Madonna kiertuedokkari

  • 1 / 6
  • PimeeIlta
  • 11.12.2005 13:52
En tiedä onko tätä "I'm going to tell you a secret" -leffaa julkaistu Suomessa. Ei kai koska tällä saitilla yleensä huomioidaan pieteetillä kaikki Madonnan tekemiset. Itse näin sen paikallisella - ulkomaisella - musiikkikanavalla ja ajttelin kertoa mitä olin mieltä. (Leveilen siis):

Down to business: Tää "Secret" vaikutti aika vahvasti projectilta TRUTH OR DARE - 15 VUOTTA MYOHEMMIN. Eli Madonnan ja kiertuehenkilokunnan menemisiä seuraillaan pitkin maailmaa mustavalkoisena ja välissä tulee värillisiä konserttiosuuksia. Yllättäen siihen vahaan valettuun Hung Up - olemukseensa verrattuna MAdonna näytti yllättävän ikäiseltään uurteisine silmänympäryksineen. Myos keikkojen jälkeen naikkonen oli harvinaisen nitistetty, ikä painanee siis jo ja tina turner geeneistä on kiljuva puute.

Madonna myos piti niitä rukousrinkejään voittopuolisesti homoseksuaalisen kiertueremminsä kanssa ja lueskeli pyhiä kirjoituksia, vieraillen jossakin kabbalah-konferenssissäkin. Muuten nainen on taitanut luistaa pahimmasta raivoraittiudesta sillä punkkulasikin kallisteli. "Kohokohta" oli kuitenkin kun Madonna käkätti kaasussa lontoolaispubin ovella oluttuoppi keikkuen. Sisällä vietettiin Guy Ritchien synttäreitä. Ritchie lienee musiikkimiehiä koska soitteli jotakin skotlantilaiseta kansanmusiikilta kuulostavaa - ja erittäin hyvin! - toiseten äijien kanssa yömyöhään Madonnan maristessa että i wanna go home... Lopulta Madonna nukkui jossakin looshin penkillä. Madonnan penskat ovat aika paljon esillä jos heistä nyt on kiinnostunut.

Madonna iskä on näemmä ruvennut kasvattamaan viiniä sitten viimeisen ja kertoi ettei enää nykysin häpeä Madonnan seksikirja yms. hommia koska ne olivat kuulemma tyttären journeytä ihmiseksi joka hän kuulemma nykyään on. Madonnakin sanoi että ei kuulemma enää nykyään kuvaisi pornoa homoseksiklubeilla.

Btw. Ihme muuten, että suuri idoli saa rauhassa osoittaa fiksaatioita sellaiseen mistä tavallisen syntisen päälle manataan helvetin liekkejä ja rikinkatkua. Madonna-fanit kun ovat tälläkin sivustolla niitä niuhoimpia siveyden sipuleja.

Sitten oli itse konsertti jossa oli yllättävän kova electrobiitti ja aika jyrmyä kuvamateriaalia scriineiltä. Biisejä en tosin tuntenut, mutta paras oli se missä Madonna lauloi sähkotuolissa istuskellen. Jonkinlainen maailmanparannusmeiniki oli kummasti päällä ja Madonna on kuin parempikin guru nykyään, puhuu niin viisaita että: Anteeksiannosta, vihan unohtamisesta, maailmanrauhasta, rakkaudesta jne.

Huippujuttu toki, jos vain uskoisi että se on totta. Luulisi että tuollainen meno sitten jotekin heijastuisi musiikistakin mutta jokin "humppatirallaa-Abban-tahdissa" -discolevy ei oikein sovi kuvioon, eller hur?
  • 2 / 6
  • Spike
  • 11.12.2005 16:18
Ruotsin TV4 näyttää tämän "i'm Going To Tell You A Secret"-dokkarin 27.12 klo 19.30 eli sehän näkyy maksullisena Suomessakin kaapelin kautta.
  • 3 / 6
  • Spike
  • 28.12.2005 18:34
Madonnan dokumentti Nelosella!


Madonnan I'm Going to Tell You a Secret esitetään Nelosella keskiviikkona 18. tammikuuta klo 21.30.

Tuoreen Confessions on a dance floor -tanssilevyn johdosta jälleen ajankohtaisen Madonnan konserttikiertueella kuvatussa dokumentissa seurataan popin kuningattaren elämää artistina, äitinä ja vaimona. Vuoden 2004 Re-Invention Tour -maailmankiertueen aikana kuvatussa elokuvassa nähdään Madonnan ja hänen lastensa lisäksi mm. artistin aviomies Guy Ritchie, elokuvaohjaaja Michael Moore ja rock-muusikko Iggy Pop. Mukana on myös live-esityksiä. Maverick Filmsin tuottaman dokumentin on ohjannut ruotsalainen Jonas Åkerlund, jonka kädenjälki on tuttu monista musiikkivideoista, sekä elokuvasta Spun.

Madonna: Salaisuuteni -elokuvaa voidaan pitää In Bed With Madonna -kiertuedokumentin (1991) jatko-osana. Myös uutuusdokumentissa kulissien takaiset tapahtumat on kuvattu mustavalkoisina ja live-taltioinnit nähdään värillisinä, mutta itse päätähti on muuttunut 14 vuodessa ihmisenä täysin. Nyt 47-vuotias megatähti pohtii, kuinka äitiys on muuttanut häntä ja mitä Kabbalah-uskonto hänelle merkitsee.

http://www.warnermusic.fi
  • 4 / 6
  • Joona
  • 1.1.2006 22:05
Kiitti tiedosta!Tätä leffaa olenkin odotellut jo pidemmän aikaa.
Näin leffan netissä pari kuukautta sitten. Mukana oli paljon piristävää ja hauskaa räävittömyyttä, mutta muakin haukotutti se maailmanparannus/kabbala-vatvonta. Ja niitä konserttipätkiä ei olisi tarvinnut silpoa niin palasiksi. En usko, että ei-Madonna-fanit rainasta kauheasti jaksavat kiinnostua, mutta kyllähän se vanhalle Madde-friikille ihan tippui.

Viestiketun aloittajalle muuten tiedoksi, ettei Madonna koskaan ole ollut raivoraitis.
  • 6 / 6
  • Zephyr
  • 17.1.2006 19:10
Huomenna se tulee vihdoin eli Nelonen keskiviikkona klo 21.30 :-)