Helsingin Gayteatteri juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään minifestarilla marraskuussa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Helsingin Gayteatteri (HGT) juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään 22.-24.11.2017 minifestareiden merkeissä

Helsingin Gayteatteri (HGT) juhlistaa 10-vuotissyntymäpäiviään 22.-24.11.2017 Hesingissä Kanneltalossa järjestettävillä minifestarilla.

Kunakin festaripäivänä esitetään yksi HGT:n näytelmä. Esitykset ovat iltaisin kello 19 alkaen Kanneltalon teatterisalissa.

Keskiviikkona 22.11. esitetään <i>Olitko sinä? Homomman Suomen historia 2.0</i> (kuva: HGT)
Torstaina 23.11. <i>Homokansan lauluja - Ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa</i> (kuva: HGT)
Perjantaina 24.11. ohjelmassa <i>Out ’n loud & HGT: The Land of the Midnight Fun -musikaalikonsertti</i> (kuva: HGT)

Samalla käynnistyy myös joulukuun puoliväliin asti auki oleva näyttely Suvaitsemattomuuden hautajaiset Kanneltalon galleriassa. Näyttely on auki 16. joulukuuta asti.

Helsingin Gayteatteri HGT ry -  Helsingfors Gayteater HGT rf - on ammattilaisvetoinen harrastajateatteri. Sen ensimmäinen esitys vuonna 2007 oli Pertti Kivirannan ohjaama Sopimus - HGT:lle varta vasten kirjoitettu yksinäytöksinen homohupaelma perustui Ralf Königin Kermaleivoksia -sarjakuvaan. Sen jälkeen Helsingin Gayteatteri on esittänyt vuosittain vähintään yhden näytelmän: Paljastuksia (2008, ohjaus Pertti Kiviranta), Kim Gustafsson: Olitko Sinä? -Homomman Suomen historia (2009, ohjaus Eero Enqvist), Brandon Thomas: Charleyn Täti (2010, Ohjaus ja sovitus Markku Arokanto), Pauli Löija: Viimeinen viilto (2011, ohjaus Minna Kivelä, dramatisointi Toni Ristava), Harvey Fierstein: Kun jonkun löytää (2012, ohjaus ja dramatisointi Matti Rasilainen, suomennos Ari Murto), Terrence McNally: Corpus Christi (2013, suomennos ja ohjaus Timo Rissanen), Sami Hilvo: Viinakortti (2013-2014, ohjaus Eero Enqvist, dramatisointi Ari Murto ja Sami Hilvo), Christopher Marlowe: Edward II (2014, ohjaus ja dramatisointi Matti Rasilainen), Paul Rudnick: Jeffrey (2014-2015, ohjaus Cris af Enehielm, suomennos Ari Murto), Homokansan lauluja – ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa (2015, ohjaus ja dramaturgia Janne Puustinen, tekstit ja tarinat työryhmä, sävellykset Pekka Saukkonen ja Salla Markkanen, sanoitukset Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Venla Alvari, The Land of the Midnight Fun -homomusikaali (2016, ohjaus Cris af Enehielm, käsikirjoitus ja laulujen sanat: Ari Murto, musiikki Ari Leskelä, Salla Markkanen ja Anna Mari Kähärä, koreografia: Tuomo Railo, Pasidanssi ja Helsingin Gayteatteri: Menkka Haukka -performanssi (2016), Herkkupala-lyhytelokuva (2017, tuottanto Jean Mirri Pop Productions), Olitko Sinä? Homomman Suomen historia 2.0 (2017, ohjaus ja käsikirjoitus Kim Gustafsson, musiikki Salla Markkanen).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Kanneltalo sijaitsee osoitteessa Klaneettitie 5, Helsinki.

gayteatteri.info

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!