Gwen Stefaniko alkujaan mies?

Kuulin tuossa viikko sitten juorun että on huhuttu Gwen Stefnin olevan alkujaan mies. Onko joku kuullut samaisen jutun vai lieneekö ollut vain mautonta panettelua?
  • 2 / 27
  • Einstein?
  • 27.11.2005 0:33
Onko tuo päivän polttavin kysymys vai osallistutko tietovisaan?...eihän sitä koskaan tiedä.....Soita Seiskan vihjepuhelimeen niin voit saada hyvät fyrkat

Missä kohdin apinasta-ihmiseen evoluutio meni täysin munilleen, kun kysytään noinkin tärkeä kysymys?
Kyllä menee pinkkikupla-yhteisössä taas lujaa kun näinkin "merkittäviä" asioita pohditaan. *huokaus*
  • 6 / 27
  • miesmies
  • 27.11.2005 20:21
pyh. kyllä se kuuluis sen lauluäänestä, jos se olis mies. verratkaapa siihen dana internationaalin ääneen.
en mäkään tuota millään uskoisi. samaa ääniperustelua itsekin tyrkytin mutta väittivät vaan että istuu netti(nörtti)piireissä niin sitkeässä tuo huhu että uskovat sen olevan totta. en kyllä uskoisi että noin hyvää työtä osaisi tehdä sukupuolenvaihdoksessa yksikään lekuri, luonnonluomaksi luulen ma.
Sillä on rajansa mitä suurellakin rahalla voidaan kropalle tehdä. Tietysti mies voi olla alunperinkin sirorakenteinen, mutta miehillä ja naisilla on eroja mm. kasvojen suhteissa, kallon muodossa, lantion muodossa ja polvissa. En usko, että kenestäkään miehestä saisi rajuillakaan leikkauksilla tämän näköistä: http://gallery.mail2fans.com/gallery/zoom/5391.jpg
Gwenin aviomies Gavin Rossdale on aikoinaan uransa alussa seurustellut drag queenin kanssa. Liekö nykyinen huhu ottanut tulta alleen siitä...?
yutclu kirjoitti: "Sillä on rajansa mitä suurellakin rahalla voidaan kropalle tehdä."


En osaa sanoa onko Gwen luomunainen vai ei (todennäköisesti on), mutta kyllä miehestä - tai siis alunperin miespuolisesta henkilöstä - voi saada ihan uskottavan naisen. Jos mies on synnynnäisesti sirorakenteinen ja feminiininen ja jos hormonihoidot on aloitettu riittävän aikaisin (ts. hyvissä ajoin ennen puberteetin mukanaan tuomaa testosteronituotannon rajua lisääntymistä) niin naiseltahan se mies lopulta näyttää. Esimerkkinä käy vaikkapa Caroline "Tula" Cossey, joka salaten transsukupuolisuutensa pääsi jopa Bond-tytöksi elokuvaan "For Your Eyes Only":

http://www.mi6.co.uk/sections/articles/history_transsexual_bond_girl.php3?t=&s=articles
Uskottavan, mutta aina jää jotain, mitä ei voi muuttaa. Eivätkä kaikki prosessiin lähtevät ole luonnostaan sirorakenteisia. Kallon muotoon (esimerkiksi otsan ja leuan pituuteen suhteessa nenään) ei juuri voi vaikkuttaa, polvia ei voi muuttaa, lannetta ei juurikaan, yläkropan suhdetta alakroppaan ei myöskään.

Yksilöllisiä eroja on, ja jotkut miehet ovat ulkoisesti luonnostaan lähellä naista (tai päinvastoin), mutta sillä mitä kirurgia voidaan tehdä on rajansa. Aina jää jotain, josta huomaa, ettei kyseinen yksilö ole aina ollut nainen.
Lisätään vielä, että jos hormonihoito tosiaan aloitettaisiin ennen puberteettia, tulos olisi parempi, mutta harvapa siinä vaiheessa vakaasti tietää olevansa transsukupuolinen ja rohkenee vaatia päästä sukupuolenkorjausprosessiin. Harvalla esipuberteetissa olevalla ylipäänsä on selkeää käsitystä omasta seksuaali- ja sukupuoli-identiteetistä, ja siksi vaikka joku osaisi vaatiakin, hänellä olisi suuri työ vakuuttaa aikuiset siitä, että hänen on päästävä prosessiin. Siksi heitä tuskin on montaa, ja on äärimmäisen epätodennäköistä että Gwen Stefani olisi yksi heistä.
  • 13 / 27
  • Real Heavyman
  • 29.11.2005 19:49
Onko sillä mitään väliä jos joku on Transukupuolinen tai Transvestiitti tai mikä tahansa.
Maailmassa on paljon tärkeämpiä asioita kuin Transukupuolisuus.

