koiranomistajat huomio!!!

(Lainattu klubituksesta.....):

"Helsingissä Haaga - Pirkkola - Pakila - Lassila - Oulunkylä - seudulla liikkuvat!
Alueelta on löytynyt rotanmyrkyllä myrkytettyjä makkaranpaloja lenkkipolkujen ja metsäteiden varsilta sekä koirapuistoista ja niiden lähettyviltä.
Myös Itä-Vantaalta löytyneitä kananuggetteja yms. oli viety tutkittaviksi, sisälsivät rotanmyrkkyä.

Sain asiasta kertovan mailin. Lisäksi jossakin lehdessä (Vartti?) oli tällä tai viime vk:lla juttu koiran oudosta ja nopeasta kuolemasta.
On tämä totta tai ei, niin varovainen pitää muistaa kuitenkin aina olla!"



tosiaan totta tai ei, mut vittu oikeesti mun kaaliin ei mee et jollain on edes pokkaa ajatella jotain tollasta. aika sydäntäriipasevia juttuja tuol klubbarin puolella ku jengi tilittää niiden koirista jotka paskantaa verta ja kuolee niiden käsiin ku ne on syöny rotanmyrkkyä....huuh..

tästähän vois vielä jatkaa keskustelua enemmänkin koiranvihaajista/eläinvihaajista yleisemminkin. meillä on tällanen esimerkki tarjolla:
meidän uuden himan alakerrassa on mercedez-benz varaosakauppa ja sen omistaja uhkasi just tappaa meidän Mooses-mopsi pennun jos se tulee vielä haistelemaan sitä. oli kuulemma hapettanut niiden *naapurin huoran* dobermannin paljain käsin kuoliaaksi kun se oli ollut ilkeä sen kissoille.

meitä kyllä varoitettiin aikoinaan koiravihaajista ja kaikenmaailman sekopäistä mutta sitten vasta kun se sattuu omalle kohdalle sen uskoo.

haloo - voiks joku olla ilkee tällaselle:

(linkki) http://img387.imageshack.us/img387/2053/cimg19490kb.th.jpg
Meilla oli laitettu puukappaleisiin partakoneen teria hiekkarannoille sannan alle piiloitettuna ja lasten leikkipaikkoihin.Oli kerran myos myrkytettyja koiran makkaroita koira puistossa,ikavin seurauksin.
ihmisille tehdään montakertaa pahempia asioita eikä niistä kukaan edes tuon vertaa vaahtoa
Kyllä ihmisten kaltoin kohtelemisesta vaahdotaan. Jokaisessa uutislähetyksessä. Hassua että eläimistä ja niiden kohtelusta ei saisi olla huolissaan. Heti jos on niin joku on aivan varmasti naputtamassa olkapäähän ja kertomassa, että "eläimiä ne vain on". Ikään kuin myötätuntoa olisi olemassa rajallinen määrä ja sitä pitäisi säästä vain ihmisille. En ymmärrä miten myötätunto ei riitä toisten elävien olentojen kärsimykselle. Lieneekö peräisin kristillisestä dogmasta tuollainen ajatuskuvio? Siis että eläimet on vain hyödyntämistä varten, ja että niillä ei ole sielua ja eivät tunne kipua?

