Nighwish erotti Tarja Turusen

Jo oli aikakin. Eihän sen diivailua kestänyt kukaan. Aikoinaan eräällä keikallakin se oli niin ollakseen. Mutta ... bändi etsii uuden laulajan ja karavaani jatkaa kulkuaan. Eihän Tarja bändin eteen muuta tehnyt kuin lauloi. Harjoituksiinkaan ei jaksanut valua. Ei tuollaista nesteen keräytymistä tiedättekylläminne jaksa kukaan katsoa.
Tarkoittanet, että "vapautti"? Irtisanomiset ovat näköjään tulleet jo musiikkibisnekseenkin :( Mahtoikohan saada edes optioita lohduttamaan?
  • 7 / 24
  • sowhat?
  • 23.10.2005 19:40
nyt pitäisi vielä tietää mikä nighwish ja kuka tarjaturunen
  • 8 / 24
  • Public eye
  • 23.10.2005 20:07
Jos ei tiedä, ei ole todennäköisesti myöskään kiinnostunut. Ei kaikkien tarvitse seurata samoja asioita. Kukin voi keskittyä aivan omiin juttuihinsa jotka kellekin kolahtavat ja suoda vastaavan oikeuden myös muille.

Toisaalta, jos oikeasti haluaa tietää, tietoa löytyy nykymenetelmillä todella helposti ilman tarvetta elvistellä tietämättömyydellään.
ikävää ettei tarjan pää suosiota ole kestänyt. mahtava ääni ja itse nightwishiä kuuntelen. hyllystä mm. löytyy koko nighwishin CD/DVD tuotanto. toivottavasti taso pysyy samana (tai paranee) uuden solistin myötä.
Joo, mutta ei asioita hoideta tuohon tapaan avoimilla kirjeillä tyyliin: yhy yhy kun kerrankin sanoit inhasti ja teitpä jopa niin tuhmasti... Säälittäviä pippelinnäprääjiä koko sakki. Takaisin Kiteelle pyörimään pahnoissaan kunnes osaavat käyttäytyä!
Johan ne eilen Tarjalle antoivat tuon tiedotteen. Hyvä todellakin näin että asiassa jää rajaa spekuloinnille.
Tuomaksen ja muiden piti julkaista kirje ensin jotteivät Tarja ja miehensä Marcelo pääse manipuloimaan mediaa.

Tuomaksen musiikki on Nightwishissä tärkeintä, laulaja voidaan hyvin vaihtaa vaikka Turusella loistava ääni olikin. Odotan tuloavaa mutta sen verran fani olen että yöuneni menetin uutisen vuoksi.
Hyvä vain, kun pääsivät mokomasta rahanahneesta lumpusta. Jos rahasta on tullut taidetta tärkeämpää, ei artistista kuitenkaan enää tule läpi sitä tekemisen iloa, joka tekee taiteesta taidetta. Silloin se on pelkkää viihdettä.
Tuomas Holopainen on, ja on ollut, Nightwishing kantava voima. Ei siinä auta vaikka olisi kymmenen Tarjaa, jos ei ole lahjakasta biisintekijää. Toki Tuomas ei ole yksin vastuussa Nightwishin menestyksestä, sillä menestys on yleensä monien lahjakkuuksien ja asioiden summa. On sanomattakin selvää, että Tarja on erittäin lahjakas ja persoonallinen muusikko ja laulaja, on ollut auttamatta bändin keulakuva, mutta jos ei kemiat toimi ja yksi jänenistä laiminlyö velvollisuuksia ja fanejaan niin edessä on aika iso ongelma. Eli uskon Tuomaksen ja bändin muiden jäsenten tietävän hyvin miksi ovat kyseisen päätöksen joutuneet tekemään.

Toisaalta jos olette sattuneet katsomaan Nightwishin dokumentaarin The End of Innocence, niin tuleehan siinä aika vahvasti mieleen, että ei monikaan "aikuinen", siis teini-iän kynnyksen ylittänyt ihminen, joka ei halua dokata ja sekoilla, katsoa meininkiä kovin kauaa (matkustaa joka päivä örveltävän joukon kanssa samassa keikkabussissa) - ja kun kyseessä on vielä nainen, ja kaiken lisäksi ammattilaulaja, jonka on elettävä aika terveellistä ja säännöllistä elämää pitääkseen äänensä kunnossa. Lueskelin tuossa taannoin kyseisen bändin keskustelufoorumia ja suurta huolenaihetta Tarjaa kohtaan (Tarjan ääntä kohtaan) aiheutti fanien keskuudessa mm. Hietalan tupakointi - että kuinka tupakointi samoissa tiloissa voi koitua ongelmaksi laulajalle.

