Perjantaikevennys

Edellinen
Näin työviikon ollessa lopuillaan voitaneen ottaa esiin hieman kevyempiä aiheita. Alkajaisiksi sopii tarina australialaisesta taiteilijasta, joka on keksinyt tavan erottautua kilpailijoistaan. Hänen nimensä on Tim Patch, mutta taiteilijanimekseen maalarimme on ottanut kekseliäästi 'Pricasso'. Alkuosa tukee englannin sanasta 'prick' ja jälkiosa, no, eräästä melko tunnetusta taiteilijasta.

Sen, minkä hänen taulunsa ehkä jäävät taiteellisuudessa jälkeen muista, hän paikkaa maalaustekniikallaan. Pricasson erikoisuutena on nimittäin "penile art" eli hän maalaa taulunsa peniksellään. Siis taidetta ilman käsiä - ja jalkoja - vaikka kaikki (siis ihan kaikki) raajat pojalla näyttävätkin olevan tallella.

Lehdistökatsaus: http://www.pricasso.com/media_reviews.html

Tässä voisi olla ideaa katutaiteilijalle kolmen sepän patsaalla ensi kesänä?
Perjantai meni jo, mutta silti: Homokoiraa ei päästetty ravintolaan

Australialaisessa Adelaiden kaupungissa sijaitseva thai-ravintola kieltäytyi päästämästä sisään näkövammaista henkilöä opaskoirineen (guide dog), koska ravintolan henkilökuntaan kuuluva henkilö käsitti, että kyseessä oli homokoira (gay dog). Tarjoilija luuli sisäänpääsyä varmistamaan tulleen asiakkaan seuralaisen puhuvan tavallisesta lemmikistä, joka oli vain sattumalta (tarjoilijan logiikan mukaan kastroinnin tuloksena) myös homo, ja kieltäytyi siksi päästämästä koiraa sisään.

Syrjintätuomioistuin määräsi ravintolan maksamaan 1500 dollarin sakot ja esittämään asiakkaalle kirjallisen anteeksipyynnön.

Ravintola, joka toivottaa ovellaan olevassa kyltissä opaskoirat tervetulleiksi, ei halunnut kommentoida asiaa lehdistölle.

(Vaikeaa tuo australialainen aksentti, kun paikallisetkaan eivät saa siitä selvää...)

http://www.mg.co.za/article/2010-04-26-gay-dog-refused-entry-to-australian-restaurant
Jos ette ole vielä huomanneet, joulu lähestyy hurjaa vauhtia!

Tässä kalenterivinkki lahjaksi jokapojan seinälle. Valmis tuote ei taida ihan vielä olla saatavilla, mutta tullee markkinoille hyvissä ajoin :)

(Varoitus! Linkki ei ehkä toimi, ellet kuulu Facebookin käyttäjiin...)

https://www.facebook.com/KaatokerhonKalenteri2013
Tämäniltaisina aiheina mobiili ja seisaaltapissaamiskielto.

Ratzinger sai tänään ihkauuden maasturimersupaavimobiilin, jonka selässä hänen on tarkoitus porhaltaa luodinkestävässä lasikopissa katolisen kansan katsottavaksi.
Hänen pyhyytensä vauhtipelejä eri vuosikymmeniltä:
http://www.spiegel.de/fotostrecke/seine-heiligkeit-in-fahrt-die-zehn-besten-papamobile-fotostrecke-73123.html
---
Sörmlannin lääninhallinto on puuttunut vakavaan aiheeseen eli miesten harjoittamaan haittaa aiheuttavaan seisaaltapissaamiseen.

Uuden määräyksen mukaan, joka koskee lääninhallinnon tiloissa sijaitsevia vessoja, miesten täytyy istuutua ennen asian toimittamista. Edustaja Viggo Hansen perustelee tulevaa pissaussäädöstä pääasiassa kansanterveysnäkökohdilla: istualtaanpissattaessa miehet tiristävät rakkonsa tyhjemmäksi, mikä ehkäisee eturauhasongelmia ja parantaa seksielämää.
Asiasta on kirjoitettu paljon; tässä Dagens Nyheterin lyhyt juttu:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/v-sittkissa--for-halsans-skull
Tämä uutinen sopisi monen muunkin otsikon alle, mutta olkoon nyt tässä.

Tosiuskovaisten huolet ja murheet eivät ota loppuakseen.
Kristillisen radiokanavan ohjelmissa säännöllisesti esiintyvä Linda Harvey on varoittanut, että tasa-arvoisen avioliittolain säätäminen saattaa pakottaa Jeesuksen, siis kun hän tulee toisen kerran maan päälle, menemään naimisiin miehen kanssa:

http://www.pinknews.co.uk/2012/12/20/us-radio-host-same-sex-marriage-might-force-a-resurrected-jesus-to-marry-a-man/
---
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/2847/messiaan_paluu_livena
Kaikkihan olemme kuulleet mainintoja Jeesuksen morsiamista. Linda Harvey hoksasi jäävänsä "sitä" ilman, jos homot kiilaavat väliin. Uskovan elämä on pelkkää kilvoitusta. ;-)
Tuttavan haku rautatieasemalta.
Rouva Sabine Moreau Belgian Henegouwenista lähti hakemaan tuttavaansa Brysselin rautatieasemalta, joka sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä hänen kodistaan.

Moreau käynnisti autonsa, kytki gps-navigaattorin, päätti seurata tarkasti sen ohjeita ja kaasutteli valtatielle suuntanaan Bryssel.

Ei mennyt ihan nappiin, sillä hän huristeli ensin rajan yli Germaniaan,
http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://europablogde.files.wordpress.com/2007/11/schengengrenzebayern-tirol.jpg&imgrefurl=http://europablogde.wordpress.com/2007/11/12/grenzkontrollen-fallen-bis-weihnachten-weg/&h=443&w=640&sz=74&tbnid=MAqkGK9U2kngDM:&tbnh=80&tbnw=116&zoom=1&usg=__J2zji-y_P8oSxI1umrws0yDopC8=&docid=MkfrLF_tgL4HOM&sa=X&ei=wEv5UIDtO4ek4gSjp4GYDA&ved=0CDEQ9QEwAQ&dur=172

sieltä itäiseksi vallaksi kutsuttuun tasavaltaan,
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:OffeneGrenzeNiederndorf-Oberaudorf.jpg&filetimestamp=20071220200222

josta Slovenija-nimiseen maahan
http://www.coverpicture.com/image/staats+grenze+zwischen+slowenien+und+%C3%96sterreich/1016676

ja lopuksi tasavaltaan, jota paikalliset kutsuvat Hrvatska-nimellä:
http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://photoforum.istria.info/data/media/40/SLO-HR-Grenze_bei_Kastela_IMG_1579.JPG&imgrefurl=http://www.adriaforum.com/kroatien/es-war-einmal-stressig-ueber-triest-italien-zu-fahren-t42096/&h=550&w=366&sz=136&tbnid=JyjMxCvxOQf4GM:&tbnh=90&tbnw=60&zoom=1&usg=__T_WavbyUkZGvUMmiFpLYV2ET1Tc=&docid=PhXYHEcsfujezM&sa=X&ei=40P5UKGOGsaq4ASStoCIBA&ved=0CDEQ9QEwAQ&dur=182

Kurvattuaan maan pääkaupunkiin Zagrebiin, Sabine Moreau joutui tunnustamaan itselleen, ettei hän ollut enää Belgiassa vaan ihan ulkomailla. Hän oli kyllä välillä ihmetellyt vieraskielisiä tienviittoja, mutta luotti silti navigaattorin ohjeisiin ja körötteli yhteensä 1450 kilometriä.

Sabine-mummon katoaminen oli huomattu hänen kotonaan Belgiassa ja etsinnät käynnistetty. Sekä omaiset että poliisi olivat hämmästyneitä mutta samalla huojentuneita mummon soittaessa Kroatiasta.
Tämäkin tapaus todistaa jälleen kerran, kuinka automatkailu avartaa.

Belgialaislehden kuvallinen uutinen:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130112_00431308
Edistystä tapahtuu, välillä pienin askelin, mutta kuitenkin.

Britannian yleistä järjestyslainsäädäntöä on uudistettu: hevosta saa nyt kutsua homoksi. Aiempien säädösten mukaan sellainen katsottiin loukkaavaksi käytökseksi, josta rapsahti sakko.

Pari esimerkkiä.
Oxfordilainen opiskelija Sam Brown sai 80 punnan sakon kysyessään poliisilta, tietääkö tämä, että poliisin hevonen on homo. Brown kieltäytyi maksamasta sakkoa ja syyttäjä onneksi luopui rankaisuvaateesta.
16-vuotias Kyle Little Newcastlesta sai sakon ja yhteensä 200 puntaa maksettavakseen, sillä hän sanoi poliisikoiralle ”woof”.
Eri osapuolet kiittelevät nyt parlamentin ylähuonetta, jonka ansiosta lakia muutettiin.

Jos nyt oikein ymmärsin, myös koiraa, kissaa ja undulaattia saa sanoa homoksi. Koskee ilmeisesti myös sitä kotona odottavaa kalkkarokäärmettä.
http://gaystarnews.com/article/you-can-now-call-police-horse-%E2%80%98gay%E2%80%99-uk-rules180113
Hupsista?

