DTM DTM DTM

Kovasti on ollut puhetta DTMstä... Ja kovasti on morkattu paikan ravintolapäälikköä, Riitta Liisa Suomista.

Laittakaa komennteja.
 • 2 / 44
 • Kommentti
 • 31.5.2002 8:23
No DTM on tilana ihan hyvä. Mutta se sisustus on mennyt täysin pieleen. Edellinen suunnittelijahan oli HOMO ja hän kyllä sai paikkaan sopivaa yökerhotunnelmaa. Mutta sitten Riitta-Liisa palkkasi heteron (joka oli aiemmin suunnitellut räkälöiden sisustuksia) ja lopputulos on mikä on :(
 • 3 / 44
 • Poju vaan
 • 31.5.2002 14:32
No Ritu on hetero. Miten se vois ymmärtää homoja taikka lesboja? Ja näkeehäns en Dettarin menosuunnasta: heteroita suositaan! Onhan Ritu itsekkin maininnut että hänestä homot ovat outoja.... On siinä kans homomestan johtajatar!
Tulisikohan teidän ajatella minkä takia käyttäjäkuntaa ei rajata ?
Paikkahan on Seta:n ja mitkä ovat setan periaatteet ?

Voisin väittää että herkussa ja dtm:ssä käy tasan tarkkaan yhtäpaljon hetskuja jote minun mielestäni koko keskustelu on aika typerä.
Yleensä kaikki 18-24 pikkuhomppelit kantavat jotain heterolikkaa mukana "esiliinana" joten eikö heitä sitten lasketa. Lauantaisin herkku on oikea pikkupillu helvetti anteeksi nämä kirosanat jo ennakkoon .

Antakaa kaikkien elää niin itsekkin saatte elää :)
 • 6 / 44
 • Tietäjä
 • 31.5.2002 19:08
Dtm ei ole setan ainakaan siinä mielessä että yhdistyksellä olisi yrityksen käytännön toimintaan sanomista, kuten ei omistajalla koskaan olettaen että seta omistaisikin yrityksen (mitä en tiedä). Esim naistenbileet vain naisille on Ravintola Kaisaniemessä koska ko. ravintola suostuu rajoittamaan käyttäjäkuntaansa bileissä, dtm tähän ei suostu eikä siis sovellu naistenbileiden pitopaikaksi.
 • 7 / 44
 • afrodite
 • 31.5.2002 22:09
siis dtm:n omistaa (tai ainakin ennen) afrodite, jota johti setan hallitus.

eli setalla on siinä suhteessa valta päättää maman suunnasta...
Mutta mutta.... ainakin osakeyhtiössä "omistajan valta" rajoittuu yhtiökokoukseen ja mieluisan hallituksen valitsemiseen (ja tietysti valvomiseen), ja siis hallitus ja toimitusjohtaja huolehtii käytönnön asioista ja päätöksistä. Ja on vaikea kuvitella että dtm:n taustalla olisi mikään muu kuin osakeyhtiö, vaikka voin toki olla väärässäkin.
 • 9 / 44
 • Lesboliina
 • 31.5.2002 23:04
Ihmettelen KOVASTI HMMM... nimimerkin komenttia että Pride illan tapahtumaa ei tulisi rajata!!! Se nimikinhän on suomeksi MIESTEN ILTA!!!! VAikka lesbona kannankin naiseutta mukanani ja näin ollen en oikeisiin men's night-bileisiin pääsis, niin kyllä joskus pitää rajata!!!! Annetaan homoille edes välillä IHAN homo ilta!!! Se on nimittäin uskomattoman ihanaa kun on pelkkiä naisten iltoja. Ei tarvii miettiä että kukahan on hetero ja kuka ei!!
HAHAHAHAHAHHAAA...Ritu on tainnut lukea tän ranneliikkeen tilitykset. tytöllä on pitäny alkaa parantaa romahtanutta itsetuntoaan lataamalla DTM:n kotisivuille parit omakuvat "kaunistamaan" sivuja. en voinut kun nauraa kun eksyin ko. mestan sivuille. ja siellä se mainostaa ylpeenä kuinka DTM on pride viikon virallinen "gay clubi". JA MITÄ SEURAAVAKSI?!?
kysyn vaan.
Ai DTM pride viikon virallinen? Siis virallinen heteroitten baaritiski... Ajatella...Ranskassa on clubeja joissa joka viikonloppu miehsten illat. JA Ritu ei voi edes yhtenä iltana kerran kahessa vuodessa (siis pride tapahtuman aikaan) hillitä rahahimoaan ja pistää DTMn ihan vain miehille!!!

