Kesä yön pippalointia

 • 1 / 22
 • Tule mukaan!
 • 12.5.2002 16:10
Heipsun!

Olette varmaankin huomanneet ettei Hesan yöelo enää tarjoa kovinkaan paljoa homoille ja lesboille menoa! on niitä samoja levyjä pyörittävä Hercules ja sitten Dtm joka porskuttaa tylsiä radiohittejään ja suosii homoja kammoksuvia heteroita. Ja nämä kaksipaikkaahan ovat Hesan "clubit". Ja Porekkin kuulemma sulkemassa ovensa, joten lesboillekkin varmaan ois hyvä joku mesta...

Siis kesä tässä tulee, yöt lämpenevät eikä kunnon menomestaa tahdo löytyä vaikak miten tanssijalkaa kutkuttaisikin.

Ulkomailla on suosiossa järjestää ihania rantabileitä joissa musa raikaa, ihmisillä on hauskaa, ilma on raikkaan lämmintä ja sateenkaari kansa senkun joraa! Miksi ei Suomessakin? Kyllähän täälläkin yöt ovat riittävän lämpiä kesäisin. Ja varsinkin jos vähän tanssahtaa tai ottaa lämmikkkeeksi vaikkapa rommitotin ;)

Eli oisko kukaan innostunu ulkopippaloista?? Ilmotelkaa ja funtsitaan missä pidettäis juhlingit!
 • 2 / 22
 • Yöhön vaan
 • 12.5.2002 17:24
Kaippa se ois ihan ok jos ois ulko-bailut tiedossa. Mutta onks ihmisii oikeesti lähössä mukaan? Tääl ainakin olis muutama jätkä ihan innolla mukana ulko-bailuissa.
Idea on tosi hyvä, täytyis löytää jotku tilat esim nosturi , kaapeli tai joku muu :)
Ideahan on sinänsä mitä loistavin. Mikäpä olisikaan upeampaa kuin railakas kesäilta Helsingin kauniilla rannoilla gay-väen kesken? Musiikki raikuu, viini- ja muut pullot tyhjenevät reipasta vauhtia ja poikarakkaus kukoistaa...

Nyt vain täytyy inhorealistisesti muistuttaa, että Helsinki ei ole mikään San Francisco, kaukana siitä (kuten kaikki muutkin paikat tässä maassa, eikä vain kilometreissä mitaten). Jos jollakin porukalla on ulkona hauskaa, niin pomminvarmasti sekaan tuppaa tuotapikaa häiriköitä, joiden ainoana tavoitteena on pilata toisten ilo. Eikä siinä edes katsota juhlijoitten ikään, sukupuoleen eikä sukupuoliseen suuntaumiseen - pääasia, että riemu loppuu lyhyeen.

Oletteko esim. *koskaan* pystyneet viettämään kesäistä iltaa Espalla puiston penkillä tai Kappelissa ilman, että siellä on vähintään yksi örisijä haastamassa riitaa ihmisten kanssa? Jos joku väittää tuollaista, niin ompahan tosi emävalehtelija!
Hei! Kyllä Helsingissä on joitakin paikkoja joissa ei heteroita pahemmin käy... Semmoseen vois ihan hyvin laittaa SETA bailut pystyyn! JA jos enempi on porukkaa, niin ei ne heterot sinne vaivaudu. Onhan Suomessa gay-pride tapahtumakin ihan ulkona... Miks ei siis bailujakin voisi järjestää ulos?
Idis on tosi hyvä, ja eiköhän meistä puppelipojistakin löydy ainakin muutama sen verran iso ja mahd. myös ammattitaitoinen setä, että mahdolliset rähinöitsijät saadaan pistettyä kuriin ihan oman porukan voimin. Itse voin vaikka värväytyä vapaaehtoiseksi (jos kundikaverini vaan antaa luvan... :-D). Olin sellaisessa hommassa Lausannen Gay Pridessä -97...
 • 9 / 22
 • Vanha kotka
 • 21.5.2002 18:39
Ulkobileet???? Oletteko hulluja???
Missä wc:t? Mistä luxusdrinkit hassuine pilleineen?
Mainostaisitteko kuten radiossa maaseutumessuja "menossa mukana myös olut-teltta?)
Jesh!

Ainakin jotkut vaikuttavat ihan innostuneilta ulkopippaloista :) Hieno homma!! Katotaan tuleeko vielä lisää innostuneita kesäyöstä nauttijoita mukaan :)
meikä ainakin on messissä. mutta miehet hyvät, järkätään juhlat viikonloppuna, niin tälläset inttisällitkin ehtivät lomillaan mukaan!
ajatuksena rauhallisesta paikasta... eikös hki:n edustalla ole loistavia pieniä saaria... ;-)
joo, olisihan täällä idässä Vuosaaren lähistöllä esim. tuo pikku-leikosaari jossa on pieni saunakin vapaaseen käyttöön. Hyvä idea tuo saari-idea. Telttoja ja veneilijöitä vaan mukaan.
 • 13 / 22
 • Kaikki mukaan
 • 29.5.2002 1:28
Wauh!!! Ihmisethän vaikuttaa ihan kiinnostuneilta!!!

