Homomusikaali "The Land of the Midnight Fun" - kolme näytöstä Savoy-teatterissa pride-viikolla

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
The Land of the Midnight Fun -homomusikaali Savoy-teatterissa 30.6.-2.7. (kuva: HGT)

Helsingin Gayteatteri HGT, Helsingin gaykuoro Out ´n loud ja H.O.T. -urheiluseuran liikuntaryhmä ovat toteuttaneet suomalaisen "The Land of the Midnight Fun" -homomusikaalin. Sen esitykset ovat Helsingissä Savoy-teatterissa Helsinki Pride -viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina.

- Musikaali on täysin uusi; sävelletty musiikki, laulut ja niiden sanat, käsikirjoitus, tanssikoreografiat. Mukana esityksessä näyttelijöiden, laulajien ja tanssijoiden lisäksi on tanko- ja liinatanssijoita, ilma-akrobaatteja sekä showbändi Mehumaija.

- "The Land of the Midnight Fun" on absurdi, musiikillinen matka halki Suomen täynnä taikaa, rakkautta ja suomalaista pähkähulluutta. Juhannusyössä matkalla Lapista Helsinkiin sateenkaaren väreissä hehkuva, kansainvälinen laulava joukko törmää suomalaiseen kesäkulttuuriin. Miltä näyttää Suomen kesä ja suomalaisuus ulkomaalaisen silmin? Yöttömässä yössä voi tapahtua mitä vain, sillä keskikesän aurinko saa päät pyörälle monin tavoin!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Esityksen ohjaavat Cris Af Enehielm ja Veli Toppinen, koreografiat suunnittelee ja harjoituttaa Tuomo Railo, sävellykset ovat Ari Leskelän, Salla Markkasen ja Anna-Mari Kähärän tekemiä sekä käsikirjoitus, dramatisointi ja laulujen sanat Ari Murron käsialaa. Musikaalin työryhmässä on mukana lähes 60 henkilöä.

midnightfun.info

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!