Helsingin/Suomen gay-scene haiseee...

 • 1 / 34
 • Ulosliputtaja
 • 26.5.2003 10:14
Eli kävisitte ulkomailla avartumassa niin kuin mä henk.koht. teen. Nää teidän niin rakkaat hercut ja mamat sais kokonaan konkata niin silloin niistä olis vähiten harmia. Ulkomailla on gaytkin ihmeellisesti seksikkäämmän näköisiä...
Jokainen on oman onnensa seppä.

Nykyinen EU mahdollistaa helpon maahan muuton mihin tahansa Euroopan maahan.
 • 3 / 34
 • Public eye
 • 26.5.2003 15:42
Onkohan arvoisa keskustelun aloittaja asunut pitkäänkin poissa Suomesta? Avartumisesta voi oikeasti puhua vasta vähintään vuoden yhtäjaksoisen oleskelun jälkeen jossain tietyssä maassa.

Ruoho näyttää aluksi niin kovin helposti vihreämmältä pari ensimmäistä viikkoa, mutta arki alkaa nopeasti muuallakin riippumatta siitä, mitä siellä ulkomailla on tekemässä.

Näkemystensä avartamisen voisi aloittaa vaikka kyselemällä täällä käyvien ulkomaalaisten kommentteja siitä, kuinka paljon "harmia" heille on ollut meidän rakkaista hercuista ja mamoista.
ehkä nyt ei haise, mutta...
onhan täällä vielä tekemistä, ainakin aukioloaikojen suhteen, mutt sehän ei koske onneks vaan meitä. ja ehkä vähän profiloitumisongelmii... tarkoittaen että ehkäpä homot ei sittenkään oo niin homogeenisia.
 • 5 / 34
 • tervemenoa
 • 26.5.2003 22:51
Ulosliputtajalle!
Kukaan ei käske olla Suomessa jos ei viihdy!!! Muuta muualle, vaikka Ruotsiin, niin kummassakin maassa taso nousee!!! Hyvää kevään/kesän jatkoa kaikille itsestään ja suomalaisista homoista pitäville. Nähdään Mamassa ja Herkussa sekä muissa alan mestoissa.
T. Suomalaiset miehet komeimpia ja terveimpiä.
Sitä taidetaan olla taas niin innostuneita kun ollaan vähän matkusteltu ja on ollu niin hauskaa että.

Onhan se hienoa kun on saman kadun varrella kymmeniä homokuppiloita ja tungosta on niin että hyvä kun kävelemään mahtuu...neonvalot loistaa pimeässä yössä, 30 astetta lämmintä, drinkit maksaa 2 euroa ja lomafiilis päällä.

Asiat vaan vähän muuttuu jos asuu samassa paikassa muutaman kuukauden ja käy töissäkin. Kyllähän sitä tarjontaa toki enemmän on ja kaikki on mahtavaa ja suurta.

Mutta jos se suomen "gay-scene" on ihan perseestä ja se sua häiritsee niin muuta sitten jonnekin "homoparatiisiin" ja nauti elämästä! Tai käy aina ulkomailla vetämässä kännit ja hakemassa seksiseura sieltä. Mitä sitä hercussa sun muissa istuskelet jos et kerran siellä viihdy.

