Häivähdys Pinkkiä

  • 1 / 2
  • Touch of Pink
  • 8.1.2006 12:44
Satuin bongaamaan tälläisen elokuvan ihan täältä peräkylän videovuokraamosta.

Alkuperäinen nimi on siis Touch of Pink, ja se kertoo Alimista, joka tulee muslimiperheestä, mutta on muuttanut kauas pois perheensä luotaTorontosta Lontooseen, salatakseen sen seikan että hänellä on upea poikaystävä. Alimilla on henkisenä apunaan ja neuvojanaan hänen luomansa mielikuvitusystävä, Cary Grantin haamu.

Kun Alimin äiti Nuru, joka on kiihkomuslimi, tahtoo poikansa alttarille, hän itse lähtee katsomaan poikaansa Lontooseen- ja paljaastuko totuus, ja mitä siitä seuraisi? Nyt on Caryn neuvot tarpeen.

Elokuva oli ihan hauska, hieman lapsenmielinen- ja sehän minulle kelpasi. ;) Välillä pääsi nauramaan ihan ääneenkin, kiitos Nurun hirmuäiteydelle.

Hieman tuli mieleen Parempi kuin Beckham ja Kreikkalainen Naimakauppa perheiden välisten kulttuurierojensa takia.

Yksi asia vain jäi vaivaamaan, sillä mitä ihmettä elokuvan nimellä ja elokuvalla itsellään on tekemistä toistensa kanssa? Häivähdys Pinkkiä DVD:n tunnistaa mistäpä muustakaan kuin pinkistä ulkomuodostaan.
Pink on gay kansan tunnus,(anything pink), niinkuin pink triangle joka kuulemma tatuoitiin gay miehille Auswitchsissa tunnukseksi homosexuaalisuudesta.