Noh, onhan se hyvä että rahan ahne Ritu lypsää vielä DTMstä kaiken minkä irti saa jos se kerta kohta loppuu. Huomaapas taas miten "homo" se DTM todella on.... Aika ikävää :(
Mitäs jos kaikki homot ja lesbot sopis jonkun tietyn päivän ja vallattais DTM takas keille se "kuuluu". Mentäis ja bileetettäis niin pirusti että katto tippuis. Jos DJ ei soita mitä halutaan niin viskataan se sieltä kopperostaan hiiteen ja lyödään tahtipuikon varteen sellanen joka tietää mitä "BAILUMUSA" on. Ja jos heteroita näkyy niin mitä niistä. Uskonpa että heterokundit ei kauaa viihdy kun 100 homoa nuolee kiihkeenä toisiaan ympäri kapakkaa. Ja lesbot ollaan toistemme "kimpussa" niin eiköhän saada ne heteropimpsatki sielt katoomaan. Ei se auta jos homot ja lesbot vaan katoo DTM:stä. Totta kait ravintolan on jostakin rahansa revittävä, siel tuskin katotaan tuliko raha homolta/lesbolta vai heterolta. Ja hyvät kanssa veljet ja siskot, ei auta täällä napista, kaikki palaute vaan DTM sivujen kautta oikeeseen osoitteeseen. Ja vähän vielä vauhtia asioihin voisi antaa --> Setalle kans tiedoksi kaikki tämä mitä täällä on tilitetty. Ei muuta ku näpytellen ystävät kalliit!
baari jossa "sadat homomiehet nuolee toisiaan" karkoittaa kyllä minutkin ulos paikasta, vaikka homo olenkin.

Miksei homot ja heterot voi käydä samoissa baareissa? Jos heteropoika tulee homobaariin, niin eikö se osoita rohkeutta ja suvaitsevaisuutta? Miksi meidän pitäisi olla säikyttelemässä ne pois? Eihän tämä maailma ikinä muutu, jos pysytään omissa karsinoissaan ja ajetaan erilaisuudet pois.

Ehkä tulevaisuudessa ei ole homo/heterobaareja. On vain baareja, joissa kaikki saavat olla mitä haluavat.
Ihannehan olisi, että ei olisi enää hetrokarsinaa ja homokarsinaa ja bikarsinaa ja transkarsinaa ja naiskarsinaa ja mieskarsinaa ja ja ja... Olisi vain ihmisiä. Ja että ei olisi enää heterobaareja ja homobaareja ja... Olisi vain baareja.

Mutta niin ei ole. Jos homomies menee juttelemaan heterobaarissa ihan viattomastikin heteromiehelle, niin aggressiivinen kohtaus ei todellakaan ole poissuljettu juttu. Ja jos homobaarissa on heteroita, ovat he kovin usein "tirkistelemässä" homojen bilettämistä.

Ja sitten jos tällaiselle heteropojulle menee juttelemaan ihan viattomastikin, tulee helposti kivahdus "Mä oon hetero", ja painuminen tyttöystävän tai oman kaveriporukan luokse turvaan. Tulee väkisinkin mietittyä, että "vittuako tuo täällä tekee?".

Joku tuossa toisaalla sanoi mielestäni hyvin, että "Enemmistö ei tarvitse suojapaikkaa vähemmistöltä, mutta vähemmistö tarvitsee suojapaikan enemmistöltä.".
Must kyl tuntuu et meis lesboissa kyl löytys powerii emnnäkkin ja vallata DTM takas. mut luulenp vaan ettei monikaa homo paikalle uskaltautuis. harmi.
"Must kyl tuntuu et meis lesboissa kyl löytys powerii emnnäkkin ja vallata DTM takas. mut luulenp vaan ettei monikaa homo paikalle uskaltautuis. harmi."

