Hulluja nuo amerikkalaiset kiihkouskovaiset!

Konservatiivinen Women of America -järjestö väittää Barbin-nukkien verkkosivuilla myötäiltävän homoagendaa ja aiheutetaan sukupuolisekaannusta pikku kullannupuille.

Barbie-sivuilla olevassa kyselyssä on nimittäin valittavana "tyttö", "poika" taikka "en tiedä".

Culture & Family Instituten johtaja Bob Knight toteaa, että lapsi, joka ei ole varma mikä hän on, hänet on helppo taivutella saman sukupuoliseen seksiaktiin.

Koko uutinen osoitteessa:
http://www.365gay.com/Newscon06/01/010306barbie.htm

*************

Ihan oikeasti näin Euroopasta katsellen alkaa tuntua siltä, että todella sairaita ovat noiden järjestöjen ihmiset ja he ovat vaaraksi lasten mielenterveydelle siinä maassa.

Juhani
Taisi olla samaa porukkaa, joka viime vuonna lehtijutun mukaan väitti piirroshahmo Paavo Pesusienen aivopesevän lapsia homoseksuaalisuuteen. Paavo pitää monessa jaksossa kädestä kaveriaan Meritähteä, joka ilmeisesti on samaa sukupuolta kuin Paavo. Juu, tuohan onkin tosi vaarallista katsottavaa lapsille.

Hankkisivat elämän nämä kiihkoilijat.
Kertoo enemmän näiden kiihkoilijoiden sairaasta mielikuvituksesta kuin mistään muusta. Eivät vain itse sitä tajua.
  • 4 / 14
  • Public eye
  • 4.1.2006 11:09
Pitäväthän ne joulukuustakin kristillisenä symbolina. Kauppaketjuja, jotka markkinoivat joulukuusta nimellä "Holiday Tree", painostettiin ostoboikotilla kunnes ne suostuivat taas käyttämään muut maailmankatsomukset pois sulkevaa Christmas Tree -nimitystä.

Kaipa joulupukkikin on sitten raamatullinen hahmo ja liitetään ennen pitkää yhdeksi itämaan tietäjistä seimen lasta ihmettelemään. Ääriuskikset varmaan kivittäisivät sen, joka uskaltaisi kertoa heille, miten joulun vietto itse asiassa on saanut alkunsa.
Joulupukkikin on homoporukoiden itsellen valtaama pedofiili,namusetä. Jakelee lapsille lajoja ja lapset laulaa joulupukkia vierailulle taas ensikin jouluna. Joulumuorikin ei ole vaimo vaan hyvä ystävä.

Joulpukillakin on oma fetissi. Pitkä karhumainen olemus, joka joissakin kuvissa tupruttelee tyytyväisenä piippuaan, aivan kuin sivun http://www.pipebears.com/ joulupukki joulun alla.
  • 6 / 14
  • butterfly25
  • 5.1.2006 23:42
No,

nyt niitä rangaistaan. Pennsylvanialainen äärikonservatiivinen senaattori Rick Santorum on ollut Amerikassa demokraattien ja erityisesti homoyhteisön hampaissa äärimmäisen loukkaavista lausunnoistaan koskien homoja. Santorum vertasi vuonna 2003 uutistoimisto AP:lle antamassaan haastattelussa homoseksiä eläinseksiin ja insestiin. Asiasta nousi melkoinen myrsky, varsinkin kun Santorum oli lausunnossaan selitellyt jotain 'man on dog' -fantasioitaan. Mies ilmoitti samassa haastattelussa että Amerikan perustuslaki ei takaa oikeutta yksityisyyteen, eli hänen mielestään valtiolla on oikeus säännellä kansalaisten seksielämää, ja puuttua siihenvirkavallan kera, jos seksielämä ei ole 'perinteistä.' Todellinen idiootti mulkvisti siis koko mies, etsikää netistä niitä lausuntoja, siis aivan uskomatonta kamaa.......

Seattlelainen ystäväni informoi minua ilokseni että liberaalit Dan Savagen (homokolumnisti) johdolla ovat aloittaneet kostoiskun. The Stranger -sanomalehdessähän ilmestyy Dan Savagen seksikolumni, jossa nimetään uudestaan seksiin liittyviä juttuja.

