Marja-Sisko Aalto uudessa lehtijutussa (linkki)

  • 1 / 2
  • Rox2010
  • 3.8.2010 17:58
Uusimmassa Voi hyvin-lehdessä on mielestäni hieno juttu Marja-Siskosta. Juttu on selvästi huolella tehty ja ajan kanssa. http://www.voihyvin.fi/artikkeli/marja-sisko-aalto-jumalan-luoma
En laita tätä tuohon "Marja-Sisko eroaa virastaan"-ketjun loppuun, koska siinä on jo yli 100 vastausta, ja luulen ettei moni jaksa kelata koko pitkää ketjua loppuun asti katsomaan mitä sinne nyt on kirjoitettu. Ja tämä Voi hyvin-lehden juttuhan on *eri asia* kuin tuo toinen häntä koskeva ketju.
terkuin Rox.
Marja-Sisko on joutunut useiden vuosikymmenien ajan jalostumaan. Meillä on kesämökki Imatrasta pohjoiseen - eikä se näytä mitenkään helpolta ympäristöltä tällaisiin asioihin. Olen kuitenkin varma, että tämä uskonnollinen referenssi on avannut muutaman mielen Imatralla ja sen ympäristössä Jeesuksen viestille lähimmäisenrakkaudesta. M-S on helpottanut ihmisten itsetutkiskelua (siis niiden, jotka sitä oikeasti tekevät). 'Big J' on siis käyttänyt M-S:ää 'välittäjänä' (kuka siis haluaa tämmöisiin uskoa).

Voimia M-S:lle. Taitaa olla hirveä paine välillä, mutta kyllä se siita: J auttaa niitä, jotka auttaa itseään ja Marja-Sisko on jo loppusuoralla identiteettinsä kanssa. On hyvä muistaa ehkä, ettei Länsi-Euroopassa olisi tätä otettu näin periaatteellisella tasolla - otsikoita olisi varmasti tullut, mutta siitä se sitten olisi lähtenyt.

(Ilmeisesti) Hieno immeinen - todellinen paasi periaatteiden ja kutsumuksen nimessa.
Haluaisin tavata!