Hah hah haa, ihan totta joo :). Taitaa pikkuhiljaa olla niin että huterot tunkee nokkansa kaikkiin meikäläisten isompiin pileisiin, kiitos ensin L&Fn ja nyt myös entisen pyhätön eli dtmn menetyksen. Ainakin niin kauan kun se on "trendikästä" tai pikkupil*** ravaa siellä, mikä tietysti houkuttelee örveltävät pojat perässä.
Mutta KAIKKI vähemmistöt tai ryhmät haluaa olla myös kaltaistensa tai samoin ajattelevien kanssa rauhassa muilta. Olisiko siis aika kehittää joitain muita tapoja kuin pelkät kaupalliset bileet?? Jossakin olikin jo juttua ulkobileistä ym mutta voisihan sitä muutakin kehittää.
Luinpas yllättävän positiivisen viestin DTM:n sivuilta ja toivon että se pitää paikkansa...

DTM PRIDE

Perjantaina 28.6. Dtm:ssä ensimmäistä kertaa historiassa ilta AINOASTAAN MIEHILLE! Luvassa showta miehiseen makuun... Turha silloin edes Ritun yrittää työntää naamaansa baarin puolelle! Tervetuloa kaikki miehet!


Eli nyt siis ekaa kertaa historiassa vain me miehet pääsemme nauttimaan menosta, jos tähän on uskominen, niin kiitos! Ei naisissa mitään vikaa ole, mutta olis se kiva joskus olla vain miesten kesken ;-)
En ota hetroinvaasion henkilökohtaisesti kantaa, mutta Tukholmassa esimerkiksi Tip Top -klubilla portsarit voivat vaatia joskus "homokorttia". Tässä tilanteessa kelpaa vaikkapa QX:n kortti. En tiedä, olisiko tässä ideaa vastaisuuden varalle.
Hmm... Onko se nyt OIKEASTI vain miehille se ilta? Eikös oo ollu puhetta että se on avoin ihan KAIKILLE?!?! Siis että naiset edelleen saavat tulla...Näin ollen tulee taas niitä hetero misuja kattelemaan ja niitten heterokundit...Ai ai ai :(
Hehe, Ritun on hitusen vaikeeta varmasti laittaa pystyyn sellaista "miesten iltaa", kun eihän hän itse sitten pääsisi paikalle päällepäsmäämään. :D

Musta tosin se olisi vaan oikeus ja kohtuus, että Priden aikana se "miesten bileet" olisi vain miehille, kun kuitenkin toisaalla on sitten naisten bileet, jonne miehillä ei ole asiaa. :P

Ja mitä siihen tulee, että lesbotyttöset tulisi auttamaan homoja valtaamaan Dtm takaisin.. *pelottaa* :D Taannoin totesin törmänneeni sellaiseen (tosin ihan ihkuun) lesbotyttöseen, jolle en olisi uskaltautunut vastaansanomaan. :D :D :D Hihi, siitä voisi tulla hauskaa. :D

--Druusipoika Puumanen
Miksi "miesten bileet" pitää ylipäätään järjestää juuri DTM:ssä, jos siellä ei pystytä takaamaan, että paikalla on vain miehiä. On niitä muitakin paikkoja. On suorastaan naurettavaa alentua ja alistua tällaiseen hölmöilyyn pride-viikolla, vieläpä ravintolassa jonka hallituksessa on Setan edustaja! Heikkoa toimintaa.
Mitäs ihmettä se IHMETYS ihmettelee? Mun mielestä olis vaan kohtuullista edes kerran kahessa vuodessa pitää yhet kokonaan miehille tarkotetut bileet. Ja DTM ois tietysti se mesta kerta se niin hehkuttaa olevansa pride-viikon virallinen homo-kapakka tai disco, clubi se EI oo....
Siis pride bileet 28.6.2002 on MEN ONLY, ensimmäistä kertaa Dtm:n historiassa :). Kannattaa ilman muuta mennä! Ja voisin tässä kehua bileitä (ja dj:tä) pe 7.6.2002 ko paikassa, todellakin olisi pitkästä aikaa jopa kannattanut maksaa sisäänpääsystä ko. paikkaan. Musiikki oli oikein hyvää ja väellä oli oikein hauskaa (ja väkeä oli oikein sopivasti), ehkä paikalla on sittenkin tulevaisuutta :)
Eiköhän muutama tirskuva teinityttö ole aivan sopiva 'jarrujauhe' siellä teidän Only For Horny Men -illassanne, ettei meno muutu liian 'iloiseksi' ja satu kenenkään kannalta mitään ikävää.
Kuules Kokuma-pikkuinen. Oletkos ajatellut sitten sitä, että on todellakin, myös Pride-viikolla kuten muulloinkin, olemassa sellaisia bileitä meillä täällä pahamaineisessa Helsingissä, jotka ovat tarkoitettu vain naisille. Eikös sinne sitten pitäisi ottaa mukaan -viitaten täysin tuohon edelliseen kirjoitukseesi- muutama tirskuva teinipoika jarruttelemaan mahdollisesti siellä tapahtuvia ikäviä juttusia?

