hei Jyvässeudun seniorurheilunaiset!

  • 1 / 3
  • rhonda
  • 18.9.2006 16:22
Olemme:
Urheilusta pitäviä aikuisia (30 vee ja vanhempia) l-naisia Jyväskylän suunnalta. Takana on kenties aktiivinen urheilu-ura tai kiinnostus urheiluun on ainakin muuten ollut aina elämäntapa ja on sitä edelleen. Ryhtyisimmeko viettämään mukavia hetkiä silloin tällöin mukavalla porukalla? Voisimme esimerkiksi viettää peli-iltoja, (lautapelejäkin), saunailtoja, käydä baarissa, matseissa, katsoa tv-urheilua, harrastaa liikuntaa ja ihan mitä vaan sitten keksitäänkin. Emme tarvitsisi mitään ryhmän vetäjää vaan mukaan ovat tervetulleita aina ne, jotka kulloinkin pääsevät. Levitetään sanaa eteenpäin, jotta yhä useampi kuulisi asiasta ja pääsisi mukaan. Kenties joku tietäisi jossain vapaan salivuoron jne.
Tarkoituksena ei siis olisi monimutkaisia kuvioita vaan mukavaa rentoa yhdessäoloa samanhenkisessä seurassa.
Meitä urheilua rakastavia naisia on täällä, sehän tiedetään. Joten eiköhän pistetä pystyyn Jyväskylään
seniornaisille oma urheilukerho! Tavataan ekaksi vaikkapa jossain baarissa.
Nyt kaikki mukaan ja kaverit kanssa!
Olettekos saaneet toimintaa pystyyn täällä Jykylän suunnalla? Jos olette, niin voisin myös tulla mukaan, joten laittakaahan tänne viestiä siitä mistä porukan löytää.
  • 3 / 3
  • Tara
  • 3.11.2006 12:18
Hei,

loistava idea! Meitä urheilusta pitäviä "kypsemmän iän" l-naisia todellakin ON Jyväskylän tienoolla. Ja yhtä varmasti on myös halukkaita Rhondan ehdottamaan rentoon menoon. Ongelmana on se, että nämä viestit eivät tavoita moniakaan. Tärkeintä olisikin, että idea etenisi kaverilta kaverille, ja vaikka vain pari/kolmekin urheiluhullua naista olisi eka kerralla mukana, niin sitä kautta viestiä saataisiin taas eteenpäin. Eli oikeastaan emme tarvitse nyt kuin ehdotuksen paikasta joltakin asiasta innostuneelta. Ja levittäkää tietoa näistä viesteistä!!
Hyvin ehditään vielä vaikka pikkujouluhengessä. Eli mikä baari ja milloin?