Helmi-Maaria Jokinen on Miss Gay Finland 2016

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Miss Gay Finland -kilpailun voittajakolmikko kukitettuna (kuva: Leo Koivistoinen)

Voittaja valittiin kahdeksan finalistin joukosta keskiviikkoiltana ravintola dtm:ssä, Helsingissä.

Miss Gay Finland 2016 on espoolainen 26-vuotias Helmi-Maaria Jokinen.

- Olen hirveän eläinrakas, ja lemppareitani ovat laiskiaiset ja koirat. Valmistuin viime talvena musiikkiteatterilinjalta ammattikorkeakoulusta ja olen pyörinyt viime vuodet eri teatteri- ja konserttilavoilla sekä niiden takana, myös käsikirjoitus- ja ohjaushommissa. Minulle on äärimmäisen tärkeää tehdä oma osuuteni siinä, että maailmasta tulisi parempi paikka olla, erityisesti sateenkaarinuorille. Teen vapaaehtoistöitä Sinuiksi-palvelussa sateenkaarinuorten tukihenkilönä ja vedän Lahden Setan nuorten ryhmää, kertoo Jokinen kilpailuprofiilissaan.

Miss Gay Finland -kilpailussa Ravintola dtm tekee lahjoituksen voittajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Jokinen aikoo lahjoittaa voittosumman Lahden Seta ry:lle, sillä siellä hänen mukaansa on ihmisillä kova into ja tahto toiminnan kehittämiseen.

Ensimmäinen perintöprinsessa on Tuuli Kamppila, joka valittiin ranneliike.netin järjestämässä tekstiviestiäänestyksessä yleisön suosikiksi. Kamppila teki myös historiaa, sillä hän on ensimmäinen transnainen kilpailun finaalissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toinen perintöprinsessa on Ida Boucht

Voittajat valitsi raati, johon kuuluvat aiemmat Miss Gay Finland -voittajat Leena Luuri, Melanie Orenius ja Catariina Salo, Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo, dtm:n ravintolapäällikkö Markus Hakala sekä Miss Gay Finland -kisan priimusmoottori Kristiina Puukko.

Vuonna 2013 ensimmäinen Miss Gay Finland oli Leena Luuri ja vuonna 2014 Melanie Orenius. Kolmanneksi tittelin haltijaksi valittiin vuonna 2015 Catariina Salo.

Torstaina 30. kesäkuuta dtm:ssä järjestetään Mr. Gay Finland 2016 -finaali.

Virhe median upotuksessa.

missgayfinland.fi

1 kommenttia

Hieno homma! Ihanaa, että siellä on toimeliaita nuoria!
Tällaisten yksilöiden ansiosta olen saanut itsekin paremman elämän.
Onnea Helmi-Maaria!