Olisit nyt kertonut edes jotain ehdotuksia miten täältä suomen gay scenestä saataisiin nämä sun havaitsemat hajuhaitat poistettua? Se taitaa ainakin olla hankala asia korjata että suomessa homot on rumempia kun muualla? Tosi hyvä ehdotus kyllä toi että mamat, hercut ja kaikki muutkin sais konkata...se kyllä mukavasti elvyttäisi tätä suomen gay sceneä.
 • 7 / 34
 • Ulosliputtaja2
 • 27.5.2003 9:27
Noh, mainittakoon että olen oleskellut monen kuukauden jaksoja ulkomailla ja seurustellutkin ulkomaisen miehen kanssa 2,5 vuotta. Noissa hercuissa ja mamoissa en oo tavannut istua, mutta kai niistä on aika lailla harmia kun väki tuntuu käyvän siellä orjallisesti ja valittaa sitten eri foorumeissa miten persiistä ne ovat. Ja halusittepa tai ette, se on kyllä fakta ettei suomalaisissa homoissa oo karismaa eikä mainittavasti sitä ulkonäköäkään. En tiedä mistä se oikein johtuukaan... Esim. Itä-Euroopassa on komeita homomiehiä sekä ylä- että alapäästä. Suomalaiset häviää varsinkin tuossa jälkimmäisessä.
Kyllä epäkohdista saa ja täytyykin puhua jos niitä baareissa, ihmisten asenteissa tms. havaitsee. Tuota ala ja yläpään komeutta on tosin aika vaikea muuttaa. Sekö sitten parantaisi suomen gay-sceneä jos miehet/pojat olisivat seksikkäämmän näköisiä ja vehkeet isompia? Mitä jos vaikka ensin päästäis eroon niistä pinnallisista kiukuttelijoista jotka arvioivat ihmisiä lähinnä ulkonäön ja muiden ulkoisten avujen perusteella?

Eikä kaikki pidä samanlaisista miehistä. Jotkut pitävät Turkkilaisia miehiä seksikkäinä, toiset oksettavina. Jos suomalaisten alapään varustus tuntuu pieneltä niin kokeilehan matkustaa vaikka Thaimaahan...Bangkokiin, Phuketiin tai ihen minne vaan mistä seuraa saa ja yritä löytää jostain vaikka 18 senttinen. Siinä sitä onkin etsimistä loppuelämäksi. Niin ja olettaen vielä että nyt ylipäätään pitää Thaimaalaisten ulkonäöstä. Ja mielessä voi pitää senkin että joillain alueilla jopa 6% väestöstä on Hiv, puhumattakaan muista tarttuvista viruksista.
 • 9 / 34
 • Räyskä
 • 27.5.2003 14:42
Tuo on niin tätä. Suomalaiset rehuperseet yrittää päteä BKT:llä ulkomaalaisiin nähden kun ei mitään muuta meriittiä oo. Just tuon pateettisen sisäpiirin ompeluseura-hengen takia mä itsekin vierastan stadin homoympyröitä. Ja miten joku VOI pitää turkkilaisia miehiä oksettavina? (Ei mitään tyylitajua, siinäpä se.)
Että muualle vaan, jos ei viihdy. Vannoin jo 16-vuotiaana, että Suomessa ei tämä poika kauan viihdy. Olen aina ollut tavoiltani ja mieltymyksiltäni hyvin eurooppalainen. Mutta niin on elämä riepotellut, ettei minulla ole koskaan ollut mahdollisuutta muutta ulkomaille! Olisi pitänyt kouluttautua kokiksi, mutta minäpä tein suomenkielestä itselleni ammatin. Lähde siinä sitten ulkomaille perkelesaatana! Kyllä niin ottaa päähän tommonen, että "kukaan ei pakota olemaan Suomessa!" Hevonvitunjumalaudat!
Pitäisin ihan itsestään selvänä, että Keski-Eurooppalaiset miehet on suomalaisia komeampia. Alapää ei kiinnosta, mutta pärstä ja kroppa. Suomalaiset homot on neitejä, siinä missä esim. saksalaiset on karjuja.
On hieman vaikea hahmottaa että valitetaanko tässä ketjussa ravintolosta (herccu, dtm), vai siitä että niissä ei käy riitävän komeita ja isokyrpäisiä miehiä. Jos valituksen aiha on jälkimmäinen (kuten näyttää) niin siihen ravintoloiden on hieman vaikea vaikuttaa. Suomalaisen geeniperimän muuttaminen vastaamaan paremmin itsekunkin tarpeita etnisempään munaan ei liene sen kummemmin hercun kuin dtm:nkään saavutettavissa.

Jos kerran haluaa ulkomaalaisen karjun niin sitten pitää mennä ulkomaille naimaan. Jos on sitä mieltä, että suomalaiset ovat kaikki persjalkaisia tampioita niin sitten täytynee mennä muualle. Tai sitten pitää perustaa ainoastaan kauniiden ihmisten gayravintola, jossa ulkonäköpoliisi tarkistaa niin naaman kuin variustuksenkin ovella.