FOX News käytti lesboparin hääkuvaa Suzanne Venkerin artikkelin kuvituksessa, joka käsittelee avioliiton perinteisiä sukupuolirooleja (ja promotoi hänen kirjaansa How to Choose a Husband: And Make Peace With Marriage). Kysymykseksi jää, oliko kuvitus tahaton, toteutuvatko Venkerin kaipaamat perinteiset roolimallit kenties butch/femme lesbosuhteessa? Kuvan hääpari on Lela McArthur ja Stephanie Figarelle ja samaa kuvaa käytettiin aikaisemmin Huffington Postin artikkelissa.

http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/fox-news-runs-photo-of-lesbian-couple-in-story-about-traditi

FOXin uutinen;
http://www.foxnews.com/opinion/2013/02/05/to-be-happy-must-admit-women-and-men-arent-equal/
Oikeutta on jälleen jaettu ja syylliset saaneet rangaistuksensa.
Porin prikaatin komentaja määräsi lääkintähuoltoupseerille 20 päivää kurinpitosakkoa ja eräs yksikön henkilökuntaan kuuluva sai kurinpito-ojennuksena muistutuksen.

Tuomitut olivat nimittäin tehneet varusmiehille rektaalilämmönmittauksen eli kehon lämpö oli mitattu pyllystä.
http://yle.fi/uutiset/upseerille_sakot_lammon_mittauttamisesta_takapuolesta/6453707

Tästä tulikin mieleen tapaus, josta kerrottiin paikallislehdessä.
Reisjärven isäntä tunsi olonsa niin flunssaiseksi ja kuumeiseksi, että päätti kerrankin mennä terveyskeskukseen.
Hoitaja havaitsi isännän olevan niin pahasti viruksen kourissa, että laittoi tämän makuulleen ja mittautti rektaalilämmön.
- Tämähän näyttää yli 39 astetta! huudahti hoitaja hetken kuluttua.
- Ja vielä varjossa, myhäili isäntä.
Eurooppalaisia on viime aikoina järkyttänyt tieto, että he ovat syöneet hevosenlihaa. Kenties kymmenet miljoonat ovat sitä tyytyväisinä syöneet, kukaan ei ole tiettävästi siitä sairastunut eikä saanut allergisia oireita, mutta haloo on noussut, eikä nyt tiedetä, mitä hevosenlihaa sisältäville ruoka-annoksille tehtäisiin.
Eräs mahdollisuus olisi tietenkin käyttää ne ihmisten ravinnoksi kuten tähänkin saakka. Tuli vaan mieleen.

Pelottavin uutinen lihasta pitäville tulee Islannista. Paikallinen elintarvikevirasto on tutkinut lihapiirakoita. Niistä ei löytynyt lihaa lainkaan.
”Tämä on tuotepetos eikä mitään muuta”, ilmoittaa tutkimuslaitoksen johtaja Jóhannes Gunnarsson syvästi närkästyneenä (katso kuva):

http://www.mbl.is/frettir/innlent/2013/02/27/vorusvik_og_ekkert_annad/
---
Kevät koittaa. Tämä mieshenkilö Helsingin Stockmannin edustalla oli silti hieman etuajassa; naapurilehden juttu:

http://ohtuleht.ee/511566
Mää taas huamasi et Pirkan kotimaises metwurstis o hevoselihha. Kyl se niin pal hyvä ol, vaikken tiärä onko se humma Suamee nähnykää!
Vastoinkäymisiltä ei voi välttyä, vaikka olisi komea.

Dubailainen näyttelijä ja runoilija Omar Borkan al Gala lähti Saudi-Arabian kulttuurifestivaaleille. Tutustuminen tyssäsi alkuunsa, sillä Omar käännytettiin takaisin Dubaihin.
Saudien uskontopoliisi karkotti Omarin, sillä hän oli moraalinvartijoiden mielestä liian kaunis ja komea. Omar olisi kuulemma saanut naiset viettelyksen valtaan ja he olisivat voineet retkahtaa Omariin.
Kaksi muutakin liian kaunista ja komeaa miestä käännytettiin takaisin Arabiemiraatteihin.

Kuvia Omarista:

http://www.out.com/entertainment/popnography/2013/04/25/man-too-sexy-saudi-arabia

http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/04/25/omar-borkan-al-gala-dubai-saudi-arabia-too-handsome-pictures_n_3152761.html?utm_hp_ref=uk
---
Alkuperäinen uutinen ilmestyi tässä lehdessä:
http://www.elaph.com/
Britanniassa järjestettävä Future of Britain -kyselytutkimus on kartoittanut kansalaisten luottamusta ja uskoa eri tahoihin.

Vastanneista 17 % kertoo luottavansa kaikkialla läsnä olevaan voimaan eli Googleen. Sama määrä vastaajista luotti uskontoon.
Paljon enemmän britit luottavat mm. kauppaketjuihin, jotka ovat joko tahallaan tai tahattomasti myyneet hevosenlihaa:

http://www.guardian.co.uk/media/mediamonkeyblog/2013/apr/30/google-god-less-trusted-supermarkets
Ihme jeesustelua taas. Antavat alaikäisille viiniä valtion tuella mutta miten tämä voi olla paha asia?
Oletteko muuten koskaan tulleet miettineeksi, että homoseksuaalisuus on sekä eettisesti kestävää kehitystä että ekologisesti ajatellen hiilijalanjälkeä pienentävä asia?
Enkä tarkoita nyt sitä, että liikakansoitus vähenee lisääntymättömyydellä, vaan sitä, että esimerkiksi meidän taloudessa asuu kaksi suunnilleen saman kokoista miestä, joilla on suunnilleen samanlainen vaatemaku.
Lähes kaikki mahdolliset vaatekappaleet (kilttejä myöten ;-D) ovat yhteiskäytössä, joten kahta erillistä puvustoa ei tarvita. Vähemmän kuitua kuluu, ehkä yhden bangladeshiläislapsen ei tartte olla sweatshopissa duunissa (tosin tämä on vähän niin ja näin; eihän se silloin saa sitäkään vähää rahaa...), ja vaatteiden rahtauksesta ei synny hiilipäästöjä.
Kirkko keskusteluttaa edelleen:

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/12033-kauhean-naekoeistae-jos-pappi-ryystaeae-puoli-litraa-ehtoollisviiniae

***
Tarkkojen mittausten perusteella on nyt selvinnyt, että amerikkalaismiehellä on keskimäärin 14,20-senttinen ja suomalaismiehellä 13,77-senttinen.
Helsingin yliopiston taloustieteen laitos on puolestaan selvittänyt, että taloudellisesti parhaiten menestyvissä maissa miehillä on keskimäärin 13,50-senttinen.
Tämän "tutkimuksen" perusteella Suomella olisi siis mahiksia menestyä.

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288583540130.html
Bullshit! Kuka on amerikkalais mies? Kaikki tanne ovat tulleet muualta maailmasta aikojen saatossa. Jos suomalainen menee ameriikkaan kasvaako hanen kalunsa? Cock.
Kaahareiden koottuja selityksiä poliisille:

- Keinosiementäjäksi esittäytynyt selitti, että hänellä on kauhea kiire, kun takakontissa on sian spermaa. Se piti saada äkkiä kylmään.
- Hurjastelija selitti kiirehtivänsä sairaalaan. Poliisit tiedustelivat, millaisesta hädästä oli kyse. "Veijolta leikattiin toissayönä umpisuoli", mies vastasi.

Lisää selityksiä:

http://www.iltalehti.fi/autot/2012040715412655_au.shtml

---

Jauhopeukaloille herkullisia kuppikakku- eli vuokaleivosreseptejä esittelee katsomisenarvoinen mieskaarti.
Muun muassa brittiläinen Guardian-lehti kehuu:

http://www.kickstarter.com/projects/mancandyandcupcakes/man-candy-and-cupcakes
Joku jo totesikin osuvasti jossain, että "homofobiaa kaikkialla".

No nyt se on edennyt korkeimmalla poliiittisella tasolla niin pitkälle, että presidenttimme on ryhtynyt radikaaleihin toimiin härkäparien eliminoimiseksi linnan juhlista. Äkkiä pystyyn lihaasyövien valkoisten heteroiden vastamielenosoitus heidän oikeuksiensa polkemisesta pienen vähemmistön takia.

http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/art-1288603449289.html
Tiesittekö muuten, että McDonald's Finlandin toimitusjohtajan työsuhdeauton rekisterinumero on EIE-10?
Päijät-Hämeen poliisi varoittaa jälleen kerran haksahtamasta tarjouksiin, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta, sillä ne eivät yleensä ole totta.

Nyt on tilattu Kamerunista koira, josta ei ole näkynyt karvaakaan. Aiemminhan joku tilasi Kamerunista hevosen, josta ei ole kuulunut hirnahdustakaan.
Ei myöskään kannata tilata miestä Ghanasta, vaikka olisi kuinka yksinäinen, muistuttaa poliisi:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288610718956.html

Muita tarjouksia:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288606832198.html
---
Suomalaisturistit valittavat ulkomailla usein kahvista, brittituristien pulmat ovat hieman toisenlaisia:

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013100817580938_ma.shtml
Iskelmälaulaja Britney Spears kunnostautuu merirosvojen karkottamisessa.

Afrikan rannikolla väijyvät somalimerirosvot eivät siedä länsimaista kulttuuria musiikista puhumattakaan. Parhaimpia keinoja karkottaa merirosvot on soittaa heille kovaäänisillä Britney Spearsin hitit Baby One More Time ja Oops! I Did It Again.

