´Vähemmistön suosimat ravintolat´ juorulehdissä

"Viisi valtakunnan ykkösjulkkista juhli yhdessä vähemmistön suosimassa Hercules-ravintolassa Helsingissä...", alkoi kuvateksti uusimman Seiskan juorupalstalla. Kyseisessä homobaarissa siis oli bongattu bilettämästä joukko sateenkaariyhteyksistä tunnettuja julkkuja. Siitä lähtien kun "juorulehdet" ovat jutuissaan jotenkin homobaarit esiin ottaneet, on ollut jotenkin lysti maistella niitä ilmaisuja, joita homobaareista jutuissa käytetään.
  • 2 / 4
  • poika
  • 4.8.2006 20:24
"valtakunnan ykkösjulkkis"=homo/bi,joka on ollu telkkarissa muutaman kerran.
Sillanpään nyt ymmärtää vielä, mutta joku Unelmakämpän kilpailija? Liian vähän julkkiksia taitaa olla tässä maassa.
Kyllähän tämä ensimmäinen työpäivä jotenkin etenee kuuden lomaviikon aikana kertyneitä Seiskoja, Katsoja ja Ohoja lukiessa. Aika hintsusti homojuttuja. No on tossa (Katso 29/2006) kuva Mann´s Streetin ovesta ja vihjaus Jarin "Lasse"-rakkaaseen. Lähinnä näissä lehdissä on seurattu suomalaisten NHL- ja formula-tähtien lomatunnelmia Helsingin ravintoloissa ja Helsingin merillä. Eli kuka kulloinkin on hinattu kotisatamaan ja minkälaisen blondilauman seurassa.
  • 4 / 4
  • arkipyhä
  • 10.8.2006 18:21
Onhan toi kiertelevä nimitys aika metka.

Monikaan ei pidä outona, että homobaareja sanotaan "vähemmistön suosimiksi baareiksi". Luulen kuitenkin, että porukka ihmettelisi, jos vastaavasti lähdessä lukisi että joku julkkis vietti iltaa "enemmistön suosimassa baarissa". Kuulostaisi lähinnä markkinointisloganilta :)