, Leonardo da Vinci ja Michelangelo. Vihaa eivät vähennä Viimeinen ehtoollinen tai sikstiiniläisen kappelin freskot.

Sveitsiä ei ole syntimaiden listalla. Onko Suomi, katsokaa itse. (Meillähän on se Halonen!).

http://www.godhatestheworld.com

Nettisivulla on oma osasto "Synnin lapset", josta saa tietoa pahimmista syntisistä.