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194849324806/artikkeli/britit+kayttavat+britney+spearsin+musiikkia+merirosvojen+karkottamiseen.html
Kaikkien tietämä asia on jälleen todistettu: mukillinen kuumaa kahvia on hekumallisempi nautinto kuin kuuma seksi:

http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288616438537.html
---
Amerikkalaisten kaameimmat Halloween-asut: pukeudu homofobiksi:

http://www.advocate.com/comedy/2013/10/30/dressing-homophobes-halloween-now-thats-scary?page=0,3
---
Saudi-Arabiassa oikeustieteellisenä ja psykologisena konsulttina vaikuttava sheikki Saleh al-Luhaydan kertoo, että autoilu on vahingollista naisille, sillä se vaurioittaa munasarjoja ja lantiota sekä aiheuttaa mielenterveyshäiriöitä. Nyt kun asia on näinkin arvovaltaiselta taholta todettu, autoilu olisi kenties syytä jättää pelkästään meille miehille :-}

http://english.alarabiya.net/en/variety/2013/09/28/Driving-affects-ovary-and-pelvis-Saudi-sheikh-warns-women.html
Kolme suosikkeihin tallentamaani juttua.
---
Pekka Haaviston äiti Anja Haavisto poikansa ministerinpestistä: Olen iloinen, kun poika pärjää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013101617614559_uu.shtml
---
Lintuharrastus voi yllättäen käydä hintavaksi.
Kauppaneuvos Anders Wiklöfillä oli kiire sorsia katsomaan ja niinpä hän huristeli Bentleyllään ylinopeutta. Pahaksi onneksi poliisit olivat kytiksessä, pysäyttivät ja mätkäisivät 95 000 euron sakon ylinopeudesta.
- Hieman yliampuvaa, totesi kauppaneuvos Wiklöf.

Yksi monista jutuista:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288609176385.html
---
Näyttelijä Sigourney Weaver kommentoi Venäjän homovihalakeja sanomalla, että gorillat ovat kehittyneempiä, sillä ne eivät ole homofobisia.
Putinista on Weaverin mukaan tulossa todellinen diktaattori.

http://www.gaynz.com/articles/publish/3/article_14067.php
---
Angela-täti on nyreissään kännykkänsä vakoilemisesta, katso kuva:

http://yle.fi/uutiset/kiina_tiukentaa_verkkovalvontaansa_kun_eurooppa_syyttaa_yhdysvaltoja_vakoilusta/6907004
Kuusenkoristeita joulupuuhun, vielä ehtii hankkia:

http://www.out.com/entertainment/popnography/2013/11/18/decorate-your-christmas-tree-shirtless-mermen-ornaments
---
Suomalaismanaaja Pirkko Jalovaara häviää entisajan kollegoilleen. Silloin nimittäin kirottiin kolmen eri uskonnon ja yhteensä kuuden jumalan nimiin:

http://yle.fi/uutiset/israelista_loytyneessa_kiroustaulussa_vedotaan_kolmen_uskonnon_jumaliin/6929590
---
Politiikan saralta

Romaniasta löytyy jees-miehiä. Europarlamentaarikko Dan Dumitru Zamfirescu on äänestänyt aina kyllä, olipa kyseessä mikä asia tahansa. Zamfirescu on lisäksi parlamentin kansainvälisen kaupan valiokunnan jäsen. Valiokunnan muut jäsenet eivät muista nähneensä häntä koskaan eivätkä tunnista häntä.
Toinenkin romanialaismeppi Corneliu Vadim Tudor äänestää yleensä aina kyllä.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3067027/romanialainen-eu-parlamentaarikko-keraa-lisakorvaukset-aanestamalla-aina-kylla
---
Helsingin kaupunginvaltuustosta puolestaan löytyy ahkeruutta. Varavaltuutettu Belle Selene Xia (ps) tehtaili yhteen ainoaan kokoukseen peräti 18 aloitetta, kun esimerkiksi Lahdessa koko vuoden määrä on pienempi. Xian aloitteiden käsittely tuli maksamaan noin 90 000 euroa, sillä Helsingissä yhden aloitteen käsittely kaupungin organisaatiossa maksaa 5 000 euroa.
Uutisessa ei mainittu, kuinka monta aloitetta Xia tehtailee koko vuoden aikana.

http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/2013/10/15/helsinkilaisvaltuutettu-tehtaili-kokoukseen-yhta-monta-aloitetta-kuin-lahdessa-kasitellaan-vuodessa1
Sunnuntainkevennys:

Kello 15.55 TV2

Käsipalloa: Miesten ottelu Cocks - Dicken
Take That bändistä lähtenyttä Robbie Williamsin suuntautumista arvuuteltiin pitkään, bi, gay vai joku muu. Take That flirttaili gay-estetiikan parissa alkuvaiheeissa, suosio taisi perustua muutenkin homojen nosteseen. Jos ketään vielä kiinnostaa, laulajatähti avaa salaisuuden verhoa hieman - ja toivottavasti ns. "pilke silmäkulmassa".

I am 49% homosexual and sometimes as far as 50%. However, that would imply that I enjoy having a particular sort of fun which I don’t.”

http://www.pinknews.co.uk/2013/11/28/robbie-williams-i-am-49-gay-because-i-love-musical-theatre-but-not-sex-with-men/
Qatarin uusi jalkapallostadion aiheuttaa mielipiteenvaihtoa:

http://english.alarabiya.net/en/variety/2013/11/20/-Accidental-Vagina-Qatar-s-new-football-stadium-sparks-controversy.html
---
Luuloja ja uskomuksia

Naisten autoilu puhuttaa edelleen.
Saudi-Arabian korkeimman uskonnollisen johtajan, suurmufti Abdul Aziz al-Sheikin mukaan naisten ajokielto suojelee yhteiskuntaa pahuudelta:

http://yle.fi/uutiset/saudi-arabian_suurmufti_naisten_ajokielto_suojelee_yhteiskuntaa_pahuudelta/6959146
---
Näennäistiedettä edustava maamme luulo- ja uskomushoitojen keskusliitto, joka käyttää itsestään nimeä Suomen Luonnonlääketieteen Keskusliitto ry, mainostaa homeopatiaa kertomalla, että ”pienellä ja laimennetulla annoksella voi saada parantavia vaikutuksia”.
”Pieni ja laimennettu annos” tarkoittaa, että nestepullossa on Saksassa pullotettua kraanavettä, joskin pullosta liuenneita lasimolekyylejä on löytynyt. Tabut ovat puolestaan 130 euroa maksavia sokerinpaloja, joiden oikea hinta on 10 senttiä.

http://www.lkl.fi/terapia-alat/homeopatia
Seuraavassa jutussa on kerrottu Suomen heimojen ominaisuuksista.
Hämäläisyyteen kuuluu muun muassa se, että periksi ei anneta, jos toimeen ryhdytään. Siis jos ryhdytään toimeen. Tämän perusteella olen ilmeisesti hämäläinen.
Mihin heimoon sinä kuulut?

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2013120417794935_fd.shtml

Tänään minun piti julkaista lupaamani itsenäisyyspäivän blogi. Se ei ole vielä valmis. Kenties huomenna tai sitten ylihuomenna...
Ruotsin Setan RFSL:n Göteborgin osaston video kannustaa käymään hiv-testissä:

http://www.hivplusmag.com/just-diagnosed/2013/12/04/watch-naked-gay-men-jello-wrestling-sexy-nsfw-hiv-testing-ad

Los Angelesin homomiesten kuoro joulutunnelmissa:

http://www.out.com/entertainment/popnography/2013/12/04/gay-mens-chorus-performs-parody-joe-boxer-christmas-ad

Jordanian pääkaupunki Amman sai poikkeuksellisesti lumipeitteen, joka ihmetytti ja innosti:

http://is11.snstatic.fi/img/978/1288632112608.jpg
Suomen Viestintävirasto (sv Kommunikationsverket, en Finnish Communications Regulatory Authority), joka kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön alaisuuteen, on laatinut virallisen joululahjojen kommentointiohjeistuksen.

Epämieluisan lahjan saajan tulee suosia kommentteja, jotka voi tulkita kahdella tavalla, esimerkkeinä ”Olen sanaton” tai ”Tällaista en osannut edes toivoa”.

Joululahjojen kommentointiohjeistus:

https://www.viestintavirasto.fi/joululahjaohjeistus/

Jouluntoivotusohjeistus:

https://www.viestintavirasto.fi/jouluntoivotusohjeistus/

---

Amerikassa Fox Newsin uutistoimittaja Megan Kelly on paljastanut tietotasonsa:

http://www.vau.fi/Perhe/Yhteiskunta/Fox-News-Joulupukki-ja-Jeesus-ovat-valkoihoisia/

---

Neitseellinen syntymä on mahdollista - ainakin Amerikassa niin väittävät:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/seksi/neitseellinen_syntyma_sittenkin_mahdollista_45_tapausta_yhdysvalloissa
Taidetta koteihin.
13 kuoroa jouluisissa tunnelmissa. Aloitetaan San Franciscon homomiesten kuoron esityksellä:

http://www.advocate.com/arts-entertainment/music/2013/12/10/watch-best-and-not-so-best-lgbt-chorus-holiday-music?page=0,11
---
Vuoden vaihtuessa.
Piristäviä kalentereita on nyt myynnissä. Tässä esimakua ortodoksikalenterista:

http://www.orthodox-calendar.com/preview2014/

Kalenterin myynnistä kertyneet varat käytetään Venäjän sateenkaariyhteisöjen auttamiseen.
---
Vatikaanissa ilmestyvässä Calendario Romanossa on oikeita katolisia pappeja:

http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=606
---
Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan hoikat asuvat keskustassa:

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hoikat-asuvat-keskustassa/648858/

Omalla kohdallani tämä pitää paikkansa. Asun keskustassa ja liikun paljon. Nyt ei kyllä oikein innosta lähteä kävelylle, sillä aurinko ei näköjään nouse täällä eteläisessä Suomessa tänään lainkaan.
Ilmatieteen laitos ilmoitti tänään, että talvi joudutaan kenties perumaan:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288638864258.html
---
Opasteita kannattaa seurata ja noudattaa myös näin ”keskitalvella”, ihan oikeesti:

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2013123017880154_fd.shtml
---
Oleskeluyhteiskunta ja muita vuoden 2013 aikana käyttöön tulleita sanoja:

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2013121917853903_fd.shtml
---
McDonald´s on siirtynyt terveyslinjalle ja opastaa työntekijöitään: Älkää syökö pikaruokaa!

