aikuisia naisia Jyväskylän bailuihin?

  • 1 / 4
  • lotta
  • 18.10.2005 13:20
taitaa olla niin, ettei Jyväskylän bileissä nykyään juurikaan käy "oldies goldies l- ladies" eli kolkyt+risat jne, vai? Muistellaan joskus kavereiden kanssa vanhoja hyviäkin aikoja, kun akkaporukalla lähdettiin bailaamaan, hauskaa oli aina, ja silloin tällöin joku ihastui, joku rakastui, joku jopa vakiintui, kiitos noiden reissujen. Oi noita aikoja:) Totta kuitenkin, että meitä vanhempia sinkkuja/taas sinkkuja on , joten miten olisi, jos ensi perjantaina kaamoksen alun kunniaksi lähtisimme Ilokiveen irroittelemaan! Pistetään viidakkorumpu soimaan, ei sitä tiedä vaikka jälleen syttyisi kipinää johonkin.:). Ennen kaikkea olisi kiva kohdata vanhoja tuttuja, uusia kasvoja ja keksiä vaikkapa muitakin tempauksia tulevan talven piristykseksi.
Joten oldies goldies ladies: Ei muuta kuin soitto kavereille, vaatekaapille etsimään ykkösiä tai kakkosia ja menox!
  • 2 / 4
  • Lepa70
  • 18.4.2006 5:01
Heh, taitaa olla yhtä kuollutta kuin tuolla toisessa topikissakin, jossa kysellään Jyväskylän 30+ naisia.
Huomenta kaikki Jyvässeudun ihanat 30+ naiset. Eikö lopeta tämä tämä nyyhkiminen. lähdetään ulos ja törmätään toisiimme! Tätä kirjoittaessa en tiedä milloin Jyväskylässä on seuraavat Setan bileet, mutta otetaan kukin siitä selvää ja mennään. Olisihan se ensialkuun yksi paikka tavata. Sitten voisimme sopia esim. joksikin illaksi treffit johonkin kivaan ruokaravintolaan. Eiköhän se siitä lähtisi mukavasti eteenpäin, aikuisten naisten toiminta täälläkin.
Joten todellakin se viidakkorumpu nyt nopiasti soimaan ja liikkeelle, yksin tai yhdessä, onhan meitä!
Oho, Jyväskylän 'mummot' ovat näköjään heräilemässä eloon:) eli jos tapaaminen saadaan järjestettyä niin öljyä heti rollaattorin ja ilmaannun paikalle