Ravintoa ravintolasta

 • 1 / 4
 • Wining+Dining
 • 19.9.2002 22:37
En usko olevani ihan väärässä, kun arvelen joidenkin muidenkin meistä kaipaavan välillä myös muunlaista ulosmenomestaa kuin pelkkiä meluisia dokaus- bailaus- ja iskupaikkoja.
Ja silläkin uhalla, että positiiviset viestit eivät taida näillä palstoilla olla kovin suosittuja, näpyttelen tässä sellaisen. Alkukesästä asti olen muutaman kerran käynyt hyvässä seurassa Hesarin entisen Poreen paikalle avatussa Pacificossa. Porukkaa ei ole paljon ollut, mutta tunnelmallista ympäristöä, huolella ja taidolla tehtyä ruokaa sekä konstailemattoman ystävällistä palvelua sitäkin enemmän.
Poreen rujous ja kiltisti sanoen ankea ilme on häivytetty vähin keinoin mutta tehokkaasti. Hillitty taustamusiikki sopii ruokaan ja paikan latinalaiseen henkeen, samoin mutkaton sisustus.
Lista on melko suppea, joten alvariinsa siellä ei jaksa ravata. Harvemmilla käynneillä paikka pääseekin paremmin oikeuksiinsa (ja itse asiassa salin puolityhjyys on vain korostanut raukeaa tunnelmaa). Kesähelteillä ilmapiiri oli joskus epätodellisen trooppinen, kun avattujen ikkunoiden takana havisi syvänvihreä vaahteranlehtimuuri.
Gay-ystävällistä salaista kutupaikkaa ja kynttiläillallista viinin kera kaipaaville suosittelen lämpimästi.
Vaikka paikkaa pitävät tytöt (ex Kallio Deli) eivät muun cateringtoimintansa ansiosta lienekään aivan riippuvaiset paikalle tulevista asiakkaista, soisin tämän vaihtoehdon säilyvän Hesan paikkojen joukossa. Viime käynnistäni on vierähtänyt jo muutama viikko, ja odotan kiinnostuneena muiden kokemuksia Pacificosta. Väärin odotuksin sinne ei kannata mennä, mutta raflan luonteen hiffanneelle tässä on mielestäni oikea helmi.
 • 2 / 4
 • Hesa-tulokas
 • 22.9.2002 18:42
Vaikuttaa hienolta! Minkälaista (latinalaista) listalla on tarjolla? Muistatko esimerkkejä? Hintataso? Onko heillä kotisivuja Internetissä?
 • 3 / 4
 • Wining+Dining
 • 23.9.2002 15:48
Kotisivuihin eivät ole tainneet panostaa, ilmeisesti keskittyvät 'perusasioihin' asiakashankinnassa.
Kuten totesin, lista on melko suppea, mutta silti jokaiselle jotakin arvelisin löytyvän. Pikkuannokset jotain vitosen luokkaa, sitten on tarjolla salaatteja (kana/juusto tms.) ja isompina annoksina fajitaksia ainakin kanasta ja naudasta, kasvisvaihtoehtokin muistaakseni. Hintataso kympin kahden puolen, kallein viitisentoista euroa.
Halvemmallakin varmasti mahansa lähistön pizzerioissa täyteen saa, mutta mielestäni laatu on aina hintansa väärti (ja usein hintataso takaa myös paikalle tietyn profiilin, kun satunnaiset ohikulkijat eivät liian helposti poikkea sisään - Hesarilla aivan varteenotettava pointti).
 • 4 / 4
 • Hesarilainen
 • 23.9.2002 16:00
Semmoinen käsitys on tullut, että Pacificoa kehitellään hiljakseen; eipä ole mainontaakaan paljon vielä ollut. Pari klubiflaieria kesällä latinotunnelmissa sattui silmiin.

Mutta ruoka on kokeiltu ja erinomaiseksi havaittu!!! Semmoset Batatas bravas (tai sinnepäin) muuttaa tavallisen potun aika taivaalliseksi...