Uusi vuosi..!

Nyt sekin jo pukkaa päälle. Uusi vuosi nimittäin. Missäs aiotte viettää sen? Dtm:ssä vai Vanhalla Setan-bileissä?

Dtm:ssä on Paula livenä ja liput 12€.
Vanhalla Setan bileet ja liput about 10 €.
Joo-o Paula sen vaan jaksaa, kuten eräs drag artisti kerran totesi ;)

Setan bileet vaikuttaa kiinnostavimmalta, kun en ole koskaan ollut. Toisaalta uuden vuoden vahva pakkojuhlinnan tuntu sekä yleinen kiire ja tungos houkuttelee jäämään kodin rauhaan.

Uudenvuoden ja vappuaaton sekä taiteiden yöt on sellaisia, jolloin mielellään pysyy poissa kun keskustassa meuhkaavat teinit ja etenkin ammattialkoholistit jo aamusta alkaen. Uchst sentään! ;-)
Tulkaa meille bileisiin, jos Vanhan DJ Hannelen humppa tai DTMn tuore artistivalinta eivät kiinnosta.
Luvassa menevää musiikkia, hyvää ruokaa, saunomista, kivoja ihmisiä, tinanvalantaa yms.
Niin, uudessa Mamassahan on kaksi kerrosta niin Paulaa voi paeta karkuun toiseen kerrokseen! :D :D :D
Ja kaikista hauskinta on ottaa uusi vuosi vastaan kunnon kotibileis omien frendien ympäröimänä! Kuka hullu jaksaa lähteä tupaten täynnä oleviin "menomestoihin" yltiöhumalassa maleksivien ihmisten sekaan ja vielä maksaa siitä lystistä.
En kyllä maksa 12 + 1,50 narikka, että näkisin jonkun Paula Koivuniemen!!!! Haloo!!!! Vain Karaoke puuttuu, niin meillä on Mann's Street The Second. Eikö pitäisi pitää kunnon klubimeininkiä ja jättää nämä humpat Mann's Streetille.

Enkä kyllä aio maksaa mitään kymmentä euroo Vanhalle!!!!!

Onneksi Herculeksessa on kunnon bileet ja ILMAISEKSI. Siis sinne!!!!
Jos olisi ollut jokin muu ilta kuin uudenvuodenaatto, niin olisin mennyt Paulaa Mamaan katsomaan tuolla hinnalla ihan mielelläni, mutta omalle kohdalleni uuteenvuoteen kuuluu perinteisesti kotibileet, joten jäävät ravintolat väliin. Toivottavasti Paula on Mamassa toistekin.

Mitä tulee humppaan ja muuhun, niin eipä Paula sitä - ainakaan livenä - edusta. Paulassa on munaa.
Heh, toi on totta! Paulalla on suuremmat munat kuin monella homolla! Anteeks vaan ;)
Ihan aiheesta poiketen, mutta kuitenkin...

Meillä oli pikkujouluissa tiernaleidit - Paula (Herodes), Anita (Murjaanien kuningas), Knihti (Marion) ja Katri-Helena (Mälkki)... Ton olis jopa kehdannu Helsingin homobaariin tulla esittään - esittäjien olis vaan varmaan tavan mukaan pitäny olla drageja eikä ihka aitoja naisia *virn*

Ja sitten aiheeseen...

Itse ainakin kyllä veitän täällä Lahden kaduilla oman uuden vuoteni - näillä näkymin ihan istutaan porukalla kotibileissä. Mä boikotoin muutenkin näitä "pakkojuhlia" kuten vappua, uutta vuotta ja juhannusta, kun kaikilla on PAKKO pitää hauskaa - ja yleensä se käytännössä on vain sitä että kaikki baarit on aivan tupaten täynnä ja ihmiset aivan liian kännissä -> kellään ei ole hauskaa...
dtm:n yläkerta on uutenavuotena varattuna ihan ulkopuolisille, joten vain alakerta on auki - Paulaa ei siis pääse yläkertaan pakoon. (-;

Vanhalla HeSetan bileissä soitetaan alhaalla discomusiikkia ja ylhäällä pienessä salissa humppaa. Tällä tavoin musiikkitarjonta tyydyttää useampia.

Kannattaa muistaa, että HeSetan isot bileet saavat liikkeelle paljon niitäkin, jotka eivät yleensä ulkona käy. Jos siis dtm:n "vakionaamat" eivät jaksa kiinnostaa niin Vanha on hyvä valinta.
DTM:n Paula on melkein lopppuunmyyty, joten suuri yleisö on jo äänestänyt, mitkä ovat uuden vuoden ykkösbileet.
No sittenhän ei ole mitään ongelmaa uudenvuoden vieton kanssa. Menen suoran Herculekseen, jos sinne ei kerran ole mitään pääsymaksuja.
jake kulta...ei se mitään tarkoita jos yhden mestan uudenvuoden bileet on loppuun myyty. ihan samaa voi mikä vain "ennakkoon" myyviä lippuja paikka hehkuttaa pitävänsä vuoden kuumimmat, upeimmat ja mageimmat bileet. jos joistakin hesan hinteistä paula on cool ja ihana niin ihan vapaasti. luulenpa vain että silti suurin osa jengistä bailaa uuden vuoden bileensä ihan jossain muualla kuin dtm:ssä.
"luulenpa vain että silti suurin osa jengistä bailaa uuden vuoden bileensä ihan jossain muualla kuin dtm:ssä."

