Masokisteille luettavaa: Homojärjestön lippu alttarilla Helsingissä

"Mutta ei sillä ole mitään tekemistä haiman kanssa, se oli joku käpy rauhanen tai mikä se nyt oli , mutta suurin syy on saatana ."

Ehkäpä alankin harmaiden iltojen piristykseksi seurata ko. foorumia...

Onneksi läheskään kaikki lessut eivät ole avoimen homofobisia, kuen ei ole eräs kaverini (noin miljoonan lapsen isä), tai yökylässä näitä kanssani naureskelevan entisen tyttikseni ystävä (nuori nainen). Useimmat kai kuitenkin -
  • 3 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 6.3.2009 8:03
Bitin kanssa olen samaa mieltä. Satun itsekin tuntemaan aivan järkeviä, jalat tukevasti maassa kulkevia lestadiolaisia. Heille uskonto on se alkuperäinen, myönteinen elämänmalli.

Oma perverssi (?) harrastukseni on jo pitkään ollut seurata kuinka luovilla tavoilla uskonto sekoittaa joidenkin ihmisten pään (siis tarkoitan yläpäätä). Aika usein se paljastaa kertojastaan ja myös kyseisestä uskontosuunnasta mielenkiintoisia seikkoja. Tuskin koskaan mitään itse kohteesta josta he raivokkaasti kohkaavat.
Meillä on tuttavapariskunta, joista toisen perhe on lestadiolainen. Siis naispariskunta.
Siellä ne käyvät Pohjanmaalla alvariinsa sukuloimassa ja tämän lessislähtöisen puolison veljiä ziljoonine lapsineen tulee pitkin kesää kyläilemään heille (ja meille, kun meillä on pari isoa kesämökkiä ja rantasauna samalla tontilla ja on aina lupauduttu majoittamaan).
Viimesen päälle mukavaa porukkaa ja tiukkapipoisuus kaukana.
No onhan se niinkin etteivät nämä broiditkaan enää mitään polvirukoilioita ole. Saunakaljat ja napsut maistuu siinä kuin kenelle tahansa. (ehkä jopa vähän paremmin ;-D). Ovat kyllä vielä ihan lestadiolaisia ainakin virallisesti kumminkin...