Herkullinen syntiinlankeemus

 • 1 / 9
 • JuhaniV
 • JuhaniV
 • 6.1.2006 6:45
Uutinen USA:sta kertoo korkean kirkonmiehen tulleen poliisin pidättämäksi Oklahoma Cityssä. Hän oli ehdottanut kadulla siviilipuvussa olleelle poliisimiehelle suuseksiä hotellihuoneessaan.

Kirkonmies voi saada rivosta käytöksestään jopa vuoden vankeutta ja 2500 dollaria sakkoja.

Kyseinen kirkonmies on tullut tunnetuksi samaa sukupuolta olevien ihmisten liittojen virallistamisen voimakkaana vastustajana. Hän on myös kehottanut seurakuntalaisiaan kertomaan homoille ja lesboille, että he voivat muuttua heteroseksuaaleiksi "jos he hyväksyvät Jeesuksen pelastajakseen, sekä luopuvat syntisestä ja tuhoavasta elämäntavastaan."
Vai saa kirkonmies herkkua mahan täydeltä poliisimiehilltä. ;D
 • 3 / 9
 • JuhaniV
 • JuhaniV
 • 6.1.2006 22:20
Baptistikirkon pastori Lonnie Latham pidätettiin tiistaina Oklahoma Cityssä, USA:ssa hänen tehtyään kadulla seksiehdotuksen siviilipukuiselle poliisimiehelle. Samainen pastori on tuominnut julkisesti pariliitot ja suosittelee uskon kautta "eheytymistä" homoudesta.

Soulforce niminen järjestö on antanut tapahtumasta julkilausuman. Järjestö vastustaa toiminnallaan sateenkaari-ihmisiin kohdistuvaa uskonnollista ja poliittista sortoa.

Julkilausuma on otsikoitu: "Pastori Lonnie Latham - Jälleen uusi Baptistien homoseksuaalisuuteen kohdistaman valehtelun uhri".

Soulforsen tiedottaja toteaa, että "kenenkään ei pitäisi paljastua poliisin tekemän hämäysoperaation seurauksena. Se sinällään on julmaa."

"Niin kauan kuin Baptistit jatkavat homoihin ja lesboihin kohdistuvaa hengellistä väkivaltaa, tämän kaltaiset tragediat tulevat toistumaan. Baptistikirkkoa voidaan pitää syyllisenä tällaiseen tarpeettomaan kärsimykseen".

Soulforce: "On traagista se, että niin monelle, kuten pastori Lathamille ei ole koskaan kerrottu totuutta, että he voivat elää arvokaasti ja ilmaista Luojalta saatua seksuaalisuuttaan avoimesti, rehellisesti, rakastavasti ja elämää vahvistavasti. Baptistikirkon levittämän väärän tiedon vuoksi monet uskonnollisen vakaumuksen omaavat henkilöt luulevat ainoan vaihtoehdon olevan hämärä ja salainen kaksoiselämä".

Juhani
Kiitos tiedosta. Jatkossa olis vielä kauhean kiva, jos uutisten ja muiden yhteydessä ilmoitettaisiin lähde.
 • 5 / 9
 • Karina77
 • 6.1.2006 23:06
Yhdyn samaan virteen kuin Japa.
Tosin tästä uutisesta sai päivän (lievästi vahingoniloisetko?) naurut, eli hyvä että uutinen oli täällä vaikka ilman lähteitäkin.
 • 7 / 9
 • JuhaniV
 • JuhaniV
 • 6.1.2006 23:57
Lisää linkkejä papin pidätysuutiseen SVP

Tämä juttuhan paisuu kuin pullataikina. Ainakin 167 eri mediaa on jo asiasta kertonut.
Tuorein uutinen, että pidätetyksi tullut pappi eroaa tehtävästään.

AP:n uutinen Tulsa Worldissä
Tulsa pastor resigns after lewdness arrest
http://www.tulsaworld.com/BreakingNewsStory.asp?ID=060106_Br_abrklatham

Washington Post/AP
Okla. Pastor Arrested on Lewdness Charge
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/01/04/AR2006010402377.html

Associated Baptist Press
SBC Executive Committee member arrested in gay prostitution sting
http://www.abpnews.com/752.article

Gay.Com UK & Ireland
Pastor accused of propositioning a policeman
http://uk.gay.com/headlines/9444

Gay Community News Ltd.
ANTI-GAY BAPTIST PRIEST ARRESTED FOR SOLICITING MALE PROSTITUTE
http://www.gcn.ie/content/templates/newsupdate.aspx?articleid=419&zoneid=9

Soulforce:n lehdistötiedote
Rev. Lonnie Latham--Another Victim of the Southern Baptist Lie Regarding Homosexuality
http://www.prweb.com/releases/2006/1/prweb329600.htm

Vahingoniloista irvistelyä ja keskustelua tapahtuneesta
MORONS.ORG
Anti-Gay Preacher Arrested for Soliciting Sex from Male Undercover Cop
http://web.morons.org/article.jsp?sectionid=1&id=6698
 • 8 / 9
 • JuhaniV
 • JuhaniV
 • 7.1.2006 0:35
Tästä tapahtumasta tulee heti mieleen muutaman vuoden takainen amerikkalaiseen eheytysliikkeeseen liittynyt juttu.

Eheytysliikkeen keulakuva, kansikuvapoika ja ex-gay tunnistettiin iskemästä miestä washingtonilaisessa homobaarissa. Tapahtuma sai valtavan julkisen huomion. Kaveri sai kenkää järjestöstä ja hänen tilalleen valittiin ex-gay-nainen. Myöhemmin tuo kaveri sai "syntinsä" anteeksi ja palasi järjestön toimintaan. Tuskin Baptistikirkon papille käy samoin.

Juhani
 • 9 / 9
 • Kundi -78
 • 7.1.2006 11:33
Vaikka miten tunnenkin vahingoniloa pastorin kärähdettyä, niin silti pitää kiinnittää mielestäni huomiota ensisijaisesti siihen, miten pastori oikeastaan kärähti. Jenkeissä on vuosikymmenten ajan ollut homomiesten ongelmana poliisien harjoittama "entrapment" eli rikokseen houkuttelu. Poliisi voi toimia houkutuslintuna ja kun pahaa aavistamaton homo sitten vinkkaa silmää ja kysyy "Meille vai teille?", niin se jo tulkitaan säädyttömäksi käytökseksi ja siitä lähdetäänkin kamarille.

Jenkeissä poliisilla on aina ollut tapana soluttaa näitä houkutuslintuja juuri homojen suosimiin paikkoihin. Samoin ovat tehneet kiristäjät ja homohakkaajat. Itselläni on jenkkikirja "Gay Sex" (1998) ja siinäkin vielä varoitellaan mm. poliiseista, jotka lymyävät vessoissa odottamassa että joku erehtyy jotain ehdottelemaan. Tämä on siellä päin maailmaa itsestään selvyys ja se ikään kuin kuuluu gay-elämään. Miettikääs mitä George Michaelille tapahtui muutama vuosi sitten... Mitenkäs nuo poliisit sattuvatkin ehdottelujen kohteiksi...

Touhu on muuten saman tapaista mm. monessa arabimaassa; nuoret siviilipukuiset poliisipojat flirttailevat gay-turistien kanssa ja odottavat, että turisti tekee ratkaisevan virheen.