PORE TAKAISIN!

  • 1 / 6
  • Mika
  • 28.7.2002 11:20
Yksi heitti tyhjän tuoppinsa ihmisten joukkoon Hombressa. Pari paiskoi karaokekansioita muiden niskaan Mann´s Streetilla. Yksi potkaisi eilen Herculeksen ikkunan tohjoksi.

Kyllä, he kaikki ovat idiootteja. Kyllä, he kaikki ovat naisia.

Poreen sulkeuduttua osasin odottaa paluuta pimeään keskiaikaan ja ennustukseni näyttää toteutuneen. Lesbot ovat vallanneet keskustan homokuppilat totutuin seurauksin. Mikä ihme näitä naisia riivaa? Miksi pitää esittää heteromiestä ja pilata muiden bailut? Muutaman ällölorton takia koko lesbojoukko leimautuu - tai oikeammin on jo leimautunut - yhdeksi epämiellyttäväksi ameebaksi, joka velloo ei-toivottuna paikalle ja vie paikat elämäni mieheltä. Tehkää naiset jotain näille joukoissanne riehuville hormonihäiriöisille pölvästeille!

Aaaargh… voisiko naisten iltoja alkaa järjestää Kaisaniemeen vaikka joka viikonloppu? Tai voisiko Herkku aloittaa miesten perjantait? Tai ehkäpä minun on aika jäädä kotiin nyrkkikyllikin ja hellan väliin.
  • 2 / 6
  • BearTrap
  • 29.7.2002 16:54
Tai usutetaan tämä räyhäremmi Lostariin lanaamaan tietä homojen paluulle. Siinä ei tosin saisi kovin hyvää mainetta muukaan homoyhteisö.
  • 3 / 6
  • Mictrone
  • 31.7.2002 15:31
Juu, mä en päässyt kerran sisään herculekseen, sen takia, että mun "seurassa" oli vihaisia rekkamieslesboja. Ne tarttui bussista mun mukaan ja haastoi riitaa...Portsari vaan sanoi, että tämä seurue lähtee ovelta poispäin. Luuli ilmeisesti muakin:D Mutta on mukavia lesbojakin.
Lesbothan ovat etsineet omaa biletyspaikkaa mm toisen chatin forumin kautta. Toivottavasti saavat sellaisen ja äsyttävät lesbotappelut poistuisivat gayravintoloista.
Riittää kun saisivat minkä hyvänsä paikan. Omia juomia kuitenkin juovat pullokaupalla ennen mihinkään lähtöä..ja ovat sitten siinä kunnossa kuin ovat. Onnea vaan lesboille etsinnässä..myönteinen lopputulos olisi kaikille osapuolille hyvä asia.
Toisaalta harmittaa, jos homot ja lesbot eivät mahdu bilettämään saman katon alla vain muutaman lepakkomiehen takia. Vähemmistön sisällä ei pitäisi olla toisiaan poissulkevia vähemmistöjä.

Ja mitä tuohon Lostarin takaisinvaltaamiseen tulee, niin taitaa olla liian myöhäistä. Uusimman City-lehden (Helsinki-painos 15/2002) yöartikkelissa ei ollut enää mitään mainintaa Lostarista homoravintolana. Päin vastoin. Kohdassa ”erikoista” Mama todetaan homoravintolaksi, Lostarin erikoisuus on ”peliautomaatti, jossa mm. tissipeli”.
Villi länsi siis palaa!
Joo, ne muutamat kerrat kun on täältä Kehä3:Sen ulkopuolelta tullut keäsn aikana käytyä esim. Herculeksessa niin lesbot ne jaksaa tapella! Aikoinaan maman homo-tappelut oli sentään koomisia (kun suurimmat murheet oli, että kuinka korjataan katkennut kynsi ja onko hiukset vielä hyvin! )
Mutta Herculeksessa oli täysi villi länsi -meininki! LEsbot tappelee ja myös oma seurueemme sai osansa mm. nimittelynä, kun tiedustelimme että onko lesbo-seurueen pakko pitää niin kamalaa meteliä
Minäkin tunnen muutamia aivan ihania lesboja, jotka ovat rauhallisia ja jotka nauttivat yö-elämästä, ilman että heidän tarvitsee paukuttaa toisiaan turpaan!
Mutta nekin vähän rahat mitä sinne ravintolaan on kannettu, kannetaan sitten vaikka johonkin muualle.