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288635980382.html
---
Yleisradiotoiminnan aloittamisesta Suomessa tuli marraskuun alussa kuluneeksi 90 vuotta. Ensimmäinen radioasema lähetti musiikkia ja puhetta.

http://yle.fi/uutiset/tampereen_radio_juhlii_90_vuottaan_avoimin_ovin/6906434
USA:ssa viiden osavaltion kuvernöörit allekirjoittivat osavaltioparlamenttien hyväksymät tasa-arvoiset avioliittolait viime vuonna iloisissa tunnelmissa, videot:

http://www.advocate.com/politics/marriage-equality/2013/12/31/watch-5-times-bill-signings-were-really-exciting-2013

Mikäli tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään Suomessa, Sauli Niinistö tuskin allekirjoittaa sitä ulkoilmatilaisuudessa homomiesten kuoron säestämänä ja Setan sekä muiden kansalaisoikeusjärjestöjen edustajien hymyillessä vierellään.
---
Katolisella kirkolla riittää tekemistä. Jokin aika sitten ilmeni nimittäin manaajapula, jonka poistamiseksi Italian ja Espanjan katoliset hiippakunnat alkoivat kouluttaa heitä. Manaajatarve johtuu siitä, että demonien riivaamien tapausten määrä on lisääntynyt ennennäkemättömästi. Katolinen kirkko pyrkii myös saamaan pois itseoppineet manaajat (puoskarimanaajat?), jotka eivät noudata kirkon oppeja.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3101360/katolinen-kirkko-helpottaa-manaajapulaa-lisakoulutuksella
---
Varovaisuus on aina paikallaan, olipa kyseessä sitten vaikka kirja:

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194866308138/artikkeli/kirja+putosi+roskikseen+omistaja+meni+perassa.html

Turvallista vuodenjatkoa kaikille!
Lääketieteen opiskelijat ovat julkaisseet poikakalenterin, jonka tuotto menee lastenpsykiatriaan:

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014011617937818_vi.shtml
---
Tällä kertaa Lapin poliisi varoittelee epäilyttävistä nettituttavuuksista ja ihmettelee samalla, että ”miksi se tuo rakkauven näläkä aina sekottaapi päät”.

https://www.facebook.com/poliisilappi/posts/709842025716524
---
Huuhaa voi Suomessa paksusti.
Droppi Veripalvelu Oy:n kuivaveripalvelun testi kertoo veren syntisyyden, väittää toimitusjohtaja Marko Vapa blogissaan: ”Jesajan kirjan mukaan synti näkyy verestä ja sen ilmenemismuotona on veren kuivuminen valkoiseksi. Autuailla ja muilla synnittömillä sen sijaan veri kuivaa puhtaan punaiseksi”.

http://www.kirkkojakaupunki.fi/uutiset/kuivaveripalvelu-vaittaa-paljastavansa-syntisyyden
Jyväskylän yliopiston miesopiskelijoiden kalenteri:

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014012317963281_vi.shtml
---
”Voisitteko ystävällisesti kiinnittää huomiota ´kantapääkävelyn´ välttämiseen” ja muita valituslappuja kerrostalojen ilmoitustauluilla:

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014011717940598_fd.shtml

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014011317925559_fd.shtml
---
Lasten lohkaisuja:

http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288644314978.html
---
Eläinvanhemmat opettavat pentujaan:

http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014012117954549_fd.shtml
Ensin on vertailtavina Timo Soinin ja Simo Toinin plokit. Niitä on helppo verrata asettamalla tekstit vierekkäin.

Timo Soinin ploki:
http://timosoini.fi/2013/09/kaynti-kirkossa-ja-kgbssa/

Simo Toinin ploki:
http://simotoini5b.blogspot.fi/2013_09_01_archive.html

Näistä toinen, nyt ei muistu mieleen kumpi, haluaa Suomen pääministeriksi.
---
Taitoluistelua:

http://www.out.com/entertainment/popnography/2014/01/27/watch-mens-heterosexual-figure-skating-snl
---
Ruotsalaissotilaiden tanssivideo:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288646440855.html
---
Päivän kuva 27.1.: Schwarz auf weiss (mustaa valkoisella):

http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=651
Simo Toinin blogi on hauskasti keksitty.

Schwarz auf weiss -kuvaan liittyy tuota pidempi tarina, joka löytyy Huffington Postista alla olevan linkin kautta. Alkuperäinen muotikuva on sivun alaosassa. Siinä valkoihoinen nainen istuu mustan naisen muodostamassa tuolissa. Kuvan symboliikka on puhtaan rasistinen. Anteeksipyyntö on esitetty ja selitys, ettei kuvaa ollut alkujaan tarkoitettu rasistiseksi valkoisen ylivallan osoitukseksi.

"Miestuoli" Schwarz auf weiss on vastalause muotikuvalle.

Hieman minua ihmetyttää, että voiko tuolla alalla toimivalla olla kuvasymboliikan taju olla noin vähissä.

Muotitoimittaja Claire Sulmers toteaa, että "Taide ja muotiteollisuus ovat niitä muutamia yhteiskunnan linnakkeita, joissa julkealle rasismille ja tietämättömyydelle on näytetty vihreää valoa luovuuden nimissä".

Korvaapa termi "taide ja muotiteollisuus" sanalla "ääriuskovaiset". Siellä uskonnonvapauden nimissä homot saavat kyytiä todella röyhkeillä tavoilla, tarvitsematta pyydellä mitenkään anteeksi.

http://www.huffingtonpost.com/2014/01/20/dasha-zhukova-black-woman-chair-buro-247-editorial_n_4633544.html
Muoti ja erityisesti editorial-kuvat ottavat usein viiteitä tai suoria lainauksia niin taiteesta kuin elokuvistakin. Kuvaa tulkitakseen pitää tietää jotain taidehistoriasta. Garage Magazinen editorial kuva on lainaus brittiläisen Allen Jonesin veistoksista. Jonesin 1960-luvulla kohua herättäneet veistokset, jossa nainen esitetään pöytänä, tuolina ja hattutelineena ovat tutkielmia bondagen eräästä alamuodosta, forniphiliasta (ihminen huonekaluna). Jonesin veistokset on usein tulkittu seksistiseksi, vaikka kysymys on enemmän fetisseistä ja sado-masokismista. Muotitoimittaja istuminen naismallin päällä on kyllä oudon rehellinen, jos puhutaan muodin orjista. Mallimarkkinat ovat orjamarkkinoihin verrattava bisnes, tosin mallit voivat tienata huikeita summia. Ilmeisesti teosta ei olisi koettu rasistiseksi tai halventavaksi, kuvassa olisi ollut valkoinen nainen istumassa valkoisen tuolin päällä?

Muotikuvastoa on luomassa usein homot niin suunnittelijoina kuin kuvaajinakin. Siellä taiteen ja ilmaisunvapauden nimissä saavat naiset kyytiä todella röyhkeällä tavalla... Usein esineellistäminen tehdään kyllä hienovaraisemmin, esimerkkinä vaikkapa Calvin Kleinin kerrostalon kokoinen kalsarimainos Times Squarella...
Mielenkiintoista. Tuon keskustelua synnyttäneen kuvan taustat ovat todellakin monisyiset.

Mielestäni homot käyttävät historiallisista syistä hienovaraista piilosymboliikkaa erittäin taitavasti. Aikanaan kavereista käytettiin hämäykseksi naisten nimiä. Ulkopuoliset pidettiin tietämättöminä. Se oli turvallista. Ne tiesivät, ketkä asian tunsivat.

Näin juuri erään matkailuohjelman. Sarjaa juontava toimittaja on ilmiselvä homo minun silmissäni. Hän oli sijoittanut kuvakerrontaan hienovaraisia vihjeitä, jotka asiaan vihkiytynyt huomaa oitis. Muille ne ovat vain kuvallisia koristeita. Esimerkkinä tuosta ohjelmasta vaikkapa kaupungin joen ylittävän sillan sateenkaariliputus, ilmeisesti Priden aikaan. Sen otoksen pituus oli ehkä kolme sekuntia.

Symbolien kanssa on oltava tarkkana. Olin tekemässä tänne jotakin juttua ikäihmisistä. Harkitsin juttukuvaksi lähistömme vanhainkodin pihalta otettua, hiukan taiteellista kuvaa. Siinä oli puutarhassa koristeellisia, valkoisia tuoleja ja pöytä kukkaistutusten ympäröimänä. Kuvassa ei ollut ihmisiä. Mielestäni tyhjät tuolit tuon jutun yhteydessä olisivat symboloineet kuolemaa. Se ei ollut kirjoitukseni tarkoitus ja jätin kuvan käyttämättä siinä yhteydessä.

