Malta ja Latvia Con Hombresissa

Hei !
Kaverini oli kuullut juorun että Maltan ja
Latvian euroviisuesiintyjät ovat siellä keikalla ensi maanantaina ja lauantaina , pitääkö paikkansa?

16.05 siellä on kuulemma Les Femmesin uusi Eurovisio Show ... edelleen juoruja ... kertokaahan maalaispojalle
onko tämä totta etten suotta matkusta sinne..
Poimin parit flaierit Hombren pöydältä vappuaattona:

- Marija Naumova (Latvia) Con Hombressa maanantaina 6.5.
- Ira Losco (Malta) Con Hombressa lauantaina 11.5.

Ennen esityksiä pyöritetään videolla kaikki 24 viisuehdokasta. Kellonajoista ei ollut mitään mainintaa, kannattanee katsoa Hombren kotisivuiltahttp://www.conhombres.fi

Vai että lavan aikovat rakentaa? Hombren remppa oli mielestäni ns. suuri fiasko eikä esim. darkroom sovi ollenkaan paikan meininkiin. Tai nyt sopii - valitettavasti.
  • 4 / 7
  • Antsu
  • 4.5.2002 19:05
Moro vaan...
musta se darkroom sopii sinne ihan hienosti, ensimmäinen eurooppalainen homobaari .
Jos olet joskus käynyt euroopan baareissa niin yli puolessa kaupungin paikoissa sellainen löytyy ja eihän sinne ole pakko mennä nauttii vain baarista, jokaiselle jotakin kivaa:)
Jokaiselle jotain kivaa - olen kyllä täysin samaa mieltä. Eikä minulla ole mitään darkroomeja vastaan, saisivat tehdä niitä vaikka joka jumboon ja isoon omenaan. Hombresta on vain muodostanut sellaisen puhtoisen euroviisuhömppämielikuvan, johon eivät kuulu pilkkopimeässä sojottavat pippelit. Abba ja darkroom eivät kerta kaikkiaan sovi yhteen! No, ajat muuttuvat ja onhan se hienoa, että Keltainen Ruusu on saanut eurooppalaisen kilpailijan.

Itse asiassa kritiikkini koski enemmän Hombren remppaa, joka teki koko kapakasta pimeän ja yksinkertaisesti ruman. Tuntuu kuin homma olisi jäänyt puolitiehen. Eilenkin etubaarissa viihtyi vain tuopillisen ennen kuin piti vaihtaa paikkaa. Hombresta on vaan tullut jotenkin... epätoivoinen. Tai sitten vika on tuopin ja baarijakkaran välissä :)
Luulin aina, että vain suomalaiset - ja meistäkin vain osa - olisivat euroviisufriikkejä, mutta esim Islannissa koko pieni saarivaltio pysähtyy pariksi tunniksi noina kilpailuhetkinä. "Superhomo" Paul Oscar mm nousi kuuluisuuteen lateksipöksyissään, ja useasti maata edustanut vaaleaverikkö nainen (nimi kateissä..) on myös kaikkien rakastama ilmilesbo.

Huomasin, että tämän vuoden Kyproksen edustajat olivat heittäneet keikan DTM:ssä. Olisivatkohan..?! :)
  • 7 / 7
  • Tiedossa
  • 9.5.2002 12:56
Joo kyllähän he ovat , yhtä lukuunottamatta .... arvaa kuka ei ole :)