Gay-Chat

HUOM! Tämä foorumi ei ole kontakti-ilmoituksia varten!

Onkos meille suomea lähes ymmärrettävästi puhuville tarjolla kunnollista gay-chattiä? Siis ei välttämättä mitään gaymiehille pelkästään tarkoitettua, vaan yleensä meille vinoviettisille..

Toki Quntele (nyk. Koodi.net) on tuttu, mutta kaikkihan sen tietää "Onx nuorii 60w kundil.." jne.. Floodaajia, kakkapäitä yms.. Eli ei moderoitu, edes automaattisesti = ei hyvä.

Samoin City-lehden chat on tuttu, mutta se nyt on vain sitä vakioroikkujien yhden sanan halipussaamista, jota ei jaksa.. anteeksi vain..

Eli pitäisi löytyä chat joka olisi

a) Jollakin tapaa moderoitu (floodaajat autom. ulos)

b) Järkevää keskustelua, eikä pelkkä wonk/halipusua (toki tiedän, että keskustelun taso/määrä määräytyy chattaajistä itsestään..)

c) Nickin saisi varattua.. enkä tarkoita ketää miestä tällä :-)


d) Kaikkea muuta hyvää maan ja taivaan välillä tietty nyt kun ruvettiin vaatimuksia luettelee

Voihan se olla, että moinen on jo, mutta kun ei ole silmääni pistäny..

Vai tekeekö ranneliike.net sen? (vink vink..)

-Mod, joors truuli forevö tjtn...
 • 2 / 25
 • Zeppelin
 • 11.10.2002 9:53
Olispa tollanen chatti... Ihan keskusteluun mahdollinen paikka. Vaikka...taitaa ne kaikki muuttua ajan myötä feikkaajien/halipussaajien paikoiksi. Quntelekin oli aikoinaan, runsas kaksi vuotta sitten, ihan kiva paikka missä sai ihan oikeita keskusteluja aikaiseksi. Ei taida tällä hetkellä sellaista chattia olla :(((
Ranneliike vois...(?) Tän foorumin tason jos sais pidettyä siinä chatissa, niin jess!
Hommatkaa mIRC (tai joku muu fiksu IRC-ohjelma) ja menkää pälättämään #Fingay:lle tai #Gay.fi:hin.

Siellä on fiksuja homppeleita.
No, sätti on myös sitä miksi sen itse tekee sinne mennessään uutena. Tottahan on että city.fi on 'vakkareiden' omima - kuulunhan itsekin heihin... Mutta elämää saisi siihenkin paikkaan kun uusia ihmisiä tulisi vain rohkeasti sisään ja puhumaan yleisessä keskustelussa asiasta kuin asiasta.

Ja löytyypä sitä joka sätistä omat puutteensa - niin käyttäjistä kuin ylläpidonkin puolesta. Esimerkiksi sekä cityssä että tuolla ircissä vakkarit tuntevat toisensa 'turhankin hyvin', varsinkin heidän ihmissuhdeongelmansa. (nimimerkillä, kokemusta on)Itselleni ainakin tuo cityn merkitys sosiaalisten suhteiden ylläpitäjänä kasvoi huomattavasti vasta nyt kun muutin pois Helsingistä ja ns. GTT:n vaikutuspiiristä.

Mutta en panisi pahakseni, jos uusi sätti tulisi tänne ranneliikke.nettiin. Voishan tuota kokeilla. Kysehän on aivan siitä, minkälaiset ihmisiset paikan ottavat omakseen.
 • 5 / 25
 • mirc mirc
 • 11.10.2002 15:52
Sääli ettei tuosta IRCstä ole nettiversiota, siis sellaista, että noihin samoihin IRC-kanaviin pääsisi selaimella, vai onko?

Tällä koneella on estetty kaikki muut paitsi nettiportti (ftp ja IRC ei toimi)
 • 6 / 25
 • Zeppelin
 • 11.10.2002 17:36
Juu sama mulla. Oon täällä palomuurin takana, eikä irccailu taida olla mahdollista...(?)