Nightwish Tarja Turusen kanssa on ollut erikoislaatuinen kokoonpano ja näyte siitä mitä syntyy kuin oikeat lahjakkuudet tekevät töitä yhdessä. Minusta iltalehdessä mainitut spekuloinnit uudesta naislaulajasta, kuten suomen idols -tähdistä ovat Tarjaa ja Nightwishiä kohtaan melkein loukkaus. (Väheksymättä yhtään Idols -tähtien lahjakkuutta omalla alallaan) Jos nyt jonkun Tarjan pitää korvata niin uskon, (ja ainakin toivoisin), että laulaja löytyy Tarjan kanssa samassa genressä painivasta neitokaisesta - vaikka esim. Luca Turillinkin levyllä vierailleesta Ranveig Sif Siguardadottirista... tms.

Toivottavasti fanit eivät ole yhtä fanaattisia kuin Stratovariuksen kohdalla, eikä Nightwish "joudu" levy-yhtiön ja fanien pakottamana tekemään ratkaisua, joka on turhauttava ja luovuutta kahlitseva. Mitä Stratovariukseen tulee niin bändi olisi ollut varmaan paljon mielenkiintoisempi ja tuonut mukanaan uutta potkua ja särmää Miss Pigin (vai mikä se nyt oli) kanssa kuin Kotipellon, vaikka Kotipelto fani olenkin.

Ugh!
Niin se Straton ehdolla ollut naisvokalisti oli Miss K. Vaikka taannoin "veristen" promokuvien perusteella olisi voinutkin olla pig.. :)
Jumankauta kun ei se suomalainen mies osaa puhua! Voi perse, mitä kakaroita, ei ne opi ikinä.
varmaan löytyy yhtä hyvä laulaja kuin tarja, koska suomessa on hyvä taso oopperalaulajissa ja nightwish yhtyeenä on varmaan hyvä keino edistää uraa ja ansaita siinä sivussa. helppo nakki löytää uusi gimma. eiköhän sibiksessä tieto saa aikaan vipinää.
Niin, Tarja Turunen puhui ainoastaan Managerinsa/Aviomiehensä kautta Tuomas Holopaiselle noin vuoden verran, eli Tuomakselle taisi tulla mitta täyteen.

Ajatelkaa siis Bändin laulajattarella on on oma manageri, joka ei hoida Nightwishin juttuja , ainoastaan oman Vaimon soolouraa.
Mielenkiintoisia nää teidän kommentit - varsinkin, kun shown toisen osapuolen, Tarja T:n versiota tapahtumien kulusta ei olla saatu lukea vielä ollenkaan....Iltapäivälehdistä. Voi aikaa, voi pienuutta !
Marco Hietala mikin jatkeeksi! Ei mitään naislaulajia. Siitä tulis loistava soppa.
  • 21 / 24
  • Peski Lärse
  • 27.10.2005 23:31
Elämä on kasvamista. Miljonääreilläkin.Hyvästi sitten tälle bändille.
  • 22 / 24
  • Poskisolisti
  • 28.10.2005 12:50
En voi käsittää, että jonkun viihdeorkesterin solistin työsuhteen päättyminen on päivätolkulla sanomalehtien ykkösuutisena. Onko se todella tärkein asia, mitä Suomessa on viime päivinä tapahtunut??
"sanomalehtien"? Tarkoitit varmaan ILTAPÄIVÄlehtien? No ihan varmasti ne aiheella mässäilee, onko tuo nyt mikään yllätys? Ne repii lööpit pienemmistäkin aiheista. Hesarissa ja varmaan muissakin "oikeissa" sanomalehdissä on ollut asialliset jutut, mutta ei ne mitään ykkösuutisia ole olleet. Bändi on ollut Suomen tärkeimpiä vientibändejä ja todella suuren yleisön suosikki, niin en ihmettele yhtään, jos moiset lööpit ja uutiset ovat saaneet aikaan järjestemällään draamalla.
  • 24 / 24
  • Peski P Lärse
  • 29.10.2005 9:07
Poskisolistille ihan tiedoksi, että tälllä keskusteluketjulla, jonka nimenä on 'Nightwish erotti Tarja Turusen', tämä on tärkein keskustelunaihe.