Hilpeä esimerkki, joskin ajattelemattomasta kuvan ja symboliikan käytöstä on vuosien takaisesta Poliisin näyttelystä Helsingin jäähallissa. Moottoripyöräpoliisien osaston yläpuolella komeili suurikokoinen nahka-asuisen moottoripyöräpoliisin kuva grafiikkana. Se oli ToF:n tekemä piirros. Siihen aikaan ToF ei ollut Suomessa vielä se kuuluisuus, joksi hän vähän sen jälkeen tuli. Olisi ollut herkullista nähdä poliisien naamat tuolla osastolla, jos olisin mennyt kertomaan hieman kuvan taustoja. En kuitenkaan hennonnut mitenkään muuttaa heidän ylevää esikuvaansa. Toki sekin mahdollisuus oli olemassa, että joku "asiaa tunteva" olisi uittanut ToF:n tekemän kuvan näyttelyn koristeeksi.
Election vai erection. Itäaasialaisilla on toisinaan vaikeuksia ääntää "l" ja "r" siten, että länsimaalainen erottaisi, kummasta on kysymys. Tämä johtaa toisinaan väärinkäsityksiiin. Radio Vegan Fritt och fram kertoi 1.3.14, että uutiset Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin halusta järjestää vaalit maassaan olivat perustuneet tuollaiseen väärinkäsitykseen. Kun Pohjois-Korean johtaja oli sanonut "I want an erection", äänneasu ei ollut eronnut riittävästi ilmaisusta "I want an election". - Tämä, ja viikon muut leikkaukset Fritt och Framissa tästä http://areena.yle.fi/radio/2146198
Kauppalehden palsta Cilla B tarkasteli anteeksipyyntöjä nykyhetken heijastajina - aloittaen Sarasvuosta, joka ilmoitti pyytävänsä anteeksi televisiossa, muttei sitten pyytänytkään
"Mutta parhaiten tästä ajasta kertoo kuitenkin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon tapaus. Se on mitä mainioin esimerkki siitä, miten käy kun mimosa muuttuu triffidiksi. Wallinheimo pyysi hiljattain anteeksi homopuheitaan,vaikka ei ollut sanonutkaan mitään loukkaavaa. Huolimatta Wallinheimon sanomisen todellisesta sisällöstä, sosiaalinen media tuomitsi kansanedustajan sanat.
Mä laitan tähän nyt hästag pyydä sika anteeksi, niin katsotaan, kauanko uskaltaa olla pyytämättä. #painostys, #otaopiksi, #olenparempiihminnkuin sinä. - Nopeasti Wallinheimo ymmärsi, että kannattaa pyytää anteeksi, vaikka ei olekaan mitään anteeksipyydettävää.

KL 7.3.14 s31
Silmäniloa sadepäivään.

Suomen yhdistetyn maajoukkueen miehet kesätunnelmissa:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649966721739643&set=a.555946221141694.1073741830.113909138678740&type=1

Mr Gay Europe valitaan tulevana viikonloppuna Itävallan Bregenzissä:
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=788

Washington DC:ssä ja West Hollywoodissa on pridetetty:
http://www.advocate.com/pride/2014/06/11/photos-what-dc-looks-during-pride

http://www.advocate.com/pride/2014/06/09/photos-la-pride-west-hollywood
---
Miesten alushousumuotia vuosikymmenien varrelta, 8 sivua:
http://www.advocate.com/comedy/2014/03/27/tbt-most-ridiculous-vintage-underwear-ads-we-could-find?page=0,2
Tiedotus mökkeilijöille. Nyt kun ilmat pikkuhiljaa lämpenevät ja mökki kutsuu, kannattaa varmistaa ennen riippumattoon asettautumista, ettei se ole varattu:
http://www.wesh.com/news/images-black-bear-rests-in-hammock-in-daytona-beach/26247972
---
Keskustaa edustava helsinkiläinen varavaltuutettu Markku Vuorinen kertoo, miksi avioliitto kuuluu vain miehelle ja naiselle perustellen näkökantaansa seuraavasti:
- Onko se niin vaikea ymmärtää, että sivistynyt maailma on täynnä asioita, joissa tekemisen ratkaisee sukupuoli. Ei mies saa pelata naisten jalkapallojoukkueessa, vaikka kuinka kokisi olevansa syrjitty. Siinä ei auta vetoaminen tasa-arvoon tai yhdenvertaiseen kohteluun. Miksi miehillä on yleisurheilussa naisia painavampi kuula tai keihäs? Se johtuu siitä, että on olemassa erikseen miesten ja naisten sarjat.

Siinäs kuulitte! (En kyllä ymmärtänyt Markun perusteluja.)
"Ei mies saa pelata naisten jalkapallojoukkueessa, vaikka kuinka kokisi olevansa syrjitty. Siinä ei auta vetoaminen tasa-arvoon tai yhdenvertaiseen kohteluun. Miksi miehillä on yleisurheilussa naisia painavampi kuula tai keihäs? Se johtuu siitä, että on olemassa erikseen miesten ja naisten sarjat."

Tätähän voitaisiin sitten myös soveltaa avioliittoon, eli naisten- ja miesten sarjat siihenkin. Sopii! Niinhän se on, että ei naisilla ole miesten avioliittoon mitään asiaa.
Matkailu avartaa
Onko mozzarella muuminlihaa? kysyy Suomeen eksynyt turisti.
http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288709818240.html
---
Politiikan saralta
Edustaja Teuvo Hakkarainen (ps) aktivoitui kesän tultua. Hän puhui eduskunnan puhujapöntössä otsikolla ”Entä jos joka toisen kätilön pitäisi olla mies?” lausuen muun muassa:
-Arvoisa puhemies! Vielä yksi esimerkki. Ministeri Huovinen esitti tuossa, että naiskiintiöt on saatava yrityksen hallitukseen. Minä ihmettelen tuommoista, että miksei ole tämmöistä esitystä tehty, että kätilöistä on oltava miehiä puolet. Minä luulen, että siellä uskottavuus lähtisi sieltä synnytyslaitokselta, jos näin tapahtuisi. Samalla lailla käy näille yrityksille, jos sinne kaikki navettapiiat saavat tulla, miten itse haluavat. Tässä vain tämmöinen esimerkki.

Liittokansleri Angela Merkelille opetetaan sateenkaariasioiden alkeita, piirros:
http://web.de/magazine/unterhaltung/comic/karikaturen/index_p11.html#/cid18584042/13
Suklaapatukkatrauma
Lontoolainen lakimies Robin Jacobs katseli jalakapalloa teeveestä ja aikoi syödä makeanhimoonsa Milkybar-suklaapatukan, mutta menetti mielenrauhansa, sillä patukassa oli kuvattuna kuulemma ihan selvä penis, joten täysin sopimatonta lapsille jne. Jacobsille jäi tapauksesta sellainen trauma, että jalakapallon maailmanmestaruusotteluita muistellessaan mieleen nousee Milkybar-penis.
Nestlé pahoitteli, mutta jatkaa patukan valmistamista.
http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/man-who-found-penis-milkybar-3867685
---
Näin helteellä on syytä muistaa kohtuus. Kuvan pulu liittyy tapaukseen.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288718305072.html
---
Kreationismin saralta
Ken Ham, joka on perustanut Kentuckyyn kreationistien museon ja johtaa näiden luomisuskoisten Answers in Genesis -järjestöä, lähetti terveisensä Nasalle viime sunnuntaina, kun ensimmäisestä kuulennosta oli kulunut 45 vuotta. Ken Ham kertoi, että Nasan on turha etsiä muukalaisia avaruudesta, sillä ne joutuvat kuitenkin helvettiin. Asia on kuulemma niin, että Aatamin syntiinlankeemus vaikutti koko maailmankaikkeuteen, myös muukalaisiin, mutta koska muukalaiset eivät ole Aatamin jälkeläisiä, ne eivät voi saada pelastusta, vaan joutuvat suoraan pätsiin.
Voi sentään.

***
Pahoittelen, että perjantaikevennys lipsahti lavvantain puolelle. Istuimme nimittäin naapurien (5-7) kanssa pihassa yli puolenyön. Syömistä ynnä janojuomia oli toki riittävästi.
Aluksi tiedotus autoilijoille
Raahessa kannattaa varoa, ettei osu kaikki kielletty -kadulle. Nimeksi on ehdotettu myös Päivi Räsäsen katua.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/raahen-kaikki-kiellettya-katu-herattaa-hupia-netissa/670910/
---
Kreationismin saralta
Luomisuskoisille ei riitä Kentuckyssa sijaitseva Creation Museum, vaan nyt rakennetaan Nooan arkkia huvipuistoineen. Kentuckyn osavaltion hallinto on myöntänyt hankkeeseen 18 miljoonan dollarin verohelpotuksen, mutta homojen palkkaaminen projektiin tai huvipuiston työntekijöiksi on ehdottomasti kielletty työsopimuksissa:
http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kreationisten-bauen-arche-freizeitpark-in-kentucky-13109380.html

Hörh..., tarkoitan siis että kreationistien mukaan Nooa rakensi arkkinsa 4364 vuotta sitten eli vuonna 2350 ennen ajanlaskumme alkua. Koska maapallo on kaikkiaan vain 6000 vuotta vanha, hirmuliskot elivät Nooan rakentaessa arkkiaan:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Creation_Museum_10.png

Moni varmaan ihmettelee, miten valtavat dinosaurukset mahtuivat arkkiin. Se ei kuulemma ollut mikään ongelma, kerrotaan tässä ihan suomeksi:
http://www.kreationismi.fi/vedenpaisumus/miten-dinosaurukset-mahtuivat-arkkiin
---
Ajattelevatko miehet seksiä joka viides sekunti?
Osmo Kontula Väestöliitosta vastaa:
http://www.tiede.fi/artikkeli/kysy/onko_totta_etta_miehet_ajattelevat_seksia_joka_viides_sekunti
Tässä iässä enää noin joka kymmenes sekunti.
Hyviä uutisia

Ensimmäinen:
Vladimir lahjoitti Vladimirille lentsikan
Vladimir Gundjajev oli tutustumassa lentokonetehtaaseen ja jakoi ikoneita, mistä kiitollisena tehdas lahjoitti Vladimirille Suhoi-hävittäjän. Taustalla operoi tiettävästi eräs toinen Vladimir. Lahjan saanut Vladimir oli ylen otettu:
http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/patriarkka-kirill-sai-lahjaksi-havittajan/
---
Toinen:
Tutkimustulosten mukaan kristityt miehet katsovat pornoa yhtä paljon kuin ei-kristityt. Ilahduttavinta oli, että vähintään kerran päivässä pornoa katsoi 19 % kristityistä miehistä, kun taas ei-kristityistä vain 13 %.