Kostoksi eräs anaaliseksiin liittyvä sivutuote nimettiin uudestaan: 'santorum.' Käykää tällä nettisivulla:http://www.spreadingsantorum.com

Siis musta tää on todella hilpeä juttu, varsinkin kun Google antaa ykkösosumaksi tämän 'alternative-sivun', senaattorin omien sivujen ollessa kakkososuma. Eikä se voi itse sille juuri mitään. Hehhee. :)))
Siis Googlekin suosii sodomiaa rehellisen kristityn senaattorin kustannuksella.
  • 9 / 14
  • Pora-liike
  • 6.1.2006 13:35
"JuhaniV

03.01.2006, 21:42 Ihan oikeasti näin Euroopasta katsellen alkaa tuntua siltä, että todella sairaita ovat noiden järjestöjen ihmiset ja he ovat vaaraksi lasten mielenterveydelle siinä maassa."

Euroopassa ja Suomessa on ihan vastaavanlaisia ihmisiä, niistä vain ei pidetä niin suurta mekkalaa. Minä lasken nämä maistraatin edess ruumisarkkua kantaneet ihan samaan kategoriaan näiden ihmisten kanssa.

On se kumma, että amerikkalaisia tuollaisia nimitetään kukkahattutädeiksi, mutta suomalaisia kukkahattutätejä nimitellään feministeiksi...
Pora-liike: Minulle jäi hivenen hämäräksi vertauksesi amerikkalaisista kukkahattutädeistä ja suomalaisista feministeistä. Ovatko feministit mielestäsi konservatiivisia, kiihkouskovaisia, mm. hblt-ihmisten oikeuksia polkevia ihmisiä? Voi olla, että ymmärsin väärin, siksipä ajattelinkin pyytää tarkennusta kommenttiisi. :)
Niin Public eye.Ehkä olen lukenut liikaa netmission.fi sivuja. Siellä asiasta keskustelaan aika usein. Homot ja pedofiilit ovat kai heidän saittinsa myyntivaltti.
Amerikan kiihkouskovaiset eivät tunne minkäänlaista kunnioitusta eikä myötätuntoa edes hautajaisissa surevia kohtaan ja hyökkäävät heidän mielestään vääriä mielipiteitä edustaneita vastaan vielä kuolemankin jälkeen.

Martin Luther Kingin lesken, ihmisoikeusaktivisti Coretta Scott Kingin alkuviikolla pidetyt hautajaiset olivat oiva mielenosoituksen paikka, ainakin niiden 12:n kansasilaisen Westboro Baptist Churchin jäsenen mielestä, jotka olivat saapuneet Atlantaan saakka tuomitakseen vainajan helvettiin tämän homomyönteisten mielipiteiden vuoksi. Kirkon ulkopuolella mielenosoittajat heiluttelivat kylttejä kuten ”God hates you” ja huutelivat hautajaisväelle ”homoja hyysännyttä” ja ”saastaista elämää viettänyttä” Coretta Scott Kingiä herjaavia iskulauseita.

Westboro Baptist Churchin jäsenet ovat ottaneet asiakseen saapua "juhlistamaan" homoaktivistien hautajaisia ja jostain kumman syystä myös Irakissa kuolleiden amerikkalaissotilaiden hautajaisia, koska he ovat kuolleet ”homovaltion” (fag nation) puolesta.

Uutinen
http://www.nyblade.com/thelatest/thelatest.cfm?blog_id=5067
http://www.cnn.com/2006/US/02/07/king.service/
"onnellinen
06.01.2006, 16:56 Pora-liike: Minulle jäi hivenen hämäräksi vertauksesi amerikkalaisista kukkahattutädeistä ja suomalaisista feministeistä. Ovatko feministit mielestäsi konservatiivisia, kiihkouskovaisia, mm. hblt-ihmisten oikeuksia polkevia ihmisiä? "

Ovat.
Niin. Tämä ei ole varsinaisesti feministejä käsittelevä viestiketju, mutta nyt on ihan pakko älähtää.

Tämä feminismi on yhä vaan niin polttavan kuuma kysymys. Ensin pitäisi aina käyttää vähintään 10 A4:sta sen selvittämiseen, mitä itsekukin tarkoittaa sanoilla feminismi ja feministi. En siihen nyt kuitenkaan ryhdy, totean vain yksinkertaisesti olevani feministi. En kuitenkaan ole konservatiivi tai uskovainen ja hblt-asiatkin ovat varsin rakkaita. Miehiäkään en vihaa, vaan toivon heillekin kaikkea hyvää. Kukkahatut eivät myöskään kuulu tyyliini, mutta jos joku muu haluaa niitä käyttää, niin siitä vaan ;)

Yleistäminen on niin perin inhimillistä ja provokatiivinen vaikutus on aina taattu. Mutta asiallisen keskustelun välineenä se on armottoman huono, eikä koskaan johda hyviin lopputuloksiin.