Vaihtoehto Hesan paikoille

 • 1 / 6
 • Findjbear
 • 31.1.2002 4:01
Jos todella Hesan homokapakat alkavat kyllästyttää niin ainahan sitä voi käydä vaikka jossakin muualla bilettämässä. Miksi kangistua kaavoihin? Olen ainakin omassa elämämässäni pitänyt kaiken uuden kokeilua aina terveenä, onhan sitten mahdollisuus vertailla asioita.
Turun vasta avattu Studio, vain miehille, ravintola on todellinen homopaikka. Fiilis samanoloinen kuin keskieuroopan paikoissa. Valoisa avara huone keskusteluun ja vaikka iltakahvitteluun. Samalla toinen huone jossa hämyisämpää ja videon katsomismahdollisuus sekä muita seuraa etsiviä. Iltaisin klassikkohomomusaa kohtuullisella voluumilla, kivan iso baaritiski.
Ohjelmallisia iltoja parikertaa kuussa esim T-paitabileet esim 03.02.klo 22-02 ja viikottain tiistaisin darkroom 15-19.
Ainakin ekasta käynti kerrastani sinne jäi ihan kiva fiilis.
Studio Eerikinkatu 37 Turku
Kannattaa kokeilla niin tietää.
 • 2 / 6
 • aemkey
 • 3.2.2002 17:35
Kuullostaa sinänsä varsin hyvältä. Ainoastaan arveluttavalta tuntuu että Turun seta:n pitämään ravintolaan on täytynyt liittää "videon katsomismahdollisuus sekä muita seuraa etsiviä " ja "tiistaisin darkroom". Anteeksi ehkä vanhakantaisuuteni mutta itse haluaisin pitää nämä asiat erillään järjestötoiminnasta tai ainakin erillään toisistaan, siis perinteisen ravintolatoiminnan ja tämän modernin lisäyksen siihen. Jollakin yksityisen ihmisen pyörittämällä yrityksellä näiden yhdistämisen voisin ymmärtää, mutta mikäli heseta suunnittelee jotakin vastaavaa voin sanoa että oma vaatimaton vapaaehtoistyöni loppuu siihen paikkaan, kuten myös jäsenyys ko. yhdistyksessä.
Oletko ihan varma että kyse on Turun Setan paikasta, vai olisiko sittenkin ihan jonkun yksityisen bisnes.
Ihmetyttäisi jos sikäläinen Seta avaisi paikan "vain miehille" - eikös sielläkin ole aika paljon naisia remmissä?
Kertokaa, please, mikä on tilanne.

Muuten olen sitä mieltä että jokin järjestö jonkin bilepaikan omistajana on aika hankala yhtälö. Järjestöjen pitäisi pysyä lestissään - siitä tulee kaikenmoisia ikävyyksiä jos järjestölauma menee kaupallisen tarjonnan puolelle. Esimerkiksi, joistakin järjestöaktiiveista voi tuntua että vapaaehtoistyöntekijöitä käytetään väärin. Ja entäs jos paikkakunnalla on myös kaupallisena yrityksenä disko/baari, ja sen omistajat kuuluvat Setaan.... sellaiset voivat tuntea että heidän jäsenyytensä ylitse kävellään ja järjestökoneisto asettuu heidän elinkeinonsa vahvaksi kilpailijaksi. Miltä tuntuu nähdä järjestöaviiseissa kilpailevan paikan mainokset ja tiedotteet kunniapaikalla, jos itse tykkää toisesta (yksityisestä) paikasta?
Ja, järjestöelämässä tuollainen bisnes luo valtavan riskin - sinne saattaa upota järjestön kaikki vaivalla muista aktiviteeteista kerätyt fyrkat eikä joskus ehkä riitäkään, vaan bisnes menee vararikkoon.... siinä sitten ei ole mukava ajatella että tuohon touhuun katosi paikalliset resurssit. Ja järjestöissä ei yleensä löydy sitä jotakuta joka kantaisi vastuun bisneksestä, vaan liiketoiminta saattaa lähteä hallitsemattomaan kehitykseen. Ihan pikku näkökohtana lisäksi mainittakoon että seta-bileiden käteiskassoja on järjestöiltä ennenkin kavallettu - se on vähän niin kuin omistajatonta rahaa jonka joku muita röyhkeämpi järjestötyyppi saattaakin napata itselleen. Muistelkaapa eräitä tapauksia...Bisnekseen lähtö on aika riskialtista, kun jo tavallisten bileidenkin tiedetään tuottavan riitoja järjestöjen sisälle - sitä saatetaan kiistellä aika painokkaasti järjestön bileiden musiikkivalinnoista, tiettävästi.... catfight
 • 4 / 6
 • findjbear
 • 4.2.2002 16:34
Turussa sijaitseva Studio -paikka vain miehille on ihan yksityinen ,
yksityisten ihmisten omistama ravintola.
Paikka toimii idealla , summerilla sisään ja vaan miehille.
Todella viihtyisä ja upea paikka hyvää porukkaa ja kaiken puolin mukavaa menoa.
Suosittelen käyntiä.
 • 5 / 6
 • aemkey
 • 4.2.2002 20:46
"Turussa sijaitseva Studio -paikka vain miehille on ihan yksityinen ,
yksityisten ihmisten omistama ravintola."

No hyvä jos näin on, tosinkin tu-setan nettisivuilta sai hieman toisenlaisen vaikutelman mutta onneksi ilmeisesti erehdyin.
 • 6 / 6
 • tkumän
 • 7.2.2002 19:41
Mahdoitko aemkey katsoa tusetan vanhoja sivuja? Muutama päivä sitten tulleet uudet sivut sanoo mun mielestä aika selkeästi että...

Bileet SÄÄTÄMÖLLÄ
TuSETAn Gay Clubit jatkuvat Säätämössä, Humalistonkatu 8, Killan sisäpihan perällä seuraavasti:

LA 9.2.2002 klo 22-04
...

...ja alla muita mahdollisuuksia.
Tuliranta
Studio
Okkola
...

Studio on minunkin mielestä ihan kiva, tosin LIIANKIN salassa oleva, ehkä kaikki ei ole löytänyt vielä, paikkahan on aika uusi. Ovikello kuten Fairytale Hki (sielläkin "erikoisiltoja", haloo!) on ihan ok, ainakin saa olla rauhassa. Aikaisempi J&M olikin täysin avoin isoine avoimine ikkunoineen.

Minunkin tietämykseni sanoo että Seta yleensäkin on aika naisvaltainen? Onko? Asia joka minua ärsyttää on että Seta lehtensä kautta lujittaa näkemystä että homomiehet on itseään meikkaaavia pikku "tätösiä" (naismaisia miehiä), mitä suurin osa EI OLE (maman kävijöissä ehkä enemmän, mutta se on vain yksi paikka pääkaupungissa, HUOM!). Suomi on SUURI ? ja homoja on maalla / joka kaupungissa, ja ehkä lehdykän merkitys on jopa suurempi jollekin joka harvoin / ei koskaan käy gay-paikoissa?

Tämä ei tarkoita etteikö minullakin olisi "tyttömäisiä", meikkaavia ystäviä, mutta...

Älkää ampuko!