En ymmärrä miten kukaan voi vahingoittaa eläimiä. Valitettavasti puolustuskyvytön ja luottavainen luontokappalle toimii usein häiriintyneiden ihmisten turhaumien purkukanavana. Kannattaa kyllä pitää hyvä huoli omasta lemmikistään, kaikenlaisia sekopäitä on liikenteessä.
nimbyily, NotInMyBackYard, on lisääntyvä kansantauti tässä hedonistisessa itsekeskeisessä maailmassamme ilman senkummempia painolasteja uskonnosta, isänmaasta ja kodista sun muista arvoista ja asenteista. hra aan esimerkissä naapuri suvaitsee kissat muttei koiria, joku suvaitsee ihmiset muttei eläimiä, joku niistä kädellisistä apinoistakin vain ns. rotuvalion ainoastaan... sellaiset näyttelyhomot, muu väki onkin sitten kyykytettävää kansanosaa jolle voisi ne rotanmyrkyt antaa että pääsisivät kitumasta ja olisi meidän hauveleilla enemmän tilaa telmiä ja iloisena kirmailla niityillä sillai söpösti Sound of Music'in tunnelmissa. heidän onneksi tulee tämänajan kaikki vitsaukset ja puhdistavat tämän maan valituille kansanosille ja luomakunnan komistuksille luomuksille, joilla on oikeus elää ja olla kaikenkarvaisine ja sheivatuine ystävineen. huuhtokoot tsunamit, maanjärkähtelyt sekä tappakoot flunssat pois moiset kuvotukset, ne turhat ihmiset pyörimästä jaloista. pelastakaa edes kissatjakoirat ensin pelastuveneeseen, sitten vasta jos mahtuu jotain muuta
omassa maailmassani on olla ja elää sellaisena kuin on. yimbyily, YesInMyBackYard - tervetuloa meidän naapuriin -asenne, ollut aina kantavana oljenkortena, jota itse asiassa enemmistö tällä pallolla elävistäkin noudattaa. kaippa se että on homo on kasvattanut avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta kun ei kaikkien parempien ihmisten mielestä ole edes ihminen kun on homoksi syntynyt ja elää omaa pientä elämäänsä sellaisena kun nyt vaan satuu olemaan. tietysti kotona saadut eväät tähän maailmaan, kasvattavat ihmissuhteet ajatteleviin ihmisiin ja kaikenlainen muu on luonut minusta sellaisen kun olen.
surullista tosin on se että tämänajan ilmiönä on myös tullut kahdenkerroksen homotkin kuvioihin mukaan. on niitä oikeita homoja, gaysuodattimen läpäisiviä ja sitten niitä jotka pitäisi viedä sinne saunan taa. ainakin ne sellaiset jotka eivät median luomaan kliseemäiseen gaykuvaan sovi. turha tässä on mitään sateenkaariperhe-ideologiaa elätätellä kun jokainen tavoittelee vain omaa täydellistä loputonta orgasmiaan
Tämän "uutisen" totesi perättömäksi huhuksi Helsingin Sanomissa poliisi sekä eläimiä paremman tekemisen puutteessa hoivaavat henkilöt.

Helsingin Sanomat - Kaupunki - 13.11.2005 Tiedot koirien myrkyttäjistä ovat kaupunkilegendoja
Eläinlääkärien tiedossa ei ole yhtään myrkytystapausta.Tiedot koirien myrkyttämisestä koirapuistoissa tänä syksynä ovat perättömiä huhuja. Samanlaisia liikkuu Helsingissä ja ympäristökunnissa melko usein. Pieneläinsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri Esa Eskelinen kertoo, ettei hän itse ole tavannut yhtään todellista tapausta eikä hän ole kuullut niistä muiltakaan eläinlääkäreiltä. Eskelinen työskentelee Malmilla Apex-eläinklinikalla. Huhujen mukaan koirapuistoihin olisi levitetty myrkytettyjä makkaranpaloja.

Saman asian myös kertoi sekä Metro-lehti että 100-lehtikin. Mitään näyttöä ei asiasta ole saatu eikä eläinlääkäreille ole tuotu yhtään tapausta hoidettavaksi tai kuolleenna.