Chateista sen verran, että se on tosi miten eri paikat muuttuu ja luonne vaihtelee käyttäjien mukaan. Aikanaan city oli se paikka missä vongattiin ja haettiin seuraa. Sinnehän pistettiin toinen huonekin kun sinne yhteen oli aina niin kova tunku ettei sisään päässy. Quntelessa oli pienempi vakkariporukka juttelemassa asiasta kuin asiasta. Nikitkin oli silloin mahdollista rekisteröidä. Jossain vaiheessa tuo asetelma on sitten kääntynyt ihan päälaelleen.

Sinänsä cityynkin olisi ihan kiva mennä heittämään juttua, mutta ei voi mitään että alkaa vaan jostain syystä ällöttämään se halihalihali-pusipusipusi. Sellasta en muista Quntelessa olleen silloin kun siellä oli se vakkariporukka.

Nyt ei sitten oikein oo mitään paikkaa, koska ei kiinnosta vonkaus eikä lässytys eikä ircciin pääse :(
Minä arvostaisin ihan vaan semmoista chattia, missä
1) Voisi keskustella normaalien ihmisten kanssa.
2) Voisi löytää aivan oikeaa seuraa tositarkoituksella.
2) Ei olisi Cityn sisäänlämpiävää, luotaantyöntävää, ummehtunutta ilmapiiriä.
3) Ei olisi Quntelen "15-wee kiimapeppuja" = 51v. nettirunkkari-ukkomiehiä.
4) Voisi lakaista floodaajat ja muut kusipäät mappi Ö:hön.

Jokainen, joka on vähänkään liikkunut näillä markkinoilla tietää, että nuo toiveet ovat lähinnä tuulen tavoittelua. Muutaman kerran tosin ovat omalla kohdallani kaikki neljä kohtaa täyttyneet, varsinkin n:o 2, mutta eivät kaikki samassa chatissa eivätkä samalla kertaa.

Eräänkin kerran eräs nettirunkkari oikein raivostui, kun en suostunut ketomaan hänelle spermaa pursuavia runkkutarinoita. Haukkui minua asennevammaiseksi ja vaikka miksi. Hohhoijaa... Niitä tarinoita kyllä minulla riittäisi ihan elävästä elämästä ihan kaikenlaisia, mutta eipä voisi vähempää kiinnostaa heittää helmiä sioille.

Muitakin chatteja on ollut, mutta nykyään kai City ja Quntele, ehkä myös Kiss ovat käytännössä ainoat suomenkieliset. Vai miten on? Aikoinaan niin vilkas IX:n gay-chat ensin uudistettiin kuoliaaksi: muun muassa kuorrutettiin aloitussivu pillujen ja tissien kuvilla. Tosi kiehtovaa homomiesten mielestä, vai mitä? Ja nythän se on jo kokonaan kuollut ja haudattu, ja tuskin nousee enää kolmantenakaan päivänä. Ja entäs Easydate? Monesta yrityksestä huolimatta ei vaan ota tulta. Outoa sinänsä, sillä ainakaan teknisissä ominaisuuksissa ei pitäisi olla juurikaan moitteen sijaa. Kuitenkaan siellä millään chat-kanavalla ei ole koskaan ketään.
Tuota.. chatit vaan on luonteiltaan sellaisia paikkoja (tai näin ainakin sen itse näen), missä käydään enimmäkseen vonkaamassa seuraa itselleen ja vähemmälle jää kaikenmoinen muu seurustelu.
Ihastuttavana poikkeuksena oli kyllä artic.net, jonka chatissa viihdyin perin paljon! Tiedä minne ne kaikki kivat ihmiset sieltä on kadonneet sen jälkeen, kun pulju lopetti. Ei ainakaan sellaisiin chatteihin, joissa olen käynyt.

