Festarit 2006

  • 1 / 3
  • Freeze-dried
  • 16.5.2006 21:27
Festarikausi on taas alkamassa. Mitä mieltä olette ja minne aiotte mennä? Onkos muuten minkäänlaisia "sateenkaari-festareita" vielä olemassa Suomessa?

Toivottavasti tulee lämmin ja muutenkin mukava kesä.
  • 2 / 3
  • Irokeesi
  • 16.5.2006 22:58
Nyt, kun HeSeta on ominut Pridet itselleen Helsinkiin joka vuosi, voisi muu Suomi yhdistää voimansa upean sateenkaarifestariviikonlopun järjestämiseksi jossakin muualla Suomessa.

Onhan noita ollutkin Joensuun juhannusta ym, mutta ovat tainneet kaikki kaatua siihen, että pienellä paikkakunnalla loppuvat resurssit äkkiä kesken, kun joka vuosi pitäisi haalia porukkaa hillittömään vapaaehtoistyörumbaan.

Jotakin tämän suuntaista keskustelua taisimme aloittaa Tampereella huhtikuussa.
Vastapainona suurille massatapahtumille järjestetään Berliinin Friedrichshain-puiston ulkoilmateatterissa ensi lauantaina iltapäivällä klo 15 alkaen lesbo-homo-puistojuhla. Tällaiset pienimuotoiset tilaisuudet ovat monien mielestä tuhat kertaa hauskempia kuin mega-CSD-paraatit. On musiikkiesityksiä, infokioskeja, tietopaketteja ja muuta ohjelmaa.
http://www.meinberlin.de/Kiezticker/34633.html

Se, joka haluaa välillä jäähylle, nouskoon puistossa olevalle tekomäelle. Se rakennettiin sodan jälkeen kaupungilta kärrätystä rauniomateriaalista. Paikalla oli pieni kukkula, ja siinä näkyvät vielä ilmatorjuntabunkkerin jäännökset.

Olisipa meilläkin enemmän sellaisia pienimuotoisia tapahtumia kuin oli Riihimäen Pridejuhla. Tai onhan niitä kapakoissa joka ilta, mutta se on erilaista. Niin, ja unohdin tietysti MSC:n Finlandization-juhlat, joihin joskus olen ottanut osaa ja joissa esim. brunssit ja saunaillat ovat upeita. Mutta ne ovat nyt jo ohi tältä kesältä.