Ihan vain sellaisena yleisenä kommenttina sanoisin, että ei se, onko paikalla toisen sukupuolen edustajia vai ei, estä minkäänlaista pariutumista. Olen ollut vaistoavinani, Dtm:ssä käydessäni, että naiset ovat suhtautuneet aika avoimesti paikassa tapahtuvaan pariutumiseen, kestää sellainen sitten yön, kaksi tai kaksikymmentä vuotta. :) Ja niin sen mun mielestäni pitääkin olla.

Ja mitä sitten tulee taas niihin "vain miehille" -bileisiin, joista tämä keskustelu puhuu. Miksei sellaisia mukamas saisi olla? Se voisi olla ihan mukavaa vaihtelua ja toisi jotain sellaistakin mukaan kuvaan. "Kun tytöilläkin on, niin kyl meki osataan!" :D

--Druusipoika Puumanen
Väännetään tämä nyt rautalangasta: kannatan itsekin "miesten iltaa", ja sen voi kaikin mokomin pitää DTM:ssä, JOS siellä pystytään takaamaan, että ravintola on varattu vain miehille. Muussa tapauksessa se on mielestäni väärä paikka. Edellinen viestini oli siis vastine nimimerkki Hoplaan epäilyihin, että DTM:ään päästetään joka tapauksessa naisia, vaikka nettisivuilla mainostetaan toisin.
IHMETYS, no olet kyllä oikeassa... DTMssä voi hyvinkin käydä että ei olekkaan ihan niin Men only jos sinne pääsee niitä pikku pimpsoja pyörimään.

Ja miks kummassa siellä pitäs olla jotain tirkuvia heterolikkoja jarruttelemassa homojen pariutumista? Kun ei siitä synny edes
ylimääräsiä lapsia tähän jo muutenkin ylipursuavaan maailmaan.... Muistakaa vaan kondoomit mukaan ;)

No juuh. Ja kaikkihan eivät todellakkaan lähde baarista semmosta seuraa etsimään!!!! Jotkut homot(kin) haluavat ihan vain pistäytyä pitämään hauskaa paikassa jossa on muitakin hompsuja. Ei ole ole sitten in niin ulkopuolinen....
Anteeksi vaan, en ole typerämpää ikinä kuullut: joku valittaa siitä että Dtm on heteron suunnittelema! Voi herran jee... Ja se että dtm muka suosii heteroita! Kuinkahan se asiakkaan seksuaalinen suuntaussitten ovella varmistettaisiin?!

Ja eikös suvaitsevaisuutta ole se, että homomestoihinkin saa mennä kuka hyvänsä? Sehän nimenomaan vähentää pitkällä tähtäimellä ennakkoluuloja seksuaalivähemmistöistä.

On typerää kaakattaa siitä että Dtm:ään tai Herkulekseen muka vyöryisi kuorma-autoittain kauheita HETEROITA!!! Eiköhän suurin osa kuitenki käy ihan muissa paikoissa...