Jooh, tietystikkin viikonlopulla (lauantai-iltana) pidetään pippaloinnit. Meillä oli kaveriporukalla viimevuonnakin ulkobileitä, aateltiin että jos tänä vuonna tulis muitakin mukaan. Mikäs sen kivempaa kuin nauttia Suomen ihanista kesäöistä ja kuunella musaa raikkaassa ilamssa ja tutustua uusiin ihmisiin :)

Ei oltuu saaressa viimevuonna... Mutta toi saarihommelihan vaikuttaakin oikein mukavalta idealta!!
 • 14 / 22
 • Kaikki mukaan!
 • 29.5.2002 2:22
Vois varmaanki mainita jotain musiikkipuolesta... Viimekesänä - ja varmaan tänäkin kesänä - soitettiin aika nopeetemposta bailumusaa (lähinnä nyt trancee ja sit joitakin vanhempii discobiisejä mukana antamassa lisäpiristettä).

Tässäpä muutama jotka viimevuonna soivat:
U96 - Club Bizarre
Grace - Not over
RuPaul - Snapshot
Culture Beat - Mr Vain
Felix - Don't you want me

Ja trancebiisejä sitten mitkä viimevuonna saivat tanssijalat vispaamaan....
Delerium - Silence
Madonna - What it feels like for a girl(Above & Beyond mix)
(siis tossa nyt oli vaan muutama nimi mikä muistu mieleen)

Saa nähä mitä "dee jiit" ovat nauhotteleet tätä kesää varten ;)
 • 15 / 22
 • Kaikki mukaan
 • 29.5.2002 2:29
No niin. Nyt on sitten laitettu pystyyn tollanen sähköpostiosote. Elikkäs ne jotka ois OIKEESTI kiinnostuneita joku lauantai (ehkäpä useempanakin) tulemaan mukaan kesäisiin yöbileisiin, niin laitelkaapas viestiä osotteeseen:

ulkobileet@hotmail.com

Mietitään ihan tosissaan että mihin pistetään mankka luomaan jytämenoa :)
Ihan hyviä biisejä! Noi jos sois tänäkin vuonna! JA lisäks voisin ehdottaa muutamia nimiä: Miisa, Jam&Spoon ja Pet Shop Boys ja sit uudempaa musaa vaikka: Dj Tiesto, Lange....
Seurasaarta kiertäessäni olen omaksi huvikseni kuvitellut paikkaan "Gayman Island" -tapahtumaa. Hyvää musiikkia, humalluttavaa juotavaa ja paljon syötävää sekä vielä enemmän komeita miehiä.

Seurasaari olisikin oiva paikka, sillä veneitä ei tarvitsisi ja kotiin pääsisi mukavasti kävellen tai taksilla. Siellä on juhlakenttäkin valmiina - ja riittävästi pusikoita. Ja oravia. Käsittääkseni saari on helsinkiläisten vapaassa käytössä kunhan ei paikkoja sotke ja riko? Joskus nuorempana siellä tuli nuotioitakin sytyteltyä ja poliisit vaan ajoivat ohi... harmi :)
niin...
... musiikkia tulee olemaan "laidasta laitaan", eli housesta tranceen ja hardhouseakin löytyy. Tosin mitään radiohittejä ei kuunnella (ainakaan originaalimuodossa).
Eli mm. seuraavia biisejä on kertynyt soittolistalle:
Signum - cura me, coming on strong rmx
Kid Vicious - re-form (tiesto mix)
tilt - I dream, headstrong (rmx)
Solar Stone - deeper symphony
ja kaikkee kivaa tiestoo, minimalistixia, ferryä...
jan johnstonia, blue pearl, moony, langee...


... ja muutamia "yllätyksiä" löytyy kanssa..

terkuin yksi niistä dj:stä... ;)
olen kuullut huhuja että tänä viikonloppuna tapahtuisi jo jotain???puskabileitten avajaiset kenties???????????
 • 20 / 22
 • Kaikki mukaan
 • 30.5.2002 0:43
Niin...laitelkaapas vaan rohkeesti sähköpostii tulemaan. Nyt on yhen päivän aikana jo saapunu muutamalta innokkaalta postia :) Lisää vaan. Tehdään kesästä oikein tansittavan muistettava sateenkaari kesä :)

ulkobileet@hotmail.com

PS. Valoefekteinä toimii auringonlasku, sisustuksesta huolehtii Suomen kesäinen luonto.... Musa vehkeenä toimii mankka jossa pauhaa bailumusa!!!
moi kaikki kesään yön pippaloitsijat!
tapahtuuko jotain jossain ja milloin. idea hyvä 10, toteutuksessa vielä parantamisen varaa(?).
MILLOIN JA MISSÄ PIPPALOIDAAN???
Ideahan on kyl varsin loistava... Vielä kun saadaan jostain muutama innokas järjestäjä tapahtumalle, niin avot. :-)