Islam ja kritityt

Kun muslimien vapahtaja saapuu, tappavat ne kaikki jotka ovat juutalaisia, ja kaikki ne kristityt jotka eivät käänny islmanin uskoon.
Koraani kertoo näin.

Siihen asti saavat kristityt koiratkin elää rauhassa islaminuskoisten kanssa.
KRISTITYT...

Mikä se nyt sitten tulee; juutalaisille ei ole tullut, kristityt ovat odottaneet noin 1970 vuotta, kuoli about 35 vuotiaana ? ja lupasi tulla ennen kuin viimeinen aikalainen on kuollut. ( Jossain elää yli 1900 vuotta vanhoja piilossa) Ja islaminuskoisetkin odottaa.

Vaikeeta se on kaikilla.
 • 3 / 10
 • joopajoo
 • 23.11.2005 7:07
Aivan sama onko kyse kristinuskosta vai islamista, sillä kumpikin lupailee suuria verikekkereitä maailmanlopun tienoilla. Ei tässä muuta eroa ole, kuin että Allah teetättää lopunajan verityöt omillaan. Sekä islamissa että kristinuskossa kaikki toisinajattelijat tavalla tai toisella tapetaan ja heitä kidutetaan miljoona vuotta tai ehkä enempikin.

Joten turha sitä on moralisoida sen enempää islamia kuin kristinuskoakaan. Samaa sontaa vähän eri tyylillä taiteiltuna.
Minä demoralisoin niitä, otan esiin niihin kuuluvat sisäiset demonit, joista ei tiedoitusvälineissä liiemmin keskustella, itsesensuuri syiden takia.
 • 5 / 10
 • JuhaniV
 • JuhaniV
 • 25.11.2005 21:21
Orso, kerropa meille kaikille minkälaiset sisäiset demonit sinua nyt vaivaavat.
Juhani
 • 6 / 10
 • Uupunut
 • 25.11.2005 23:49
Kai se sananvapaus pitää kaikilla olla, mutta voisiko nimimerkki Orso rajoittaa puheensa vaikka johonkin Orso-viestiketjuun, jota voi sitten olla lukematta. Tulee tosi oksettava olo noita Orson kommentteja lukiessa. Tyyli ei ole ainakaan parempaan muuttunut muutamista kritiikeistä huolimatta.

Tässä pari otosta:

Etumuksessa ei saa olla pieni tikku, mutta takapuolikaan ei sais olla pieni ja luinen epäurheilijan normaali takalisto. Sen pitää olla PERSE.

Kuplaperse, onko se joku wolksvagenin uusi automalli? Rasvaperse, ja lättäperse. Minulla on miehen perse.

Usein näkee paljon tapauksia, joilla selvästi kasvu on jo päättynyt, ja ovat aika hintelöitä ihmisen malliksi. Tytöillä pojan perse, ja pojat tulitikkuja, ei persettä ollenkaan usein.

Teinitytöt ja pojat ovat aika kauheen mitättömän näköisiä, ja suoraan sanoen rumia enemmistönä. Keskosien pelastaminen lienee syynä, koska mielestäni luonto olis karsinut ne jo elämän ensi metreillä. Niin kääpäisen kokoisia ihmiset näyttää olevan.

Vain vahvoista mallikkaista pitkistä ja tummahkoista miehistä on pulaa gaymestoissa. Vaaleissa niitä ei ole, jos sellaista joku haluiskaan.

Lyhyet ihmiset eivät ole kiinnostavia.

Mitä lihavampi ja rumempi, niin sitä enempi näyttäis kiinnostavan.

Minä en kelpaa, en ole ruma lihava löysä isolla eturepulla.
Ei tiedä aina itkeäkö vaiko nauraa.

Orso, minä tiedän. Itke. Pidä mielipiteesi omina tietoinasi, ennen kuin osaat ne esittää loukkaamatta muita. Täytyy todella kurjaa olla elämäsi, kun tuollaista tekstiä tulee aikuiselta ihmiseltä. Älä kuitenkaan lisää samaa pahaa oloa muissa, kiitos. Kaikkea hyvää elämääsi. Nähdään taas, kun olet käsitellyt traumojasi askeleen eteenpäin.
 • 7 / 10
 • saaristo
 • 26.11.2005 0:55
Suosittelen Mustan Listan käyttöä. Pääset täysin eroon koko Orsosta.
JuhaniV, kiitos kun bessewisser-syytöksistä huolimatta jaksat meitä niin diplomaattisesti muistuttaa heikkouksistamme ja opastaa ne rakentavasti kohtaamaan.
Uupunut ainakin on kiinnostunut, ja samalla kyrpiintynyt, mutta kaksisuuntainen mieliala(häiriö) ei ole mikään paha hommeli.
orso on vaan ilkee. on se totta, et 1 tyyppi homoista on just nää poikamaiset miehet, jotka kyttää omaa vartaloaan ja pelkää lihomista ja näyttävät lähinnä syömishäiriöisiltä lapsilta.

tai sit ei vaan liho, joka voi viitata aineenvaihduntaan. lihominen alkaa sit lähempänä kolmeakymmentä vuotta.

orso on nirsoilija, joka on nostanut oman egonsa narsisitiselle jalustalleen ja on rakastunut itseensä. siks sen boyfriendinkin pitää näyttää siltä iteltään. orso: ootko runkkaillu peilin edessä?