Ja kyllähän nyt irkkiin pääsee netitsekin. Web-irc on olemassa ja se vielä kaiken lisäksi toimii ihan kivasti. :)

--Druusi
"Web-Irkki" löytyy osoitteesta http://ircnet.org@chat.ircnet.org/ ...Se toimii yhtä vauhdikkaasti, kuin koodi.net:n chatti ruuhka-aikaan, mutta toimii kuitenkin.. Minäkin olen muutaman kerran äärimmäisessä hädässä joutunut turvautumaan siihen oman nettioperaattorin irkkipalvelimen ollessa nurin...
Suosittelen lämpimästi lataamaan netistä irc-ohjelman ja kysymään nettioperaattorilta oman irc-palvelimen osoitteen...
Ei tuntunut toimivan tuo saitti. Sisään pääsin mutta ruutu ei päivittynyt :(
Missä olis semmonen live-chatti, jossa voisi vähän tarkastaa onko mies ok? Myllypurosssa hyvä bile & hyvä juoma :D

Täällä olisi Myllikässä seuraa, jos tuo omat juomat :)
Kuopiosta taiteilijakaveri, 43v - en voi nuorentua mutta oon laihduttanu - kivan näkönen. Asenne kohillaan. Kaipaan rentoa fiksua huumorintajusta jannua 25-40. Kokeile!
Persikka.net -osoitteesta löytyy uusi chat, joka on ilmainen, ei vaadi rekisteröitymistä (tosin suositellaan), ja moderoinnin avulla pyritään pitämään keskustelu siedettävänä.

Taustalla on yksityinen tyyppi, jota tuskastuttaa, kun koodin chat suljettiin, eikä tilalla ole minkäänlaista vastaavaa yksinkertaista alustaa. Kourallinen vakioporukkaa on chattiin jo ehtinyt tulla, mutta kovin suosittu se ei ole ensimmäisten kuukausien aikana vielä ollut. Testaajia ja keskustelijoita kaivattaisi kovasti lisää. :)
Jaha persikka.net on myös kadonnut. On ollut jo jonkin aikaa, joten onko kyseessä lopettaminen vai muita syitä? Jos se ei palaa, niin olisin kiinnostunut pistämään sellaisen pystyyn. Tosin asiallinen ohjelma puuttu,mutta jos joku tietää hyvän ja toimivan softan, niin kannattaa ehdottaa..
Viiden päivän katkos johtui pienistä tai suurista synnytystuskista. Nyt toivottavasti tekniset ongelmat alkavat olla historiaa ainakin noin laajassa mittakaavassa.

Sopivan softan etsiminen ei tosiaan ollut helppoa, edellisen kerran kun tällaiset perinteiset chatroomit olivat muotia yli kymmenen vuotta sitten. Nykyisin aika harvaa valmista ohjelmistoa enää pidetään ajan tasalla.
 • 20 / 25
 • Espuliini1983
 • 18.9.2019 0:01
Olisi kiva jos saatais takas toi is kuri palsta se oli erittäin loistava tapa tavata mies kokeiltavaksi tai saada kavereita
Persikka.netissä on tuollainen iskuri-ilmoituspalsta ollut käytössä jo hyvän aikaa. Chat tulee koko ajan suositummaksi, kun muut vastaavat muuttuvat livechatin tapaan maksulliseksi tai vaikeaksi käyttöö. Grindr hukkuu nykyään mainoksiin.
 • 22 / 25
 • lateksimuusi
 • 15.1.2020 13:29
Privatedeitti taitaa kanssa tarjota aika hyvä kanavan gay-yhteisölle, mutta se ei ole ilmainen. https://www.deittisivut.fi/deitti/42/privatedeitti

Tosin tuossa onkin juuri nyt postattu uutinen siitä, että miten Grindrit ja Tinderit ym. luovuttavat henkilötietoja eteenpäin, niin maksullisissa palveluissa on se hyvä puoli, että ne luovuttavat henkilötietoja paljon pienemmällä todennäköisyydellä eteenpäin, koska ne tekevät rahansa käyttäjiltä eivätkä mainostajilta.
Ei ole ilmaisia lounaita. Meidät on pitkään totutettu siihen, että kaiken pitää olla ilmaista. Maksamme noista ilmaisista palveluista kuitenkin jollakin tavoin ja mikä vakavinta täysin kontrollimme ulottumattomissa.