Kaikki eivät ilahtuneet tästä tiedosta. Juuso kommentoi, että ”pornon katseleminen on SYNTI!”.
Jalin kommentti on sanoisko omaperäinen:
”kyllä minusta ihminen voi katsoa mitä vain, jos hän on puolueeton, jos katselee pornoo, ei välttämättä tarvitse ajatella seksii, samoin jos katsoo naista, ei välttämättä tarvitse ajatella hänen kanssaan seksii ja sitten ei välttämättä tarvitsekaan katsoo pornoo himoiten, voi katsoo pornoo ja pohtia miksi ihmiset esiintyvät alasti näytellen sukupuolia ja toimintaa, välttämättä ei silti tartte katsoa pornoo sillai, että himo syntyy Porno kuitenkin voi saastuttaa ihmisen mieltä ja siitä voi sitten kasvaa synti tekonakin”

Lisää selityksiä jutun alapuolella:
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/tiede/4892/tutkimus_kristityt_miehet_katsovat_pornoa_kuten_ei-kristityt
---
Kolmas:
Lökäpöksyä ei panna poseen
Floridalainen pikkukaupunki joutui perumaan päätöksensä:
http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288739483660.html
---
Neljäs:
EU tuo turvaa teille

EU-parlamentin istuntokausi on käynnistynyt, ja ensimmäiseksi hyväksyttiin yksimielisesti uusi direktiivi, joka parantaa tielläliikkuvien turvallisuutta. Pyöräilykypärää tulee käyttää pyöräillessä, kuten kaikki tietävät. Uudessa direktiivissä käyttäjäkunta laajenee siten, että 60 vuotta täyttäneiden tulee käyttää pyöräilykypärää myös kävellessään.
(Mihinkäs se linkki nyt katosi, tässähän se oli äsken, hetkinen vaan...)
Turvallista viikonloppua!
Maailmalta

USA
Republikaanitkin ovat ihmisiä, mutta eivät välttämättä republikaaneja

USA:n republikaanipuolue käynnisti muutama päivä sitten kampanjan nimeltään "Republikaanitkin ovat ihmisiä", jonka tarkoituksena on monipuolistaa ja inhimillistää kuvaa republikaaneista eli haluttiin antaa kuva, että kaikki republikaanit eivät ole asehulluja kiihkouskovaisia. Videolla kerrotaan, että republikaaneillakin on inhimillistä toimintaa eli ajavat myös tavallisilla autoilla, kokoavat IKEAn huonekaluja, heillä saattaa olla parta tai viikset ja jotkut saattavat olla jopa mustaihoisia.
Sosiaalisessa mediassa kampanja herätti suurta hilpeyttä, ja tässä muutamia kommentteja, millä tavalla kansa ymmärtää republikaanien agendan:
-Olen republikaani, joten olen sitä mieltä, että valtiovallan tulee olla tarpeeksi pieni mahtuakseen ammeeseen, mutta tarpeeksi iso estääkseen homoavioliitot ja abortit.
-Olen republikaani, koska teidän homoavioliittonne häpäisevät minun viidennen avioliittoni pyhyyden.
-Olen republikaani, koska tasa-arvo tarkoittaa sitä, että valkoisilla heteromiehillä on silloin vähemmän etuoikeuksia, ja valkoiset heteromiehet sanovat että sellainen on kurjaa.
Lisää viestejä ja video:
http://www.advocate.com/comedy/2014/10/01/new-republicans-are-people-too-twitter-campaign-epic-fail

Kampanja meni muutenkin pieleen, sillä kaikki republikaanien moninaisuutta kuvaavat henkilöt onkin poimittu kuvapankeista, eikä heillä välttämättä ole mitään tekemistä republikaanien kanssa. Esimerkiksi ”republikaani voi olla musta” -väitettä vahvistavan nuoren naisen kuvaa on aikaisemmin käytetty mainoksissa, joissa kaupitellaan muiden muassa silmälaseja, ohjelmistoja ja pikavippejä.
---
Kiina

Pulujen pyllyt syynissä

Kiinassa vietettiin kansallispäivää keskiviikkona, jolloin tuli kuluneeksi 65 vuotta siitä, kun Mao Tse-tung (Zedong) julisti Kiinan kansantasavallan syntyneeksi.
Turvatoimet olivat mittavat. Niihin kuului myös yli 10 000 pulun eli kesykyyhkyn (Columba livia) höyhenten ja siipisulkien tarkastus sekä pyllyn syväluotaus epäilyttävien esineiden varalta. Pulut kuljetettiin tarkastettaviksi Pekingin ulkopuolelle, missä toimenpiteet myös videoitiin. Sitten pulut kuljetettiin Tiananmenin aukiolle, jossa ne tarkastettiin uudelleen ennen kuin päästettiin lentoon kansallispäivän juhlissa.
Kiinan kommunistisen puolueen pää-äänenkannattajan Kansan Päivälehden twiitti:
https://twitter.com/PDChina/status/516962895662682112
Beijing Times:
http://epaper.jinghua.cn/html/2014-10/01/content_131498.htm
---
Kalenterivinkkejä ensi vuodelle

Saksa
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=901

Sveitsi
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=885

Muuta
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=895
Korjaus
edelliseen uutiseen Pekingin pulujen pyllyjen syväluotauksesta. Uutinen oli ”uutinen”, jonka olivat laatineet Kiinan keskushallinnon toimenpiteisiin kyllästyneet ja niitä vastustavat demokratiaa vaativat hongkongilaiset.
Jutussa on kyllä sen verran perää, jos tällainen ilmaisu sallitaan, että pekingiläisten kasvattamat kesykyyhkyt ovat aiemmin olleet lentokiellossa kansallispäivänä. Sekin on mahdollista, että joitakin on myös tutkittu läpivalaisulaitteilla.
---
USA

Nevadassa
odotettiin homoavioliittokiellon kumoamista kuin kuuta nousevaa, sillä Las Vegasin, jonka kutsumanimi on myös Lost Wages, Renon ja Jackson Cityn vihkibisnes oli vaikeuksissa asiakkaiden vähennyttyä. Nyt on ilo ylimmillään, kun homoparit saapuvat vihittäviksi. Eräs homomies twiittasi: ”Nyt minäkin voin mennä naimisiin 52 tunniksi kuten Britney Spears.”
http://www.advocate.com/politics/marriage-equality/2014/10/13/photos-married-las-vegas-%E2%80%94-sure-bet

Floridassa
puolestaan ei olla päästy yhtä pitkälle, sillä osavaltion oikeusministeriä vastaava Pam Blondi (kuvassa) ei hyväksy oikeusasteiden päätöksiä. Blondi kertoo, kuten tapana on, että hänellä on useita homoystäviä, mutta homoparit eivät saa mennä avioon, koska Raamattu. Lapsiakin osaavat hänen mielestään kasvattaa vain vakituisessa suhteessa elävät heteroparit. Blondilla itsellään on tähän mennessä takanaan kaksi avioeroa:
http://www.advocate.com/politics/marriage-equality/2014/10/14/florida-ag-asks-state-supreme-court-decide-marriage-now
---
Eläimellistä

Pöllön maanantai:
http://nyt.fi/a1305774934450?ref=hs-top4-3

Helppohoitoiset koppakuoriaiset sopivat kiireisen nykyihmisen lemmikeiksi. Ne pärjäävät vähemmällä paapomisella kuin koirat ja kissat, kertoo Yle:
http://yle.fi/uutiset/helppohoitoiset_koppakuoriaiset_sopivat_kiireisen_ihmisen_lemmikiksi/7454411
(Ylen serverissä häikkiä tänään, uutiset eivät näy välillä lainkaan.)
---
Talvi ei tulekaan vielä?

Ilmatieteen laitos ilahduttaa meitä kertomalla, että Euroopan keskipitkien ennusteiden keskuksen vuodenaikaisennusteen mukaan marraskuusta tammikuuhun 2015 ulottuvalla jaksolla on tavanomaista lämpimämpää, erityisesti sillä alueella, johon Suomi kuuluu:
http://ilmatieteenlaitos.fi/pitkan-ennusteen-seuranta
Suosittelen silti pukeutumaan lämpimästi, sillä ensi yönä pakkasta on koko maassa.
Amerikkalainen ATLAH-kirkon pastori James Manning tietää varmuudella, että Starbucks-kahvilaketju sekoittaa caffelatteen sodomiittien siemennestettä.

Julkaisemallaan videolla hän puhuu seuraavasti: "Starbucks on paikka missä ne tyypit käyvät ahkerasti. Runsaasti ruumiin nesteitä vaihdetaan siellä. Seikka, jota en tiennyt. Nyt julki on tullut tietoja siitä mitä Starbucks teki, on se että Starbucks ottaa näytteitä miesten siemennesteestä ja käyttää sitä mausteena maitokahveissaan. Tämä on ehdoton totuus."

Tällä seurakunnalla ja sen paimenella on pitkä historia homojen mustamaalaamisessa. Kirkon ulkomainoksessa hän on todennut mm. että Jeesus kivittäisi homot ja että kivitys[tuomio] on edelleen voimassa.

Asiasta uutisoi Huffington Post.