Kuinka voitte vaatia suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa itsellenne, jos olette noin "hetero-foobikoita"?!
Nimimerkille Poju vaan:
Kyllä heterokin voi ymmärtää homoja ja lesboja. Loppjenlopuksi ero ei ole kovin suuri ja seksuaalinen orientoituminen ei useinkaan ole niin mustavalkoinen kuin luulet.
Onnittelut nimimerkeille Kyllästynyt ja Diiva23 sekä muille neropateille, jotka levittelivät perättömiä juoruja DTM:n miesten illasta. Onnistuitte ensin huijaamaan monia, mutta onneksi huhuilta katkaistiin siivet ajoissa. Olivatkohan kyseiset ihmiset eilen DTM:ssä katsomassa, kuinka monta heteromisua siellä oli joraamassa? Ei ainuttakaan. Näin käy, kun ruvetaan levittelemään "tietoa", jolla ei ole pienintäkään todellisuuspohjaa.
Joku on oikeassa, täällä on aivan ihmeellisiä juoruämmiä, joilla ei ole muuta tekemistä kuin keksiä perättömiä juttuja.
"Laumalasteittain heteroita ja naisia", jopas on. Perjantaisin ei taida Dtm:ssä olla yhtään naista:) Tosin kaikki nirppanokatkin ovat sieltä kuulemma siirtyneet lesbojen ja heteroämmien kera Herkkuun, jossa lesbolauma ko iltana on pahempi kuin lesboilloissa Poressa aiemmin. Eikä heteropareistakaan enää ole Herkussa puutetta. Tosin ihmettelen miksi Herkku niitä sinne vetää..ehkä se on se musiikki joka heteropaikkojen tyyliin antaa soittaa samanlaista sekameteliä, jota paljolti mm Keravan paikoissa soitellaan.
Eipä silti voi sanoa nykyisestä Dtm:n musiikkisuuntauksesta sen enempää hyvää. Entiset mahtavat diskoiluajat ovat muuttuneet monina iltoina mitäänsanomattomaksi taustamuzakiksi, joka vasta illan loppumetreillä nousee tanssittavaksi. Niin paljonko Dtm.n tiskijukkien pitää sitä kaljaansa litkiä ennenkuin vauhtia saadaan aikaiseksi.
No eipä aiheeseen enempää, ko juoruilijat täällä kyllä pitävät lopusta huolen ja jatkavat juttua.
juu kyl tää on kummallista tää ihmisten suhtautuminen seksuaalisuuteen jos meille vähemmistöille on olemassa omat ravintolat niin miksi ne ei voi pitää linjaansa yllä sillä kyllä tässä kupungissa on ihan tarpeeksi sellasia sedu koskisen rakentamia pinnallisia pyörähdys paikkoja menkööt sinne sellaiset jotka siitä pitää.

tässä kaupungissa ei enää todellakaan ole olemassa aitoa gay-ravintolaa joka olis ihan gay ... sillä musalinja on jokaisessa homoraflassa samallaista nrj. paskaa kuka sitä viittii kuunnella baarissa tai klubissa kun jokainen kuulee sitä radiosta ... kaikki vanha on mennyt ... onko todellisia kunnon dj. tä olemassa olis kiva joskus kuunnella niitä miksauksia clubeissa mitä maailma on täys ....

niin ja mitä dtm: ään tulee se on kuollut tai ainakin sen henki tollaisia hetero mestoja on kaupunki täys sinne pitäs saada vähän enempi gay look ja ravintolapääliköksi homo sit olis kaikki hyvin ..... siel on kuitenki ihan kivaa henkilökuntaa ja silleen baarissaki nuoria kundeja joista olis varmasti ravintolan johtoon ....
Öh? Siis olisko siellä pitäny olla niitä heteroita joraamassa? Siis jos joku "homo" noin kipeesti kaipaa heteronaisetn seuraa niin menköön heteromestaan!!!

Turha tulla johonki homo-foorumille valittamaan kun DTM (joka kuitenkin kantaa nimikettä GAY-bar) on ollut illan ilman heteroämmiä!!!! Tuskinpa ne naiset kauheesti täällä lukee viestejä...
 • 34 / 44
 • Lepakko tyttö
 • 2.8.2002 19:01
Nimimerkit Niin ja Joku: DTMssä on todellakin ollut miesten iltoja perjantaisin. Eli Diiva ei ole levitellyt mitään perätöntä huhua. Ihmettelenkine ttä mitä valittajai nuo Niin ja Joku ovat, eivät ainakaan meitä lesboja!

