Suutele mun pyllyä! Ei kuitenkaan homosti...

» Amerikan hiphoppareilta on levinnyt tapa ilmoittaa lauluteksteissään ´No homo´

Homofobiastaan tunnettu hip hop on tuonut tavan alleviivata sitä että jotenkin tietyllä tavoin "epäilyttävä" toiminta ei tarkoita sitä, että tässä nyt jostain homoilusta olisi kyse. Heitto "no homo" toimii suojana vaikkapa kun tuohtuneena kehottaa toista imemään elintä.

http://current.com/items/91120515_thats-gay-no-homo.htm

Viikoittainen puolen tunnin mittainen "infoMania" -show Current TV -sivustolla sisältää "That's Gay" -nimisen osion, jossa käydään läpi median glbt-asioiden käsittelyä.

http://current.com/groups/thats-gay/
Juu sattuuhan nämä tällaiset viestit vähäsen ehkä. Mutta minua kummastuttaa se että heteromiehen on pakko ilmoittaa olevansa HETERO. Siis mitä? Miksi? Aleksi Valavuorenkin oli näköjään kutkuttuva tarve ilmaista olevansa HETERO suorassa lähetyksessä (Maria! Tv Nelonen 3.2.) Aivan kuin joku olisi ajatellut hänen olevansa homo. Eli voidaan ajatella että homous on monien mielestä todella huono vaihtoehto. Mutta miksi nämä meikatut, söpöksi itsensä bodaamat ja muutaman sovinnaisen tatskan hankkineet rääp-tääp-sing-a-long babyface heteroMIEHET(?) kuvittelevat että se kiinnostaa ketään muuta? Siis se että ne on heteroita? Ei mahdu kaaliin..
Suomessa mies voi pyytää toista miestä saunaan (alasti), eikä se ole homoa. Sen sijaan toisen miehen pyytäminen suihkuun on homoa. Sama juttu paljuun menemisessä, mutta ei kylpyammeeseen. Ensimmäinen ei ole homoa mutta toinen koetaan hyvinkin homoksi. Maailma on ihmeellinen paikka.