Sveitsissä kohu eläkeläisestä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Lentolehtisen tekijäksi on merkitty "Aktio Lastensuojelu Rheintal". Siinä varoitetaan, että nimeltä mainittu 70-vuotias on kuulemma ahdistellut perjantaisin ja lauantaisin eri tiloissa lapsia ja nuoria. Miehestä varoitetaan. Hänen sanotaan olevan vaarallinen ja hänellä on taipumuksia alaikäisiin. Lentolehtinen jaettiin 10 000 kotiin.

Poliisi kertoo, että miehestä ei ole heillä merkintöjä. Lentolehtisen jakajat ovat kuitenkin tehneet omia tutkimuksiaan. Miehen luokse lähetettiin koehenkilö, ja mies on tarjonnut koehenkilölle rahaa suuseksistä. Mies on kuulemma myös kosketellut koehenkilöä. Ja kaupungin baarien omistajat kuulemma tietävät eläkeläisen vaarallisuudesta.

Paikallisessa sanomalehdessä eräs ravintolanpitäjä sanoo, että kohu on yliampuvaa. Mies on hieman ärsyttävä, mutta ei hän kenellekään ole vaarallinen. Eläkeläinen itse myöntää olevansa homo ja häntä innostavat nuoret, mutta omien sanojensa mukaan hän ei ole koskaan tehnyt kenellekään alaikäiselle mitään.

Uhkailuja eläkeläistä kohtaan on ollut ennenkin. Kun hän meni ravintolassa 30-vuotiaan pöytään, hänet käskettiin toiseen pöytään. Seuraavana aamuna asuintalon seinästä löytyi uhkailuja. Häntä uhattiin kuolemanrangaistuksella lasten väärinkäytöstä.

Monet ovat ottaneet yhteyttä poliisiin. Poliisi kertoo, ettei miehestä löydy merkintöjä eikä kukaan ole tehnyt mitään ilmoitusta hänestä. Testihekilön lähettäminen syötiksi on hyvin kyseenalainen menetelmä, sanoo poliisi. "Ei sellaisia menentelmiä".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuka on vihakampanjan takana. Siitä ei ole tietoa. Lehtisessä nimettyä yhdistystä ei ole olemassa. Eläkeläinen tekee nyt poliisille selvityspyynnön näistä tuntemattomista kiihottajista.

Tapaus kerrotaan monissa lehdissä

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!