jos saataisiin tapahtumia vain miehille

Nykyisellään tavallisilta homoilta puuttuu kunnolliset mahdollisuudet toimia ryhmissä tai kerhoissa jotka ovat vain miehille. Moni homo kuitenkin kaipaa sellaisiakin paikkoja.
Ongelma on jokin sellainen kuvitelma, ettei mieskerhoja saisi käynnistää, että se syrjisi naisia. On myös naisia jotka yrittävät tunkea juuri sellaisiin jotka haluttaisiin pitää vain miehille - pitäisikö sitä kutsua lesbojen tunkeilevuudeksi
Aina kun mieskerhoja esitetään, nousee vastalauseita myös joiltain miehiltä. Esimerkiksi syrjintäperusteilla. Mitäköhän ne miehet ovat jotka vastustavat jopa toisille miesryhmiä?
Olisi niin rentouttavaa olla vain miehille tarkoitetussa kerhossa. Tavallisten muiden homojen kanssa. Ilman mitään feministisiä hapatuksia ja riivinrautoja.
 • 2 / 9
 • ranneliike.net
 • 4.2.2002 12:57
Avoin keskustelu asioista on hyvä asia ja tälläkin keskustelualueella se on toivottavaa. Mutta muistamme kuitenkin hyvät tavat ja kohteliaisuuden.

Jokainen on vapaa järjestämään tapahtumia tai aktiviteetteja vain miehille tai vain naisille, mutta toisten ihmisryhmien haukkuminen tai nimitteleminen ei tällä foorumilla tule kysymykseen. Jos ei näiden "yho"-nimimerkillä tulevien viestien tyyli ala muuttua, niin joudumme valitettavasti sulkemaan nimimerkin "yho" pois keskustelusta.
 • 3 / 9
 • aemkey
 • 4.2.2002 20:23
No, onhan noita erinäkösillä porukoilla (ja poikaryhmilläkin;) saunailtoja ja kaikkea muuta kokoontumisia. Yleensä tosinkin ikävä kyllä viinaan liittyviä sellaisia - tai sitten saunaan! :)
Mutta mikä estää Sinua organisoimasta jotakin tapahtumaa ja kutsumasta ystäviä/väkeä sinne?? Saunaan, elokuviin, katsomaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa, kuuntelemaan euroviisujen karsintaa. You name it! Pitää ymmärtää että kun joku pitää jotakin esim. kotonaan eivät aivan kaikki voi olla tervetulleita- tämän ovat mielestäni OLE:n naiset oivaltaneet ja järjestävät omat keskinäiset OLE:n bileensä milloin missäkin. Mutta mikä estäisi sinua järjestämästä jotakin vastaavaa vaikkapa OHOn piirissä esim. vain miehille?? Ei minkään takana ole mikään "järjestö" vaan yksittäiset ihmiset ja tarve johonkin :)
 • 4 / 9
 • Aztek
 • 22.9.2002 13:05
voi voi.. kuinka paljon itsekin haluaisin g-mestoja ja baareja, joissa ei olisi fenististä hapatusta!

Mutta kun sitä feminististä lässytystä ei aiheuta naiset, vaan ne feministiset homot itse, niin nahka-, prätkä ym. kuvitteellisen "maskuliiniset" homot, kuin ihan me tavalliset vanilla-homotkin.

Rekkakuskilesbot ei sitä feminiinisyyttä aiheuta.
Omasta mielestäni nimimerkin YHO mielipide oli täysin korrekti joka tavalla, niin sisällöllisesti kuin kieliopillisestikin. :)

Käsittämättömämpi sen sijaan oli Ranneliike.net:in nimissä jätetty palaute, jossa kyseistä käyttäjää uhataan keskustelualueelta poissulkemisella.

Keskustelualueilla on ajoittain nähty huomattavankin tökeröä kirjoittelua, henkilökohtaisuuksin menoa ynnä muuta ei-suotavaa käytöstä, johon ei ole puututtu, tai puututtu vasta aikojen päästä.

Sen sijaan tällaisesta rehellisen mieleipiteensä julkituomista ei ole mitään syytä tyrmätä heti voimakeinoin. Tuomittavampaa on se, ettei tätä "uhkaustaan" jättänyt yllläpidon edustaja(?) uskaltanut kirjoittaa omissa nimissään, vaan antoi ymmärtää koko Ranneliike.net:in käyttäjäkunnan olevan oman, henkilökohtaisen mielipiteensä takana. Tämä ei varmastikaan ole todellinen tilanne.

Yhtälailla kuin käyttäjiltä vaaditaan täällä tiettyä sopivaisuudentajua, sama pätee myös ylläpitoon. Vai onko tarkoitus "virallisen tahon nimissä" tappaa täällä viime aikoina varsin ilahduttavasti henkiin herännyt keskustelu?

Vielä selvyyden vuoksi : Ei, ole ole itse nimimerkin YHO takana.

-AXP-
 • 6 / 9
 • ray of light
 • 23.9.2002 14:00
aina ei saa sitä mitä tahtoo...jos oon oikeen kässänny ni turussa toimii jos jonkinmoista homoryhmää [miehille] ja naisille joku tossupallo hahaha. ja sit homoglobiinin sivuilla lukee et uusien jäsenten saunailta...joo, sinne sitte vaa naimaan, tuskinpa!!!et joo saax mäki tulla tänne narisemaan ku *tavallisille nuorille lesboille* ei oo mitään muuta paikkaa ku hetsku kamujen kotipileet????
Laitetaanpa tämä tännekin vielä, ettei jää epäselväksi, mistä tuossa "sensuurijulistuksessa" oli kyse...

Lyhyesti: Edellä mainitun tahon nettisivujen toimitettussa sisällössä oli tuon kirjoittamisen aikaan sopimattoman voimakasta henkilökohtaisuuksiin menevää kommentointia, joka kohdistui lähinnä Opiskelijahomojen takana oleviin ihmisiin. Yhdessä ranneliike.netin keskusteluun kirjoitettujen viestien kanssa ylläpito katsoi sen sopimattomaksi. Saman kirjoittajan pari muuta viestiä poistettiin tuolloin.
 • 8 / 9
 • kas kas
 • 27.9.2002 15:49
No nythän tuo "sensuurijulistus" vasta epäselväksi muuttuikin !
Ymmärsinkö oikein, siis on ollut jotain muuta kirjoittelua jossakin muualla ja sensuroija tässä aiheessa sitten katsoi parhaaksi uhata sensuurilla.
Miksi?
 • 9 / 9
 • hoek
 • 27.9.2002 17:23
Enpä heti huomannutkaan, että alkuperäinen viesti ja sensuuriuhkaus ovatkin molemmat jo helmikuulta. Luin jo talvella ylioppilashomojen ja niiden kavereitten ko nettisivut ja täytyy sanoa, että smo on aivan oikeassa.

Jos joku ei usko niin menköön itse katsomaan, sillä ei ne sivut kovin paljon ole muuttuneen. Eri asia on kuka jaksaa kahlata ne sekavat sivut läpi. Kirjoituksissa oli nimenomaan henkilökohtaisuuksiin menevää loanheittoa, joka kohdistui nimeltämainittuihin henkilöihin.