Ainoastaan nämä asiat kiinnostaa vain heitä itseään ja heidän tukijoukkojaan.

Tällä Tarkoitan, Transukupuoliset ihmiset ovat vain ihmisiä joilla on oikeus omaan persoonaan muut voi pitää turpansa kiinni jos ei tiedä tästä asiasta hevonvittua.
Aina ajatellutkin, että se on liian tyttömäinen ollakseen oikea nainen. No joo...
"Sex change operation in 1799"? Öh... Siis Gwenillä oli uskupuolenvaihdos parisataa vuotta sitten. XDD Ja sitäpaitsi Wicipedia on vapaa tietosanakirja jonne jokainen voi lisätä vaikka mitä tussutuksia. Ei varmaan ole ollut mies.
Haloo!!! Ihan tosissaanko olette? Kyseinen linkki, jonka joku tuolla ylempänä heitti ei tod.ole wikipedia (http://www.wikipedia.org) vaan uncyklopedia (http://uncyclopedia.org), eli hieman eri asia. Jälkimmäinen on pilailujuttu.

Oikeaa tietoa Gwen Stefanista siis Wikipoesiassa: http://en.wikipedia.org/wiki/Gwen_Stefani

Ja Gwen on yksi kauneimmista ja seksikkäimmistä naisjulkimoista mitä tiedän. On muuten raskaana, jota onkin odetellut jo todella pitkään omien sanojensa mukaan.
"Gwenin aviomies Gavin Rossdale on aikoinaan uransa alussa seurustellut drag queenin kanssa."

Marilyn ei oikeastaan ollut drag queen vaan enemmänkin meikkaava miespoppari, ja on hyvin epäselvää, seurustelivatko Gavin ja hän.
No...Boy George "Take it like a man" ja "Straight" kirjoista saa lukea seurusteliko Marilyn Gavin vai ei. Ja mitä tapahtui kun Marilyn oli Svenin...eikun Gwenin ja Gavinin häissä.
Ja muuta tuikitärkeää.

Lisää tuosta tähdenlennosta löytyy edelleen BlitzKidsaitilta
http://www.geocities.com/haysi80/marilynsundaymag.html
...ja samalla voinee miettiä mikä on "meikkaavaan miespopparin" ja drag queenin ero....ööö siis tässä tapauksessa ei näytä olevan olkatoppauksia rinnuksilla, ainakaan poptähti aikoina.

Marilynin voi myös bongata Eurythmics "Who´s that girl" videolta vinkkaamasta silmää.
"Boy George "Take it like a man" ja "Straight" kirjoista saa lukea seurusteliko Marilyn Gavin vai ei."

Luettu on. Boy Georgen kirjat ovat erittäin viihdyttäviä, mutta niiden totuusarvon voi jättää omaan arvoonsa.
Niin, mitä lukea totuutena näinkin Tärkeästä aiheesta...Ainakaan korviini ei ole kantautunut että mr Rossdale olisi tehnyt Kirk Brandoneita haastamalla Boyta oikeuteen. Eli voinee olettaa kirjojen väittämissä olevan jotain perää, tai mr Stefani on vain niin totally cool ettei välitä?
Ehkäpä onkin niin cool. Mene ja tiedä. Vaikea sanoa Gavinista ja Marilynista mitään, kun ei tullut oltua kärpäsenä katossa. Kunhan mainitsin, että Boy George ei ole tässä tai missään asiassa ehkä kuitenkaan se luotettavin totuudentorvi.