Diiva, sinussa on asennetta! Jatka kuule samaan malliin ja rökitä noi nyhverö inisijät!! DTM takas lesboilla ja homoille!!! Heterot menkään Lostikseen ja niitä kaipaavat homot sinne myös.
Parahin Lepakkotyttö.
Kyse oli Pride-viikon miestenillasta, ei yleensä ottaen perjantai-illoista. Sisälukutaito on arvokas asia. Sitä kannattaa vaalia.
Sama sisälukutaidottomuus vaivaa myös nimimerkkiä Diiva23. Ei täällä näköjään voi mistään keskustella, kun viesti ei mene perille kirveelläkään.
En todellakaan pahoitellut viestissäni heteroämmien puutetta. Päin vastoin!
Juuh, sisälukutaidoton oon, minkäs sille mahtaa. Mutta onneks mulla on kauniit pitkät sääret, niillä pärjää elämässä ;)

Mutta DTM piti miesten iltoja enemmänkin kuin kerran!!!!
Joku kultaseni, DTM todellakin piti niitä Men's night bileitä useammin nyt elokuussa. Niitä oli melkeen koko kuukauden ajan perjantaisin. Eli Joku-herralle on itselleen nyt sattunut pikku kömmähdys ;)

Siellä DTMn omilla sivuillakin luki elokuussa että perjantaisin on miesten ilta. Mutta se oli elokuun ajan.
Ah, nyt Diiva meni ihan sekasin kuukausissa... Siis Heinäkuutahan mä tarkotin tossa enkä elokuuta. On se tämmöstä kun diivailun lomassa yrittää jotain kirjotella.... Meni pikku pää iiiihan sekasin ;)
Juu täs me kiima pimpsut kaakattelloopi et miesten iltoja vaann ... eikä mitään ripsi ..... kakkiaisia enää dtm: ään ja uus gay ravintolapäälikkö ..................
Herra Diiva23.
Katsopa muistin virkistämiseksi tämän keskustelun neljäs viesti, jonka lähetti nimimerkki Kyllästynyt. Keskustelu virisi alun alkujaan nimenomaan Pride-viikon miesten illasta. Ei nyt sekoiteta taas asioita.
onko Diiva23 herra? Eiks diivat ole diivoja ;)

En nyt ihan ymmärrä tota Joku kirjotusta... Ehkä se on joku psyko vaan :)
Pahin ongelma lienee että ravintolapäällikkö on hetero. Hän sitten rakentaa homoklubia heteronaisen näkökulmasta.

Mutta loppuisko valitus jo vetäjänä olisi homo?

Ettei vaan syynä olisi se, että käy liian usein missä tahansa se alkaa maistua puulta. Aivan sama mitä siellä esitetään. Vaikka mr. Honeymodel Superdick olisi siellä joka perjantai, sekin alkaisi muutaman kuukauden päästä tympiä.

Moni ihminen tosin kertoo/muistelee kaivaten iltojaan muiden kanta-asiakkaiden kanssa kantamestassaan. "Siellä kaikilla oli niin mukavaa".

Taitaa olla niin, että itse olette sen helvettinne sinne rakentaneet. Ei siihen tarvita ravintolapäällikköä eikä edes koko dtm:ää. Se voi tapahtua missä vain. Notkutte yöt läpeensä samassa paikassa. Pikkuhiljaa paikka on vähintään puolillaan entisiä panoja ja hoitoja, vonkaajia. Pettymyksiä. Seinät etoo ja vähempikin alkaa harmittaa. Mutta kenen on syy?
Tuli ihan sama juttu mieleen. Taitaa aika kullata muistot...

Paikka on mennyt kehityksessä eteenpäin ja on ihan esimerkillinen paikka vastaaville menomestoille. Nythän eletään jo 2000-lukua eikös konsepti voisi olla sen mukainen?

Ainoa 'huono' puoli on se, ettei DTMssä ole sopivaa paikkaa "seurustelulle" kun poppi soi välillä niin ***keleen kovalla.