Oletan luonnollisesti että jokainen täällä tästä asiasta valittava on tyylikäs, komeakroppainen, hyvännäköinen isokullinen karju...

On se vaan niiiiiiiiiiiiiiiiin traagista elää täällä.
Mä olen asunut nyt kohta 20 vuotta ulkomailla, eri puolilla maailmaa ja nyt viimeiset viisi vuotta Keski-Euroopassa, aina vain työn perässä ja voin kertoa, ettei ne maailman metropolit nyt niin kauhean kummallisia ole. Sydämen sivistystä löytyy joka paikasta, kullien pituudet ja puhtausasteet (!) vaihtelevat kaikissa maissa ja parisuhteet onnistuvat tai karahtavat karille masta riippumatta. Matkailu ja epäilemättä ulkomailla asuminen avartavat, mutta tuskin ne nyt mikään elämän ehto ovat. Tsemppiä vaan Suomi-pojjaat, lomalla tulen iskemään ;>
Mitä ne oikein tarkoittaa nää vihjailut jostain kullin epäpuhtaudesta ja viruksista ulkomailla? Ettei vaan ois sitä ehtaa rasismia mistä kaikki homot kiekuu ja sitten väläytellään itse tommosia.
 • 15 / 34
 • kansainvälinen
 • 28.5.2003 10:56
Ei voi mitään, mutta niin vaan on että mun mielestä suomalaiset 16-24 vuotiaat puppelit on maailman komeimpia! On niitä kivannäköisiä muuallakin (kreikka, Britannia, Tsekki, Viro, Espanja), mutta suomalaisista löytyy sitä viattomuutta ja syvyyttä joka puree muhun.

Niille jotka haluu jäädä machon alle, Suomi ei todellakaan ole paras paikka asua.
siitä seksikkyydestä... eipä muakaan juuri kiinnosta nää persjalkaset pottunokat, joita näkyy joka mestassa. ehkäpä, koska isovanhemmat molemminpuolin ihan muista maista. maista missä homot on eläny ja ollu jo vuosia
(-satoja?) olematta mitään alistettuja friikkejä. on ollu omaa elämää ja huveja, josta täällä vielä unta nähdään.
kyllä hyvä ja terve itsetunto on kaunista ja seksikästä!

täällä vaan anteekspyydetään olemassaoloa (ja yritetään olla niiin jenkkiä??).

ympäristö ja huvitukset, ..no jaa, sitä saa mitä ansaitsee..
mies34:

On se niin julmaa, kun opiskeli suomen kieltä eikä voi enää muuttaa ulkomaille. Eiköhän sitä voisi opiskella aikuisenakin uuden ammatin, ja ketäpä siitä saakaan syyttää jos on 16-vuotiaasta saakka halunnut ulkomaille ja silti opiskeli suomea? Sitä myös luulisi, että vaikkapa EU:ssa olisi tarvetta ihmiselle joka puhuu ja kirjoittaa sujuvasti suomea ja vaikkapa englantia, saksaa ja ranskaa.

Muuten keskustelu on melko perinteistä aidan toisella puolella ruoho on vihreämpää. Jos suomalaisten asenne tai ulkonäkö ei miellytä, niin eiköhän sitä kannattaisi vaan suoraan etsiä ulkomaista miestä. Mahdollisuudet paranevat huomattavasti jo pienellä reissulla Tukholmaan. Mutta eihän se olisi suomalaista, että tekisi jotain asian eteen eikä vaan vinkuisi ;)

Onneksi sitten muualla maailmassa voidaan himoita suomalaisten perään, kun ne ovat niin paljon parempia kuin paikalliset: sellaisia vaaleita, pitkiä ja vähäkarvaisia... :)

-node
"nää persjalkaset pottunokat"... niin ekiös esim. ne italialaiset ole kaikki ihan malliainesta?? Mutta vähän kyllä ihmetyttää, että miksi niistä (ainakin meidän yliopiston vaihtareista) melkoinen osa on persjalkasia, isopäisiä, tolkuttoman karvaisia kääpiöitä. Ehkä niillä on suomalaiset sukujuuret.
"Eiköhän sitä voisi opiskella aikuisenakin uuden ammatin, ja ketäpä siitä saakaan syyttää jos on 16-vuotiaasta saakka halunnut ulkomaille ja silti opiskeli suomea?"