Ajaako se lainkaan koiranomistajien etua ja parantaako kenenkään suhtautumista noihin eläimiin että he levittävät tuollaisia valheita julkisuuteen saadakseen nelijalkaisille kakkaajilleen vain sympaempaa lisää. Sielutonta menoa.
paras ikinä kuulemani nimitys koiralle tuo nelijalkainen kakkaaja - se kertoo kyseisistä eläimistä kaiken olennaisen.
Kertoo vain siitä, saara hyvä, että et tiedä mitään koirista.
Hyvä Saara, kuten on joku viisas jo sanonutkin; ihmisen sivitys on suoraan verrannollinen siihen kuinka hän kohtelee (ajattelee eläimistästä) eläimiä. Voisit ehkä saada elämäsi rikkaammaksi jos näkisit ympäristösi rikkauden, johon eläimet eittämättä kuuluvat. Itse en voisi elää jos en näkisi eläimiä ympärilläni. Kattojen reunoilla nuokkuvia puluja, kesästä nauttivia lokkeja, koiraa joka katsoo silmiin kun menen ohi, kissaa joka viestii ymmärretystä arvostaan... Toivottavasti sentään nautit elämästä, et siitä, että ympärilläsi ei ole elämää.
Päässäni on varmaan jotain vikaa koska en tunne mitään myötätuntoa kuolleita ihmisiä kohtaan, esimerkiksi televisiossa jatkuvasti uutisoidut "x ihmistä kuoli jossain" eivät herätä mitään tunteita. Mutta taas toisaalta kun näen kuvan esimerkiksi rääkätystä koirasta tai muusta eläimestä sisälläni kiehuu. Olen varmaankin alitajuisesti kettytyttö tai jokin muu puunhalaaja.
"jokin muu pulunhalaaja"

ihan kiva että joku muukin tykkää tykkää noista lentävistä rotista kuin tulitikkujalkaiset mummot jotka kantaa niille nisuleipää ja jyvää syötäväksi
Minua ei oikein tikkujalaksi voi kutsua kun ylipainoa on kertynyt senverran monta kymmentä kiloa.
Noh, ehkäpä sitten sää oot kans sellanen ylväspylväs Pyhimys jalkoinesi joista vois tehdä roskakoreja oligarkkien pömpööseihin panelotuihin kirjastohuoneisiin mihin he ovat köyhtyneiltä eurooppalaisilta aatelissuvuilta ostaneet sekä tekstattujen että painettujen käsinsidottujen kirjojen kokoelman kertakaupalla, niissa he sauhuttelevat pikkupojan pippelin paksuisia sikaareita mitkä ovat kuubalaiset senoritat rullanneet vasten mehevää reittään antaen niihin samalla oikein tiiviyden ja aromin jossa voi aistia häivähdyksen navetan takaisen lantatakasan lemua ja metsänrajasta kantautuvan lehdokin tuoksua kesäillan taittuessa kuulaaseenyöhön samalla kun he nautiskelevat vuosikertakonjakin aromeista keskustellen kuinka jakavat maansa rikkaudet tasapuolisesti oikein harvainvaltansa kesken ja ketä kutsutaan datsalle nauttimaan korealaisen kokin tarjoilemaa vartaassa grillattua koirapaistia jota on marinoitu keväästä asti Pariisista tuotetuilla parhaimmilla herkuilla ja nesteillä pystyyn kunnes se kuoli ähkyyn niinkuin koirat yleensä kuolevat kun niitä hoidetaan hyvinväärin käveliviksi zombeiksi.
Tollanen on todella tökeröä. Itselläni on myös koira. Lenkillä olessamme en anna sen syödä tai ottaa suuhunsa mitään, mikä ei ole lähtöisin minulta. Jos koira sattuu löytämään esim. leivän palan, otan sen välittömästi suusta pois ja torun - ja heitän palan menemään koiran nähden. Usein pidän myös tennispalloa matkassa ettei tarvitse turvautia puukeppeihin, joista irtoaa usein myös ikäviä tikkuja. Koira onkin jo oppinut ihan hyvin ja kotonakin se odottaa kupin ääressä niin kauan kuin sille annetaan lupa syödä :)
Entisenä koiranomistajana ( 3 kpl ja lähes 15v) uskallan väittää, että oikein koulutettu koira ei ota mitään syötävää a) vierailta ihmisiltä, ellei saa isännän tai emännän lupaa, b) liikkuessaan ulkona isännän/emännän kanssa vapaana tai kytkettynä ellei isäntä/emänta anna sitä kädestään. Ainakin omat koirani olen näin kouluttanut (kaksi kolmesta). Toisaalta, koiraahan ei saa pitää vapaana taajamissa muualla kuin "juoksuaitauksissa", joten isännän/emännän valvovan silmän pitäisi olla sen verran vikkelä ja huomata mitä koira siinä hihnassa touhuaa.