Uusi tv-sarja The Book of Daniel aiheuttaa kohua

  • 1 / 5
  • Jokunen
  • 6.1.2006 9:18
"Book" Burned By Anti-Gay Group


The American Family Association is in full boil over NBC's new series "The Book of Daniel," accusing the show of "mocking Christianity" for, among other sins, depicting an Episcopalian priest with a gay son and bisexual sister-in-law.

Koko artikkeli löytyy osoitteesta:
http://www.expressgaynews.com/thelatest/thelatest.cfm?blog_id=4378
Nähtävästi tänään illalla sarja starttaa NBC:llä jenkeissä.
  • 2 / 5
  • UpperWestSide
  • 7.1.2006 23:48
Tuo sarja alkoi eilen. Reilu puoli tuntia missasin alusta, koska muistin ohjelman tulevan vasta maanantaina. Minulle ei viela selvinnyt mista se kaapupukuinen heppu, Jeesus kait, oli sen papin elamaan ilmestynyt. Kukaan muu ei hahmoa nahnyt.
Tiukkapipoja ovat uskovaiset, jotka tuollaisesta vetavat norsun nenaansa. Ei sarja ollut oikeastaan muita jenkikisarjoja rohkeampi tai rienaavampi. Pappi-isa oli inhimillinen, vaimo oli kaunis kotiaiti ja koti suuri ja aurinko paistoi aina. Vaari oli piispa, joka paneskeli vanhempaa naispappia, oman vaimon sairastaessa alzheimeria tai jotain vastaavaa. Itse asiassa juuri tuolta sairaalta isoaidilta tulivat sarjan hauskimmat, poliittisesti epakorrektit ilmaisut kuten esim. noustessaan kesken sunnuntailounaan ja sanovansa menevansa pissalle. Siihen kaikki korjasivat " you mean, powdering your nose", johon mummu narkastyneena " EI VAAN MENEN PISSALLE, KOSKA PISSATTAA! Puuteroin nenani ennen tanne tuloa." Suomalaisesta tama oli ihan normaalia, mutta USA:ssa kaikki luonnollinen(kin) pitaa piilottaa kirtoilmaisuihin. Eipa siis kovin jarisyttavaaa dialogia siis ainakaan tammoiselle suorapuheiselle ateistille.

Aluksi pidin sarjaa aarimmaisen valkoisena, ainoastaan pappilan vanha taloudenhoitaja oli musta, jointtia poltteleva nainen.Papin perheessa oli kyllakin aasialainen adoptiopoika, jonka surustelu valkoisen tyton kanssa aikoo loppua tykkanaan, koska anoppikokelas ei tahdo vinosilmaisia lapsenlapsia tanssimaan joulukuusensa ymparille.

Ja sitten ne jokasarjan pakolliset kiintiohomot. Hohhoijaa. Papin (oma) poika siis homo ja siitahan sitten sotkua syntyy, kun muut tietavat, mutta piispa-isoisa ei asiaa ymmarra, vaikka muu perhe kuinka yrittaa vihjauksin asiaa selittaa. Kyllahan sille asialle minuutin jaksoi nauraa, mutta jos pojan elaman joka tilanteessa pitaa muistuttaa homoudesta niin johan alkaa kuulostaa vitsit rikkinaisen levyn pyorittamiselta.

Kovin vakuuttunut en siis ollut sarjasta. Odotin vahan ravakampaa. Sijoittunee ehka jonnekin blonditeinisarjojen ja 6 ft under valille.Aika perinteisella jenkkikonseptilla tehty, vaikka mummo nyt kavikin kusella.
  • 3 / 5
  • HomoSapiens
  • 8.1.2006 17:12
Joo, eipä tuo aloitusjakso nyt kovin kauheasti vakuuttanut mutta uskon aiheiden aiheuttavan USA:ssa närkästystä ja kohua kun täytyy muistaa että sarja pyörii valtakunnan verkossa eikä kaapelilla kuten 6 Feet Under(HBO).
Viime vuoden supersuosikki Desperate Housewives(ABC) aiheutti varmaan paniikin kehtiellä uusia vastaavia kilpailevilla kanavilla varsinkin kun NBC on menettänyt katsojia pahemman kerran.
Antaa ajan näytää mihin sarja kehittyy mutta henk.koht täytyy sanoa että minun pinna kiristyy kun joudun katsomaan näitä perheen turhaantuneita teini-draama-prinsessojen tunteen purkauksia.

USA:n tv kaipaa lisää anarkiaa, South Park ja Brittien Little Britain valtakunnan verkkoon niin eiköhän homma lähde siitä kulkee eteen päin.

ps UpperWestSide....asusteletko Luonnonhistoriallisen museon kohdalla vai ylempänä??
  • 5 / 5
  • HomoSapiens
  • 25.1.2006 19:00
No siihen tyssäsi sitten tämänkin tv-sarjan taival. NBC peruutti sarjan 3 esitys kerran jälkeen, uskon että peruutuksen takana on vahvat uskonnoliset perhejärjestöjen aiheuttamat valitukset ja uhkailut.
Onneksi sana on vapaa USA:ssa......what ever.