Dtm The Second

Seuraava
Anteeksi( smo) jos tarkoitat minua, koitan kyllä läpistä juuri siitä, mistä keskustelu on ns "kuumimmillaan".Jos aihe liian kuuma, niin vihjaathan siitä tuota pikaa.
Jaaha.....Realisti: En ole mikään papojen heccupeppu joka
liikkuu vaan hercussa.
Olen jossain keskustelussa ( liekö tämä?) tuonut jo julki että en ole mikään lesbojen vihaaja,koska tuttavapiiriinikin heitä kuuluu monta.
Demarin nykyinen järjestelu on vaan jotenkin epäoikeudenmukainen... toki voisin tulla sinne pe. iltaisin, mutta takana on yleensä raskas työviikko jolloin tuntuu mukavammalta lähteä ulos kunnolla levänneenä.
Näin homon "vinkkelistä" katsottuna on la.iltaisin demarilla liian vähän tilaa liikkua ja tietysti olis kiva välillä vaihtaa musiikkityyliäkin.... no katsotaan mitä aika tuo tullessaan.
Kuinka niin dtm:n järjestely on epäoikeudenmukainen? Hei jokaisella on oikeus äänestää jaloillaan. Jos tuntuu siltä, että ei kiinnosta maman tyyli, niin älkää menkö sinne. Paikka tyhjäksi vaikkapa viikoksi, no lebsut siellä on silloinkin, niin eiköhän mieli muutu.

Tuntuu vaan siltä näitä juttuja lukiessa, että meillä ei ole mitään suurempaa ongelmaa kuin baarit ja niiden asiakaspolitiikka. Puolesta ja vastaan. Helsingistä sentään löytyy paikkoja jokaiseen makuun. Miten on tuolla Kehä 3:n ulkopuolella ja sielläkin meikäläisiä asuu.

Tämän kommentin lähettäjä on kiertänyt näitä paikkoja 80-luvulta, joten on kokemusta myös ajasta milloin ei ollut valinnanvaraa:)
Suosittaisin sähköimpulsseja välittävien kaulapantojen laittamista kaikille baarien asiakkaille, ja jos ongelmia syntyy, *zappzapp* vaan lattialle kiemurtelemaan siitä muita muksimasta. :P
Niinpä niin, luulisi nyt löytyvän suvaitsevaisuutta homojen ja lesbojen keskeltä toisilleen. Pridessa sitä kuitenkin taas kävellään rinta rinnan liput liehuen oikeuksiemme perään vaatien. Meneekö tämä kaikki muu aika siis toisia parjatessa ja keskenämme tapellessa. Aika helvetin ristiriitaista. HALOO herätkää. Eikö todellakin riitä että muu homofoobinen maailma vittuilee meille täysillä. Siskot ja veljet, käsikädessä ;)
No, pian on löydettävä suvaitsevaisuutta muillekin kuin lesboille yläkerrassa / homomiehille alakerrassa. Dtm2 alkaa näemmä tavoitella paikkaa koko kansan kohtaamispaikkana. Digitaalisen median vuosittaisen mittelöinnin RE: The Big One -skaban "voittajat palkitaan gaalatilaisuudessa torstaina 27.3. Ravintola DTM:ssä (Iso Roobertinkatu 28, Helsinki). Ovet aukeavat klo 20.00. Palkinnot löytävät oikeisiin osoitteisiin klo 21.30 alkaen. Gaalan juontaa Jussi Halli (Moon TV)".

Liput tilaisuuteen maksavat 25 eur + alv.

Saakohan Setan jäsenkortilla alennusta? :)
Tsekatkaa muuten detmin nettisivujen kohdasta "info" lyhyt videopätkä, jossa esitellään kyseinen laitos. Muuten ihan jees pätkä, mutta se musiikki...
Miten kukaan ei oo muuten kommentoinut avajaisia?

Mun mielestä ihan hauska idea oli se "Karaåke" siellä yläkerrassa ;) Tuollaisen lauluillan vois ihan hyvinki järjestää vaikka kerran kuukaudessa. Laulajia ainakin riitti koko ajan, enkä edes aivan kauhean huonoja kuullut ollenkaan.
Seuraava