Will & Grace jatkuu...

Elikäs tuo homosarja jatkuu... 20.5 tiistaina tuli toisen tuotantokauden ensimmäinen osa.

Mitäs pidätte sarjasta? Muistelin sarjan olevan "hieman huonohko, mutta silti katsottava."
Mutta nyt kun sitä katsoin, niin naamallani oli kyllä koko puolentunnin ajan kestohymy päällä. Jotenkin sellainen hyvä olo tuli sarjaa katsoessa :)
Tuokin jakso oli kyllä tullut nähtyä jo aikaisemmin, liekö oon sen SubTV:ltä katsonut. Mielestäni tuo sarja on tosi hyvä omassa kategoriassaan (tyypillistä harmitonta jenkkihömppää). Will on hahmona semmoinen, johon voisin oikeessa elämässä ihastua, jos nyt joku sen tyylinen hemmo sattuis kävelemään vastaan. Karen on kuitenkin ihan yliveto...
Jack & Karen ovat loistavia!
Mutta nuo jaksot on jo nähty moneeen kertaan. Ärsyttää Maikkarin tapa näyttää tv-sarjoja. Uusintoja ja SubTV:n toistoa.
  • 4 / 10
  • Kristobal
  • 21.5.2003 14:51
Perinteinen sitcom-sarjojen ärsytys: ihmiset puskevat jatkuvalla syötöllä toistensa asuntoihin ovesta sisään, koputtamatta tietenkin, kutsumatta, pyytämättä; alkavat heti huutaa omaa asiaansa, kävelevät suoraan jääkaapille, ottavat sieltä juomatölkin, jättävät jääkaapin oven auki ja juoman lopulta juomatta. Keksisivät jo jossain sarjassa jotain muuta...

Vähän ristiriitaiset tunnelmat on tuosta Will & Grace -sarjasta... siinä on paljon hauskaa ja riemastuttavaa ja sellaista nokkelahkoa sanailua. Mutta välillä tökkii, kun *jokainen* repliikki on jonkunlainen älynväläys, tölväisy tai gay-vinoilu. Jackin ja Karen ovat bitch-bimbo/gaybimbo -roolissaan niin totaalisesti että välillä ällöttää. Niinkuin liian makeeta kakkua söis.
  • 5 / 10
  • namenamename
  • 21.5.2003 18:32
Mun mielestäni tossa sarjassa on ehdottomasti parasta Jackin ja Karenin jutut, itse nimihahmot Will ja Grace on aika helevetin tylsiä ja kuivia. Hahmona Will tuskin olisi semmoinen, mihin mä voisin ihastua, mutta ei myöskään Jack. Toinen on liian tylsä ja sovinnainen ja sitten taas toinen on hiukkasen liian bicth. Gracesta ei ota selvää, miksi se jaksaa olla Willin seurassa jatkuvasta mollauksesta huolimatta (ainakin viime jaksossa), ja välillä hahmo tuntuu tosi epätodelliselta. Karen on niiiiin kaukana realismista (kuten esim. abfabin Patsy), että sille nauraa herkeämättä. Hahmona se on ollut varmasti helppo luoda ja vitsien teko myös, mutta idea toimii. Sarjaa sanoisin semi-hauskaksi.
  • 6 / 10
  • iAmCanadian
  • 21.5.2003 19:24
Taalla rapakon takana tuli viime viikolla kauden 5 season finale. Jotenkin sita vain jamahtaa television eteen joka torstai-ilta nauttimaan komediasta (Frendit ja Will & Grace).

Kolmas ja neljas season oli loistavia, tama viides ok. Will & Grace pitaisi muuttaa Jack & Kareniksi, sen verran parempi tuo parivaljakko on. Karenia naytteleva Megan Mullally pitaa sarjan mielenkiintoisena.
Kaikille meistä nuo jaksot valitettavasti ei ole uusintoja, hyvä vain että Maikkari välillä näyttää sarjoja niillekin, joilla ei SubTV näy, nimimerkillä Katkera keskisuomalainen :P

Hahmot ovat mielestäni kaikki mainioita, joskin tietysti sitcom-tyyliin lähes karikatyyreja. Suosikki taitaisi silti ehkä olla Grace, koska neidillä on ehdottomasti parhaat ilmeet ja eleet.

-node
Periaatteessa kyse ei ole uusinnoista. Maikkari otti tämän ohjelman ohjelmistoonsa joskus ja näytti ekan tuotantokauden. Sitten tuli helvetinmoinen tauko, jonka aikana sub-tv ehtikin sitten näyttämään sarjaa vähän enemmänkin :)

Maikkari vain jatkaa nyt siitä mihin se jäi, eikä näitä jaksoja ole maikkarilla ennen nähty. Eli tuo oli toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso. Jotkut puhuvat täällä jo viidennestä, se on vielä kaukana kuin mikä ;)

Jack & Karen on kyllä huippuja :)
Will on taasen ihan söpö omalla tavallaan.
Will & Grace oli Subilla tullessaan minulle ihan ehdoton suosikki, jotenkin sen huumori jaksaa naurattaa. Ja toistaen muita: Karen ja Jack ovat niin hullunhauskoja ja absurdeja, että niistä ei voi olla pitämättä. Harmi vain, että nämä jaksot ovat todellakin uusintoja, luulin ihan uusien jaksojen jo alkavan.