Parisuhteen huoltokurssi naispareille

  • 1 / 1
  • Pip78
  • 2.4.2008 23:38
Seuraavassa HeSetan ilmoitus kurssista naispareille. Ilmoittautuneita ei tullut riittävästi, ja kurssi peruttiin. Jos vähintään kaksi kiinnostunutta paria vielä ilmoittautuisi, kurssi saatettaisiin kuitenkin järjestää. Joten jos kurssi kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua samantien!

- - -

Huhti-toukokuussa järjestetään HeSetassa parisuhteen huoltokurssi naispareille. Kurssilla keskustellaan parisuhteiden haasteista ja opetellaan kommunikoimaan paremmin oman kumppanin kanssa. Kurssi on tarkoitettu ennaltaehkäiseväksi tueksi naispareille. Kurssi ei siis sovellu akuuttien parisuhdekriisien hoitoon.

Kurssi alkaa lauantaina 5.4. tutustumis- ja orientointipäivällä, jonka jälkeen kokoontumiset jatkuvat parittomien viikkojen tiistai-iltoina klo 17.30-19.30 ajalla 8.4. - 3.6. Kurssimaksu on 50 € / pari, jos vähintään toinen on HeSetan jäsen. Muilta kuin jäseniltä kurssimaksu on 60 € / pari.

Kurssia ohjaavat erityistason perheterapeutti Anne Komulainen, psykiatrinen sairaanhoitaja Jari Pernu ja HeSetan sosiaalityöntekijä Minna Selänniemi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sosiaalityöntekijä Minna Selänniemi, minna.selanniemi (ät) heseta.fi p. 09 681 25 850.