"...ja samalla voinee miettiä mikä on "meikkaavaan miespopparin" ja drag queenin ero"

Sitä on kyllä mahdoton mennä määrittelemään kenenkään muun kuin kyseisen henkilön itsensä. Onko Marilyn itse määritellyt itsensä drag queeniksi? Jos on, myönnän auliisti olleeni väärässä.
"Marilyn ei oikeastaan ollut drag queen vaan enemmänkin meikkaava miespoppari"
"Sitä on kyllä mahdoton mennä määrittelemään kenenkään muun kuin kyseisen henkilön itsensä." (haa minäkin osaan copypasteta!)
Ilmeisesti olette olleet jonkun katossa kärpäsenä kun tunnutte tietävän niin paljon...? Ja ilmeisesti tuo katto lienee kuulunut mr O´Dowdille kun tunnutte epäilevän hänen luotettavuuttaan...
Kadehtittavaa kärpäsenä pörräämistä.


"There are three truths: mine, George´s and the truth"
Marilynin kuuluisa lausahdus sopinee tämän (niin ihastuttavan turhanpäiväisen) keskustelun päätökseksi.
Joohan?
Boy George on niin usein kunnostautunut niin räikeänä liioittelijana, että ei tarvitse olla kärpäsenä katossa kyseenalaistaakseen hänen turinointinsa. Saattaahan hän tässä asiassa puhua tottakin, en tiedä.

Lopetetaan vain keskustelu, olisin vaan kernaasti halunnut tietää, että onko Marilyn itse sanonut olevansa/olleensa drag queen.
Jokaisen oikean diivan perusoikeuksiin kuuluu "räikeä liioittelu". Sehän tekee heistä vain kiinnostavampia. Luulisi tuon ymmärtäminen kuuluvan jokaisen kunnon homon aakkosiin kohdalle D=Diiva Tantrum. Kyseenalaistaa tuon on kuin kyseenalastaisi huumorintajun. "Sense of houmous is always essential"
Georgie Porgien värityskirjoittamisen taustalla on kuitenkin niin paljon asioita mitkä tekee niistä hyvinkin totta. Jos nyt vaikka ajatellaan tätä kuuluisaa "Juon mielummin kupin teetä kuin harrastan seksiä" -lausahdusta. En usko että sillä oli mitään syvällisempää sanomaa kuin Blurrata Boyn taipumukset, mutta 80´l Hiv vainoharha epidemian varjossa tuo oli aika positiivinen message. Ainakin tällä hämmentyneelle fanittajalle joka samoihin aikoihin heräsi taipumuksiinsa huomaten niiden olevan myös hengenvaarallisia. Ainakin tuo lausahdus oli huojentava näkökulma näin jälkeenpäin ajatellen, vaikka silloin tuota ei ihan noin "syvällisesti" tullut ajateltua.

Mutta alkuperäiseen topikkiin. Kaikki ovat olleet Alkujaan Miehiä, tai sitten ei.
Dragin voi pukea yllensä niin monella eri tapaa.
Joillekin riittää maastohousut...
dreamly kirjoitti: "Jokaisen oikean diivan perusoikeuksiin kuuluu "räikeä liioittelu". Sehän tekee heistä vain kiinnostavampia. Luulisi tuon ymmärtäminen kuuluvan jokaisen kunnon homon Faakkosiin kohdalle"

No, enhän minä ole diivoilta sitä kieltänytkään. Olen ihan samaa mieltä, että he olisivat paljon mielenkiinnottomampia, jos eivät räikeästi liioittelisi (sekä tarinoissaan että olemuksessaan). Jokaisen kunnon homon faakkosista en tiedä mitään, kun en ole kunnon homo tai homo ylipäätäänkään.

"Georgie Porgien värityskirjoittamisen taustalla on kuitenkin niin paljon asioita mitkä tekee niistä hyvinkin totta."

Ihan varmasti on. Ja myös asioita, jotka tekevät niistä vähemmän totta.

"Kaikki ovat olleet Alkujaan Miehiä, tai sitten ei.
Dragin voi pukea yllensä niin monella eri tapaa.
Joillekin riittää maastohousut..."

Meni vähän ohi, mitä tällä ajat takaa... Mutta siis joillekin maastohousut varmasti riittävät, toisille edes mekko ei merkitse "dragia".

(EDIT: typoja jne.)
"...Alkujaan Miehiä, tai sitten ei."...Tarkoitin tuota kylkiluu-teoriaa.
Taisin olla liian syvämietteinen, eikä se sovi Tyyliini.