Starbucks on yrityksenä ottanut homomyönteisen linjan
Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) on tänään puuttunut ruotsin kielen asemaan Suomessa. Hakkarainen ihmetteli eduskunnassa, miksi hänen kotikunnassaan Viitasaarella lukee tienviitassa Sininen tie - Blå vägen, vaikka Viitasaarella on vain yksi ruotsinkielinen, joka sattuu olemaan Hakkaraisen tädin mies.
Hakkaraiselle vastattiin, että Sinistä tietä ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Sininen_tie ) kulkee muitakin ihmisiä kuin hänen tätinsä mies.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014110618814249_uu.shtml
Persuthan tuntuvat olevan vähän joka päivän kevennys. Näinä ankeina aikoina on tietysti hyvä, että sirkushuveja sentään riittää, vaikka leipä onkin tiukassa.
Hitaasti mutta varmasti

Taiwanilla yleisesti esiintyvän kotilon havaittiin tarkkojen tutkimusten tuloksena olevan oma lajinsa. Tohtori Yen-Chang Lee tiedeakatemiasta kertoo, että kotilolle annettiin tieteellinen nimi Aegista diversifamilia, sillä sen ominaisuudet todistavat eläinkunnan monimuotoisuudesta. Lee kertoi myös haluavansa tuoda julki, että Taiwanin hallitus ei ole suostunut käsittelemään tasa-arvoista avioliittolakia, joten nimen tarkoitus on kertoa myös sateenkaarikansan tasa-arvopyrkimyksistä.
Aegista diversifamilia etenee hitaasti mutta varmasti kuin tasa-arvo.
Yksi monista uutisista; kuvan voi suurentaa:
http://www.techtimes.com/articles/17813/20141014/new-species-of-snail-named-in-honor-of-same-sex-marriage-say-hello-to-aegista-diversifamilia.htm

Tiedeyhteisössä on sovittu, että uusia lajeja ei tulisi nimetä poliittisin perustein. Kymmenisen vuotta sitten kävi kuitenkin niin, että amerikkalaiset tiedemiehet nimesivät vastalöydetyn limanuljaskasieniä syövän koppakuoriaisen presidentti Georg W. Bushin ja varapresidentti Dick Cheneyn mukaan.

Toivottavasti Suomesta löytyy sopiva ötökkä, jonka voi nimetä pariliittomyöhäiskommentaattorin mukaan.
---
Amerikassa siatkin lentävät - melkein

Eräs matkustaja (ihminen) toi mukanaan Connecticutista lähdössä olleeseen matkustajakoneeseen sian, joka painoi noin 30 kiloa. Matkustaja kertoi ottaneensa sian mukaansa ”henkiseksi tueksi”. Talutushihnassa ollut ”tukieläin” ei kuitenkaan viihtynyt koneessa. Ensin se kakkasi ja alkoi sen jälkeen ravata käytävää edestakaisin. Koneessa olleiden mukaan sika huusi kolme kertaa kovempaa kuin lapsi.
Ihminen tukieläimineen poistettiin koneesta. Yksi uutinen monista:
http://abcnews.go.com/US/proof-pigs-fly/story?id=27222136
---
Miesten istumatyylejä julkisissa liikennevälineissä:
http://www.outtraveler.com/features/2014/11/18/photos-men-their-legs-spread-public-transit
Perjantaikevennys on hieman myöhässä tai reilusti etuajassa, mutta tässä nyt kuitenkin.

***
Eläimet eheytykseen?

Vatikaanin Pietarin aukiolta jaettiin tietoa viime viikolla. Paavi lausui kaikelle kansalle, että myös eläimet pääsevät taivaaseen. Tutkijat ovat tähän mennessä havainneet, että 1500 eläinlajissa on homoja, biseksuaaleja ja transsukupuolisia. Näistä lintulajeja 150, joihin kuuluvat niin varpuset kuin sinisorsatkin. Nyt siis homohömötiaisetkin pääsevät taivaaseen, kunhan eivät toteuta taipumustaan ja hakeutuvat eheytykseen, eller hur?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:H%C3%B6m%C3%B6tiainen.jpg

***
Sisäisesti kaunein

Suurten kaupunkien joulukuuset on arvioitu ja arvosteltu. Tampereen kuusi leimattiin rumimmaksi. Turun Sanomat levitteli jo pari viikkoa sitten, ettei Tampereen roiskolla ole mitään mahiksia. Turun työmaapäällikkö lisäsi, että ”mitenköhän sen nyt diplomaattisesti sanoisin? Onhan tämä aika hurjan näköinen, ei sitä kannata enää koristeilla pilata”.

Tampereen työmaapäällikkö epäilee, että turkulaiset ovat enemmän pinnallisen kauneuden perään: ”Meidän kuusessamme on sisäistä kauneutta ja luonnetta. Se on kunnollinen tamperelainen kuusi, jonka juuret ovat syvällä Kalevanharjussa”.

Mikä kuusi on sisäisesti kaunein?

Helsingin kuusi
http://moro.aamulehti.fi/wp-content/uploads/2014/12/JoulukuusiSenaatintori-683x1024.jpg

Turun kuusi
http://moro.aamulehti.fi/wp-content/uploads/2014/12/Turunkuusi-682x1024.jpg

Tampereen kuusi
http://moro.aamulehti.fi/wp-content/uploads/2014/12/keskustorin-joulukuusi-681x1024.jpg

Tästä äänestämään:
http://digiumenterprise.com/answer/survey.asp?sid=1251077&answerer=685&chk=VDASCHK6&dt=41988.823459294&THIS_IS_YOUR_PERSONAL_ANSWERING_LINK=DO_NOT_SHARE

***
Eräänä päivänä tuttavan kanssa kävellessämme näimme kolarin tasa-arvoisessa risteyk..., tarkoitan siis että sukupuolineutraalissa risteyksessä kotitalomme takana sattui kolari, jonka satuimme näkemään. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, ei edes tuttavani, sillä ehdin peittää hänen korvansa juuri ennen kuin autojen ovet avautuivat ja ärräpäitä alkoi kuulua.
Korjaus

Yläpuolella kirjoitin paavin todenneen, että eläimetkin pääsevät taivaaseen. Vatikaanista on tänään tullut selvennys tai selitys. Paavi ei ole kuulemma sanonut, että eläimet pääsisivät taivaaseen. Väärinkäsityksen aiheutti Corriere della sera -lehden kirjoitus, näin kerrotaan.
Lohdutukseksi pikkulinnuille haimme naapurin kanssa kaupasta 25 kiloa painavan säkin auringonkukansiemeniä ja luxustalipalloja, joissa monien terveellisten ainesosien lisäksi heinäsirkkoja ja jauhomatoja.

Koirat ovat olleet nykyihmisen seuralaisia vähintään 19 000 vuoden ajan, mutta paavin mukaan niilläkään ei siis ole mahiksia.
https://www.google.fi/search?q=suomenpystykorva&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MqaRVNbLH6n7ywPS-4DIDA&ved=0CIUBEIke&biw=1366&bih=635#facrc=_&imgdii=_&imgrc=oRsUajm9CwKGzM%253A%3BQhPD1VAnPI7sbM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.demi.fi%252Fsites%252Fdemi%252Ffiles%252Fstyles%252Fdemila_profile_picture%252Fpublic%252Fgeneral%252F0%252F0%252F511_1135236086826.jpg%253Fitok%253D3S8Mz9zm%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.demi.fi%252Fdemilat%252Foma-planeetta%252Fsuomenpystykorva%3B300%3B300
Mille Merkel nauraa?

Haagin huippukokouksessa Merkelin vieressä istunut pariliittomyöhäiskommentaattorimme näytti muistiinpanojaan liittokansleri Merkelille, joka purskahti nauruun. Guardian-lehden lukijoiden arvioita, mitä myöhäiskommentaattorimme näytti Merkelille:
- Kreikan ulkoministeri kysyi, josko lainaat hänelle kakskymppiä.
- En käytä enää kännykkää, sain tilalle tällaisen. Kirjoitan muistiinpanoni pieneen vihkoon, jotta voin niellä paperin, kun olen valmis. Siten NSA ei voi vakoilla minua!
- Näin paljon venäläiset maksavat meille, jos rakennamme ydinvoimalan.
http://www.theguardian.com/world/picture/2014/mar/25/angela-merkel-laughing-finland-president-caption-competition
---
Mitä joutsen sanoo?

Herttoniemen joutsen lähestyi autoilijaa, mutta sen sanoma jäi selvittämättä. Lukijoiden ehdotukset siitä, mitä asiaa joutsenella oli:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1418383051361.html
---
Sinebrychoffin tehtaan vieressä seisova 14-metrinen oluttölkki joudutaan maalaamaan olutta mainostamattomaksi. Tässä yksi ehdotus:
http://static.iltalehti.fi/fiidifi/fiidipaivitolkki1812_fd.jpg
Kuka haluaa taivaaseen, jos siellä ei ole koiria?

Minä menen mieluummin rapsuttelemaan Kerberosta kaikkien kuuden korvan takaa...

Oiii! Who is a good boyyyy! Scratch scratch scratch, Ou jeah! Don't lick, Yes youuu are the best boy. Aren't u? Yes u are!!! Scratch, scratch scratch ja tämä toistuen vielä kahdesti, niin pääsy manalan paremmalle puolelle on varmistettu...
Aatonaatto on vähän kuin perjantai, eikö vaan?

Ystävämme portugalilaiset eivät pidä kynttiläänsä vakan alla, kun on kyse paikallisista suurmiehistä. Kynttilä tulee joillekin myös elävästi mieleen (toisille taas kurkku) myös Madeiralle pystytetystä Christiano Ronaldon patsaasta, jota arvatenkin suuret turistimassat tästä lähtien rientävät ihailemaan - kuka mistäkin syystä...
http://www.sueddeutsche.de/sport/ronaldo-statue-auf-madeira-diagnose-dicke-hose-1.2279313
Eihän tuossa pitäisi olla mitään ihmeellistä. Juokseehan Paavo Nurmikin munasillaan, kuten tietenkin aikanaan kisoissakin. :-)

https://www.google.fi/search?q=paavon+patsas&hl=fi&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SDqZVLuLNMG7ygPfw4GgCw&ved=0CCoQsAQ

Ainoa ero lienee, että Paavo Nurmi on joutunut mallina seisoessaan ilmiselvästi palelemaan. Ronaldo on mallinnettu selvästi kuumassa ilmanalassa.