:D Eiköhän toi ole itsestäänselvyys, en usko että edes uuteen suurempaan Mamaan mahtuu koko Helsingin hinttiväki yhdellä kertaa. ;)
Mäkin sain kuulla että yläkerta on vuokrattu ulkopuolisille..

Siispä suuntaan Vanhalle. Setan jäsenille 8 euroa, ei kovin paha...
Ja ketä nuo ulkopuoliset ovat? Kyseessä on miesten ilta! Eikös täällä joku sellaista kaipallutkin... Hyvä, että on monipuolista tarjontaa. Muille uteliaille lisätietoja...

http://www.saunalahti.fi/mscfin

Netti on ihmeellinen asia! Se paljastaa kun vähän kaivelee. Mystiset vihjailut on ikäviä :)
EvilS: Eh? Did I miss something? Miten tuo MSC:n tapahtumainfo liittyy Dtm:n yläkertaan Uudenvuodenaattona?
Me ainakin mennään uudeksi vuodeksi Mann's Streetille tansseihin aikuisten joukkoon. Eikä maksa mitään. Sinne siis kaikki!
oh, katos vaan, miehet vasta tammikuun vika... numerot ei olekaan koskaan olleet se vahvin puoleni ;)
Joulu meni perseelleen. Ja uudeen vuoden olen töissä. Että silleen. Ja tämä tylsä masentava sinkku elämä senkun jatkuu. Pitäiskö mennä hoitoon.
Enpä mäkään aio Dtm:ään uuden vuoden aattona. Ensin kotibileet ja sitten Vanhalle, siellä on ainakin tilaa liikkua eikä sisäänpääsymaksu ole sikamainen. Jurppii tuollaiset tilarajoitukset suurena juhlapyhänä tai aattona kuten Dtm tekee. Alakerta tilana tuntuu kerta kerran jälkeen tylsemmältä, ja kun yläkertaankaan ei pääse niin pitää mennä parempaan paikkaan.
  • 23 / 29
  • AlternativeGay
  • 29.12.2002 18:02
Herkku ja Mansku ovat tyhjillään 31.12.2002 kun kaikki on Vanhalla.

Siellä on tämän uuden vuoden mageimmat ja kuumimmat bileet!
Vaikka Setalaiset täällä kovasti kilpaa kehuu omia bileitään, niin kyllä Vanhan pippalot viimeksikin oli syvältä. Mistä maksetaan 10€ sisään. Mitä sillä rahalla saa? Pelkkää rahastusta sanon mä! Onneksi on ilmaisiakin vaihtoehtoja.
Ei siellä ainakaan mitään esitystä ole aattona gaybileitä juhlistamassa. Hesetan sivuilla mainittiin alakerrasta disko ja yläkerrassa "Hannele" soittamassa levyjä tanssimusan tahtiin.
10 egeä tuntuu paljolta. Miesten vessassa taitaa kuitenkin olla se suurin show. Siellä on pisuaarit on rivissä ja jokaisen pisuaarin edessä peili.
Jospa miettisi vielä muita vaihtoehtoja. Paula ei kiinnosta eikä Dtm 12:lla eurollaan
Noh, uudenvuoden kuviot ratkesi tänään hesaria lukiessa. Ei paljon nappaa ulkoilla 30asteen pakkasessa!! Mitään niin houkuttelevaa ei ole tarjolla, että varautuisi kävelemään aamuyöstä kotiin...
On vanha vitsi kysyä, että mistä tietää tulleensa vanhaksi, siis yli 3-kymppiseksi? No, siitä että alkaa kuunnella suomalaista iskelmämusiikkia ulkomaisen kevyen musiikin sijaan.

Tajusin jouluaaton aattona, kun tepastelin dtm:stä ulos, että helvetti, minustakin on nyt sitten tullut vanha. Ensimmäisen kerran elämässäni ostin suomalaisen iskelmätähden keikalle ennakkolipun! Ja vielä hitsi soikoon Paula Koivuniemen keikalle!

Kyllä pettymys, heh heh, on suuri, jos ei kuulla uutena vuotena "Aikuista naista", kun sitä vielä itsekin pimputtelen pianolla Fazerin laulukirjasta veljeni iloksi vanhempieni luona ;-) Se kun on meikäläiselle tarpeeksi helppo soittaa...
Vanhalla oli kauheasti naisia ja vanhoja miehiä.. Loppuillasta lähdin Herccuun ja siellähän ne hyvät bileet sitten olikin! Ensi vuodenvaihteessa jos täytyy valita noista kahdesta paikasta, valitsen Hercun.

Mulla oli jotain atipatioita Herccua kohtaan, mutta onhan se ihan hyvä mesta. Ainoastaan oli epämukavaa tanssia tahmasella lattialla joka on täynnä lasimurskaa..! Mutta muuten kiva paikka.