Attitude?

Kuinka moni lukee täällä lukee brittiläistä Attitude-lehteä?Mielestäni lehti on parempi kuin jenkkiläiset sisarensa Out ja Advocate....Mielipiteitä!
  • 2 / 14
  • miesmies
  • 7.10.2005 18:01
ostelin yhdessä vaiheessa. hyvä taitto ja hyvät valokuvat. tasokas.

loppujen lopuksi liian klakana suomen todellisuudesta.

sopii nuorille.
ostin melkein joka lehden lukioikäisenä ja sen jälkeen, eli about vuosina 1997-2000. aika saavutus sikäli, että lähimpään sitä myyvään kirjakauppaan oli matkaa joko 300km suomessa tai sama norjassa:D siinä identiteetinrakennusvaiheessa se oli hyvällä tavalla uskottava ja mainstream-lehden näköinen ja oloinen, mutta nykyään en jaksa enää edes kansia katsoa. jotenkin aika jätti taakseen, samat naamat ja aihepiirit joka lehdessä. yhdeksänkymmentäluvulla sekin lehti tavallaan kapinoi itselleen tilaa mikä näkyi mukavasti journalismin tasossa. nyt vaikuttaa ihan miltä tahansa metroseksuaalien trendiraamatulta minusta. mutta ehdottomasti laatulehti se on musta ollut aina!
  • 4 / 14
  • Oikea asenne
  • 8.10.2005 20:34
Attidude ei ole siihen uhrattujen rahojen vastine. Mitäpä nuo kiiltokuvapojat tai heidän kimalteinen elämänsä siellä-jossain La-la-Gaylandiassa oikeastaan meikäläisen homoseksuaalin eloon Suomessa antaisivat, ei juuri mitään. Kaikki jutut, aiheet ja materiaali keskityy kuvailemaan jotain sellaista täysin vierasta gaykultuuria joka ei ole kuin muutaman ihmisen gaylifestyle näillä leveysasteilla. Joskus on ollut joku pikkujuttu Helsingistä ja maininta Suomesta, kuriositeettina lähinnä tyyliin: Käykää kokemassa idän eksotiikkaa ja venäläisyyttä siististi. Aika typerää lukea tuollaista. Mutta saahan sitä rahojaan mihin tahansa turhuuteen tuhlata toki, antaahan tuo lehti varmaan jollekulle gayuskottavuutta esillepantuna sopivasti kahvipöydälle tasapainottamaan vaaleanpunaiseksi maalattua makuuhuoneen ovea.
Samoilla linjoilla olen kuin "oikea asenne" tuossa kirjoitti. Ei anna meikäläiselle oikeastaan yhtikäs mitään. Olen aina selaillut ko. lehden läpi ja tuskinpa koskaan on ollut sellaisia juttuja, jotka olisivat kiinnostaneet. Kerran oli kuitenkin, ei tainnut olla niin kauankaan aikaa sitten, haastateltiin pintapuolisesti nuoria miehiä, jotka pitävät itseään todella paljon vanhemmista miehistä. Todella mielenkiintoinen aihe ja artikkeli. Olisi kiva lukea enemmän homokansan monimuotoisuudesta kuin vaan noiden trimmattujen sänkipäisten ja mauttomien brittihomojen in ja out listoja.
Attitude on mielestäni ihan laadukas lehti, kolumnit ovat erityisen mielenkiintoisia jokaisessa numerossa. Toki puolet sivuista on kyllä turhia, eikä suomalainen homopoika kovin paljoa brittien menovinkeillä tee. Mutta mitä homolehteä sitten kannattaisi ostaa? Mitä te luette ja miksi?
Attituden selailen usein, ostan joskus, jos jotakin kiinnostavaa löytyy.
Attituden kohdalla on samoin kuin kotimaisten Seiskan ja iltapäivälehtien suhteen. Pääsääntöisesti pelkkää roskaa, mutta joukkoon eksyy valitettavasti joskus joku hyvä ja kiinnostava juttu, minkä vuoksi sitä ei voi aivan täydellisesti unohtaa. Seiskan voi toki aivan rauhallisesti unohtaa, iltapäivälehtien otsikoita voi vilkaista internetistä.

Juhani
Silloin tällöin tulee ostettua jos on mielenkiintoisia artikkeleita tai haastatteluita.Suomesta tälläinen lehti puuttuu jo varmasti senkin takia etteivät suomalaiset homot ole kovin kiinnostuneita ulkonäöstään,ainakaan yhtä paljoin kuin eurooppalaiset homot.Hyvä lehti kaikenkaikkiaan.
Jakel @:lle; Itse luen lähes kaikki lehdet netistä, mitä on saatavilla. Attituden olen siis joskus ostanut, mutta ne kerrat mahtuvat yhden käden sormiin. Samoin olen joskus ostanut jenkki gaylehden Genren, nettiversio löytyy osoitteesta:
http://www.genremagazine.com

Mutta, kun olen enemmän sellainen gay, joka pitää pulskista ja ehkä vähän varttuneimmista miehistä, lehdet, lukemiset ja nettifoorumitkin tulee valittua vähän sen mukaan, joten tuskimpa on antaa hyviä homolehti vinkkejä, (siis sinulle Jakel @). Mutta jos kiinnostaa niin itse käyn esim:
http://www.graygay.com
http://www.apollonetwork.com

Kuitenkin vierailen myös silloin tällöin esim. Advocaten sivuilla:
http://www.advocate.com

Lisäksi tulee tsekattua usein:
http://www.qx.se
http://www.sylvester.se

Ja tietenkin Z -lehden olen silloin tällöin ostanut, on vain sisältöön ja lukumäärään nähden tosi kallis... (ei aika kallis)