Toi on ihan kun sanoisi, "älä valita naamavärkkiäsi, vaan Herran tähden mene Nordströmin klinikalle ja korjaa se mieleiseksesi."

Sano nyt vielä lisälatteudeksi että tottakai jokainen voi elämässään tehdä ihan mitä haluaa.

Helvetinvitunsaatanan perseenlutkuttajahåkanit.
Jos Suomen homoloista lähtee ulkomaisiin paikkoihin, voi käydä niin, ettei olekaan enää "illan kuningatar". Se on monille kova paikka. Sen takia Helsingissä on niin helvetin hyvä.
Mies34:

Sitä voi tehdä just niin kun tahtoo. Tietysti on hyvä ottaa muut ihmiset huomioon, mutta sen jälkeen on kyse vain siitä mitä päättää itse tehdä.

Itse vaihdoin ammattia yli kolmekymppisenä ja muutin ulkomaille - enkä kadu! Toki asunto piti myydä ja lähes kaikki muukin omaisuus, vanhat ystävät ovat kaukana kuten perhekin... Paljosta joutui luopumaan ja paljon sai tilalle. Hyppy tyhjään kouraisi hieman vatsanpohjasta.

Jos on kovin mukavuudenhaluinen ja turvallisuushakuinen, niin kannattaa jäädä sinne missä on, tehdä sitä mitä on aina tehnyt ja jos ei ole onnellinen tyytyä ruikuttamaan.
Tuosta ulkomaiden ihanuudesta haluan sanoa pikkuisen.

Minulla on yksi belgialainen nuori homoystävä. Hän on asunut pitkään mm. Lontoossa, Berliinissä ja Antwerpenissä. Mitään ylevää tai täkäläisestä poikkeavaa ei homoscene tarjoa sielläkään. Samaa asennetta mikä tälläkin palstalla näkyy löytyy, joka paikasta.

Ulkomailla on tietty enenemmän ja pidempään ollut tätä esim. rautatieasemien vessojen ja puistojen käyttöä pikapanoihin tms. Myös darkroomeja ja labyrinttejä löytyy sekä vaihtoehtoja toteuttaa vaikka mitä taipumuksiaan.

Ei kuitenkaan läheskään kaikki ulkomaiset homot käy darkroomeissa. Kun on tarjontaa niin löytyy myös paikkoja joissa sitä ei ole, ja voi valita mieleisensä.

Moni asia voi Suomessa häiritä. Itseäni häiritsee lähinnä yhteiskunnan edelleen vankka protestanttisuus ja kovaa päälle puskeva amerikkailainen kaksinaismoralismipaska. Siinä on joskus kestämistä

Ja jos sitä jättimelaa haluaa niin kyllä sitä Suomestakin löytää. Jos se on ainoa kriteeri niin pitää vaan katsoa peiliin ja harkita tarkemmin mihin näppinsä iskee. Ellei se sitten ole kuitenkin se eksoottinen aksentti joka kiihottaa...

Tulee vaan taas mieleen, että jos on tyytyväisempi itseensä niin on myös suvaitsevaisempi muita kohtaan...

Kuumaa kesää kaikille ;-)))
Minä en halua enää ikinä tehdä työtä, ainoastaan elää miljönäärin elämää maailman rantakaupungeissa.

Voinko nyt siis tehdä niin kuin tahdon? Ajaako kova tahto minut läpi kiven?
Okei Pierre, ehkä sua on onnistanu ulkomailla, mutta tiedän aika monesta tarinasta että 80% joutuu palaan tuhlaajapoikina kotiin muutaman kuukauden sisällä.
Mies34,

Nordström-vertaus menee siinä pahasti metsään, että ulkonäön kanssa olet syntynyt, mutta ammattisi olet valinnut. On oikeasti aivan turha olla katkera, jos oikeasti olet 16-vuotiaasta saakka halunnut ulkomaille ja sitten opiskelit suomea.