Lasse Virenistä tehdyllä patsaalla on toki omituiset pikkuhousut, joissa varmuuden vuoksi mikään ei pullota. Minun silmissäni Virenin näköispatsas on kaikkinensa aivan onneton tekele.

https://www.google.fi/search?q=paavon+patsas&hl=fi&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SDqZVLuLNMG7ygPfw4GgCw&ved=0CCoQsAQ#hl=fi&tbm=isch&q=Patsas+Lasse+Viren&imgdii=_
Lyhyesti

Makkaratehtaantieltä hoitokotiin pelastettu Benjy-sonni löysi poikaystävän. Kuvassa Benjy ja Alex.
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=989
---
Britannian persupuolue UKIPin edustajien mielipiteet ja kannannanotot ovat Oinosen, Hakkaraisen ja Saarakkalan tasoa:
http://www.pinknews.co.uk/2014/12/22/ukip-candidate-complains-a-homosexual-donkey-tried-to-rape-his-horse/
---
Warwickin soutajat esittävät vähäpukeisen joululaulun (tulikohan tämä nyt ihan oikein?)
http://www.pinknews.co.uk/2014/12/25/watch-naked-rowers-record-christmas-sing-a-long/

Suomalainen vähäpukeinen joululaulu:
http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194949938319/artikkeli/katso+video+laulukierros+paattyi+avantoon+nain+komeasti+kajahti+joululaulu+kaupinojalla.html
---
Bristol Rowersin pelaajalle annettiin keltainen kortti, sillä hän suuteli vastapuolen pelaajaa:
http://www.pinknews.co.uk/2014/12/24/watch-footballer-gets-yellow-card-for-kissing-another-player/
---
Jalkapalloilija Robbie Rogers kertoo, millaista oli eka kerta miehen kanssa sillai:
http://www.pinknews.co.uk/2014/12/19/watch-robbie-rogers-talks-about-super-awkward-sex-with-a-guy-for-the-first-time/

Tässä tulikin tärkeimpiä. Tärkeintä oli tietenkin, että tänäänkin ehdin ruokkia yli 200 suuta, siis nokkaa.
Poliittista

Kristillisdemokraattista huulenheittoa

Sari Essayahia haastateltiin tulevaisuudensuunnitelmistaan. Essayah kertoi myös mielipiteensä kd:n hallitustyöskentelystä. Sarissa on komediennen kykyjä, sillä hän kommentoi puolueensa toimintaa hallituksessa seuraavasti: ”KooDee on ollut hallituksessa sillanrakentaja. Ministerinä Räsänen hallitsee asiat ja hänellä on asiantunteva avustajakunta.”
(Se oli siis huulenheittoa, olihan?)
http://kristillisdemokraatit.fi/KD/www/fi/ajankohtaista/index.php?we_objectID=9467
---
Muutto Mississippiin?

Floridan attorney general (~oikeusministeri) Pam Blondi on valittu vuoden häviäjäksi, sillä hän on kuluneen vuoden aikana hävinnyt kaikissa oikeusasteissa liittovaltion korkeinta oikeutta myöten yrittäessään kumota tasa-arvoisen avioliittolain. Paikallinen lehti lupaa Blondille loistavaa tulevaisuutta, jos muuttaa Mississippiin.
http://www.pinknews.co.uk/2014/12/29/florida-republican-who-fought-against-equal-marriage-named-loser-of-the-year/

http://www.tampabay.com/blogs/the-buzz-florida-politics/winner-and-loser-of-the-year-in-fla-politics/2211667
---
Poliittiseläimellistä

Homot ovat oma eläinlajinsa?

Saksan kristillisdemokraattien liittopäiväedustaja Marian Wendt perustelee seuraavasti, miksi homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille eikä homoja siis tule kohdella tasa-arvoisesti. Wendt perustelee "luonnonmukaisuudella": ”Katsokaas kun kala ei osaa lentää eikä lintu uida. Vaikka kala kuinka haluaisi, se ei koskaan opi lentämään.”
Homot ovat siis kaloja ja heterot lintuja, vai onko se toisinpäin vai kuinka?
Kansalaiset opettivat Wendtille muun muassa eläintietoa. Tämän kuvan alla lukee puolestaan, että "Kristillisdemokraattien tietämystä, nro 925: Linnut eivät osaa uida".
http://www.schindluder.net/wp-content/uploads/2014/08/cdu-gleichnis.jpg
---
Hyvää uutta vuotta kaikille.
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194950789354/artikkeli/hirmuinen+jyske+ja+ratina+katso+video+ratinan+haikaisevasta+ilotulituksesta.html
Politiikan saralta

Menneisyyden kaipuu
Perussuomalaiset ovat usein tuoneet esiin kaipuunsa menneisyyteen, jolloin kaikki oli paremmin kuin nyt. Perussuomalaisaktiivi Seppo Leskinen Oulusta kirjoitti kerran blogissaan kaipaavansa 1980-lukua. Toivokaamme, että Leskisen Sepon toiveet ainakin tietyltä osin toteutuvat. 1980-luvulla perussuomalaisilla ei nimittäin ollut yhtään kansanedustajaa. Sen edeltäjällä, SMP:llä oli 9 edustajaa.
---
Uudelle uralle
Japanin entinen pääministeri Yokio Hatoyama esiintyy Waist Size Story -musikaalissa laulaen ja tanssien drag-asussa.
http://www.pinknews.co.uk/2015/01/16/japans-ex-pm-debuts-as-a-drag-queen-could-gordon-brown-be-next/

Suomen entiset pääministerit Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen eivät tiettävästi ole harkitsemassa drag queenin uraa.
---
Uusi EU-direktiivi
Parlamenttiedustajat ovat taas ahkeroineet ja valmisteilla on uusi direktiivi, joka koskettaa kaikkia EU-kansalaisia ja eritoten meitä suomalaisia. Kyseessä on nimittäin lenkkimakkaran oikea käyryys, joka säädetään direktiivissä. Direktiivin on tarkoitus tulla voimaan vielä tämän vuoden aikana.
---
Muuta

Miehille sallittu
Saksalainen oikeusistuin päätti, että miehet saavat pissata seisaaltaan, vaikka osumistarkkuus ei olisikaan ensiluokkainen.
http://www.lapinkansa.fi/Ulkomaat/1194955338172/artikkeli/saksalainen+tuomioistuin+miehet+saavat+pissia+seisaaltaan.html
Suhteet

Kuuluisimmasta miestenvälisestä suudelmasta tuli viime vuoden loppupuolella kuluneeksi 25 vuotta.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288747569220.html
---
Kirkollinen uutinen

Vaginaskandaali Suomen ortodoksisessa kirkossa. Ylipappi Leo Makkonen pahoitti herkän mielensä.

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2015/03/vagina-kavi-alttarilla-penikset.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425373630849.html
---
Arkeologiaa

Esivanhempiemme käyttöesineitä yli 14 000 vuoden takaa. Mitatkin ovat oikein.
http://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=1024
Politiikan saralta

Kristillisdemokraateilla oli välillä vaikeuksia saada ehdokaslistansa täyteen. Nyt vaikuttaa siltä, että ovat onnistuneet. Tästä esimerkkinä Risto Nurkkala Helsingistä:
http://ristonurkkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188681-ehka-paras-ehdokas-ikina-on-asettunut-ehdolle-helsinkiin

Ristolla on myös omat ongelmansa. Hän valitti aiemmin blogissaan, että ”valkoisella miehellä ei ole varaa lisääntyä. Olen kovasti hakenut töitä, mutten ole saanut mitään järkevää työpaikkaa, joten olen joutunut olemaan yrittäjä.”
---
Tiede ja tekniikka

Lausuntoautomaatin määräaikaishuolto
Vatikaaniin sijoitettu lausuntoautomaatti on viime kuukausina tulostanut ristiriitaisia lausuntoja. Eräässä lausunnossa ilmoitettiin, että sateenkaariperheitä pitää kunnioittaa, mutta seuraavassa luki, että sateenkaariperheet tuhoavat koko maailman. Seuraavaksi lausuntoautomaatti ilmoitti, että eläimet, esimerkiksi chihuahua ja maailman pienin varpuslintu töpökääpiötypäkkö ( http://fi.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6p%C3%B6k%C3%A4%C3%A4pi%C3%B6typ%C3%A4kk%C3%B6 ) pääsevät taivaaseen, mutta seuraavana päivänä selitettiin, että kyseessä on väärinkäsitys. Vastaavanlaisia automaatteja, joiden lausuntoja joudutaan selittämään, selittelemään ja perumaan, on useissa maissa (vrt. P. Räsänen, K. Mäkinen, S. Niinistö), eikä kukaan voi koskaan olla täysin varma, mitä kulloinkin on tarkoitettu.
Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että määräaikaishuolto ja voitelu eivät enää pysty pitämään automaatteja kunnossa. Tilalle on ehdotettu kokonaan uusia ja ajantasaisia malleja. Tätä kannatan lämpimästi.
-
Uusin laaajakuvatelevisio
http://www.kaleva.fi/jari/2015-03-01/#karuselli
---
Videoviihdettä

”Mieheni ei ole hetero”
http://www.advocate.com/comedy/2015/01/25/watch-george-takei-parodies-tlcs-my-husband-s-not-gay

”Milloin päätit ryhtyä homoksi?”
http://www.advocate.com/comedy/2015/03/12/watch-what-happens-when-you-ask-people-when-they-became-gay
Edellinen