Nalle pub

 • 1 / 7
 • Niklas
 • 22.2.2002 0:59
Mitä kuuluu Nalle pubille???
En ole vuoteen käynyt (hyi minua) tuli vaan mielee, että jokos asiakaskunta on palannut sinne Poreen ja fairytale aiheuttaman kalioruuhkan jälkeen...
Kyllä Nalle tossa parin korttelin päässä näyttää hengissä olevan ja iltaisin siellä on ihan kohtuullisesti porukkaakin - erityisesti viikonloppuisin. Ei se nykyään taida ihan tungokseen asti täynnä olla. En tosin siellä ole poikennut viikonloppuaikaan ikuisuuksiin, pari kertaa arki-iltana pistäytynyt.
 • 3 / 7
 • wonder
 • 22.2.2002 19:38
Heips!

Lueskelin tuossa noita viestejä ja päätinpä kirjoittaa itsekin ja kysäistä tuosta HKI:n yöelämästä. Harvakseltaan :/ kun tulee siellä suunnalla liikuttua niin tuo ajankäyttö... ongelmana.
Minkäläinen paikka tämä Nalle Pub on kenelle lähinnä sunnattu?
Ymmärtääkseni vanhat perinteet, muta siihen loppuu kulttuuritietouteni.=)
Nalle Pub on sellanen aika pieni baari Helsingin Kalliossa, Karhupuiston ja paloaseman vieressä, Kaarlenkadulla. Alun alkujaan paikka oli erityisesti lesbojen suosiossa, mutta nykyään asiakaskunta on aika kirjavaa.
 • 5 / 7
 • Viltsu
 • 19.3.2002 10:37
Kiinostaisi tietää ketä Nallessa on nykyjään duunissa... Ja missä viipyy Nallen kotisivut...
Tilausta olisi =))

Hauskaa kevättä =))
 • 6 / 7
 • Frecku
 • 30.4.2002 12:32
Ihkuu kun tälläinen keskustelu on täällä.
Viltsu: Riippuu milloin olet viimeksi käynyt siellä... about puoltoista - kaks vuotta sitten siel oli töissä paljonkin komia Mika, mutta hän läksi sitten omistajavaihdoksen jälkeen sieltä lätkimään. En ole saanut kaivettua tietoa miksi näin tapahtui.

Nykyään baarin takana porhaltaa muinoin paljonkin ovensuulta pongattu Katja, joka on aaaivan ihana, hauska ja über-mukava. Katjan kanssa voi heittää sit sellast läppää, ett korvat punottaa... "Iso- vai pieni siideri?" ... vastaa: "Mulle kelpaa vain iso, mutta pienikin, jos sitä osaa käyttää oikein."

Enemmän baarin takana huitoo Eeva, joka on kanssa toooooooosi mukava. Tälle neitokaiselle ei kannata ryppyillä,,, hän osaa kyllä puolustaa itseään verbaalisesti. .. iihana ihmis sielu :)

Sit tiskin takana pyörii aina välillä pari vinosilmää, yx pienikokoinen sporttilesbo, psykotukkainen tempperamenttinen tytöntyllerö ja yx ihminen, jonka nään ainoastaan humalassa... onkohan hänkin baarihenkilökuntaa (?!?)

Ja viikonloppuisin ovella on tietenkin Katja tai "Ali-baba" ... alibaba on ihan sika jees :;)

Nallessa todella on kirjavaa porukkaa. Homoja, lesboja, karhu-kansaa, 18-vuotiaita wannabee lesboja ja heteromachoturisteja(nää tulee erityisesti terassille vetää olutta ja puhuu kovaan ääneen vaimostaan, lapsistaan ja isorintaisesta rakastajattarestaan... ettei vaan luultais homox ;P)... mutta pointti on se, että Nallen ilmapiiri on semmoinen, että sinne kehtaa hetero-kaverinsakin rahdata (ei tosin liian monta, koska se ei sitten ole yhtään kivaa)

Ennen Poreen avaamista Nallessa kävi enemmän lesboja, varsinkin viikoloppuisin... Poreen "kulta-aikana" kaikki Kallion lebot pakkautui Poreeseen ja Nalle täyttyi homoista. Se oli kyllä ihanaa aikaa :) ... mutta kun Pore lopettaa kesän jälkeen pelkään, että ne kaikki ällö-lesbot palaa Nalleen, ja sitten taas kattelee homppeleita pitkällä silmällä. Ei kiva, ei kiva ollenkaan. Ne vois perustaa, jonkun pienemmän lesbo-ravintelin... sinne vaan kaikki lesbot...

Nalle on sen verran pieni paikka et tartteex se kotisivuja? ... joku ystävällismielinen vois ne tehdä ;)

Nalle on aivan ihana paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Mutta mä en henk.koht. kaipaa sinne rekkalesboja... kuolkaa pois Poreen mukana...
 • 7 / 7
 • Eeri
 • 13.6.2002 10:49
On se kummallista kun aina törmää tähän homot vs. lesbot asetteluun. Grow up! Tänä maailman aikana, kun jokainen hippunen hyvää energiaa tulee tarpeeseen, ei ole varaa turhanpäiväisiin kinasteluihin ja dissailuihin.

Mukavaa kesää itse kullekin!