Nordström on sikäli taas osuva, että jos se naama nyt oikeasti niin paljon haittaa, niin kannattaisi ehkä harkita sitä leikkausta :P Fiksumpi muuttaisi vaan omaa asennoitumistaan, mutta kyllä se leikkauskin hetkellisesti ehkä ilahduttaisi, kunnes huomaa että reisistä voisi imeä rasvaa pois jne.

Turha olla katkera jos ei ole edes yrittänyt. Jos haluat löhötä rannalla ja elää miljonäärinä, perusta vaikka uusi verkostomarkkinointijuttu, nai miljonäärileski tai ryöstä pankki ja pakene Thaimaaseen :P Tai ala julkkiseksi ja elä luksuselämää Thaimaassa työttömyyskorvauksella ja Seiskan juttupalkkiolla ;)

Luulisi suomen kielen osaajan pystyvän myös parempaan kiroamiseen, kovin tylsää on tähän asti ollut. Ja jumalautaa ei voi taivuttaa jumalaudat, kun ei siinä mistään sahatavarasta ole kyse. Samalla tavalla kun sanot helvetinvitunsaatanan, kuuluisi sinun sanoa hevonvitunjumalauta; ethän sano myöskään helvetinvitunsaatanain.

-node
MUA AINAKIN SEKSI ULKOMAALAISEN KANSSA ON AUTTANUT!

Olin ennen ankea ja iloton himorasisti, joka viritti televisiostaankin ranskankielisen TV5:n pois kun ei sietänyt ajatusta että omasta töllöstä vois tulla jotain saakelin "sammakonkurnutusta".

Pelastuksekseni tuli seksinhimoni. Koska Suomessa ei saa miestä, päätin nöyryytettynä ja pitkin hampain lähteä hakemaan sitä vihaamistani ulkomaista.

Ja katso. Suutelin mustahiuksista oliivinkiiltävää miestä, annoin tälle suuseksiä ja hän "otti" mut. Nykyään olen vapautunut ja tyytyväinen elämääni.
Toi on selvää Niksi Pirkka kamaa. Miten ne käytetyt sukkahousut sais vielä ympättyä stooriin mukaan...?
Ha-haa no hyvä, että seksiä saa!

Oliskohan munkin pitänyt 15v. hommata joku nee*** öh siis mies Kongosta! Olisi ajoissa pannut vähän järkeä valkoiseen hemmoteltuun kakaraan ;-)))))) Sitä paitsi mähän olen aina pitänyt diskomusiikista
Mies34: Suomen kieli ei voi olla ammattisi, koska et osaa edes kirjoittaa sanaliittoa oikein. Se on suomen kieli erikseen, minkä jokainen "eurooppalainen" ja "sivistynyt" ihminen tietää. Varsinkin, jos on opiskellut päivääkään suomea. Ja jos ulkomaille halajat, sinne pääsy on vain itsestäsi kiinni. Ulkomaisisissa yliopistoissa opetetaan suomea, sitä paitsi mikä estää sinua hakemasta esim. toimistotöihin tms. hommiin ulkomailla? Taidat vain oikeasti olla niin luuseri, ettet uskalla lähteä ulkomaille pelätessäsi, että tulee äitiä ikävä. Rasittaa tuollaiset vinkujat, jotka eivät kuitenkaan oikeasti uskalla tehdä mitään.
Mulla ei o aikaa nettikeskusteluja oikolukea, senkin lainausmerkkien yliannostelija. Senkin saatanan pauvari ja hevonvitunviisas lääninlautta ja elämä-on-edessänne-tehtää-sille-mitä-ikinä-haluatte-sarasvuostelija.
Jaa jaa, vaatinee sitä ikää ennen kuin ymmärtää ettei elämä taivu sinun edessäsi, vaan sinä taivut elämän edessä. :)
No taudeilta voi suojautua. Outoa kun ei nää muka niin viisaat suomi-homot sitä tiedä.