Kate Bushilta uusi levy

Kate Bush julkaiseen loppusyksystä uuden levyn. Edellisesta The Red Shoes albumista on vierähtänyt 12 vuotta. Uuden levy nimi on Aerial ja se tulee kauppoihin 7.11. Ensimmäinen sinkku nimeltään King of the Mountain julkaistaan 24.10. Odottavan aika on ollut todella piiiiiiiiiiiitkä :)
  • 6 / 13
  • Rokkihomo
  • 8.9.2005 22:34
Joo-o, marraskuussa lentaa 'rokki' kaappiin ja jaa pelkka homo
jaljelle kimittamaan Katen uusien kappaleiden mukana...

Aivan sama ovatko hyvia vai ei. Paatan kai jo etukateen etta
ovat hyvia. Ja olen jo etukateen sen verran innoissani
etta saapa nahda kuinka kay kun saan lopulta kuulla sen levyn
- siis: ne levyt.
Ja kaikille (muille) friikeille tiedoksi, jos ette ole vielä huomanneet, että 21.9. klo 10:30-11:30 Suomen aikaa Katen uus sinkku on maailman ensi-illassa BBC Radio 2:lla, kuuluu myös netissä. Tosin otaksun että yhteys tukossa tuolloin... http://www.bbc.co.uk/radio2/index.shtml?logo
Korjaus edelliseen, sehän on tietty 11:30 eteenpäin koska aikaero britteihin on 2 tuntia...
  • 9 / 13
  • Pora-liike
  • 17.9.2005 13:42
Minulla oli aikoinaan ehkä laajin KB-kokoelma Suomessa ja fanitin KaTea ihan kunnolla. Ostin Trio Bulgarkatkin. Nyt on kiinnostus vähän hiomattomampaa musiikkia kohtaan, mutta kyllä tuo uusi julkaisu silti jännittää.
  • 10 / 13
  • MidnightMan
  • 28.10.2005 13:51
Ei hyvältä vaikuta, se Bushin uusi levy. Jo kansi on aivan puiseva ja KB:n albumeilla on aina ollut vangitsevat kannet jotka ovat jotenkin imeneet sisälle musiikkiin, siitäkin huolimatta että useimmiten kannessa on ollut naisen oma naama.

Sitten laulut: 6 ja 8 -minuuttisia biisejä joilla on sellaisia nimiä kuin Coral Room ja Nocturn. Ja sitten Pi, Sunset ja Bertie.

Pelkään että KB on lehahatanut kokonaan omiin avaruuksiinsa tekemään päiväkirjamaisen introverttia taidemusiikkia.

Se on sääli koska muija osasi menneinä vuosina tasapainottaa täydellisesti kaupalliset ja taiteelliset päämäärät ja teki mahtavia pop-singlejä älyllisesti haastavien albumien ohella.
KOTM-sinkun toisena raitana on upea versio Sexual Healingista, jossa Katen ääni pääsee todella oikeuksiinsa. Omasta mielestäni Aerialin kansi on hieno ja odotan levyä kuin kuuta nousevaa, onneksi 12 vuoden odotus palkitaan tuplalevyllä ja pitkillä biiseillä. Brittimedia on ottanut Aerialin ihastuneena vastaan, arviot ovat siellä täyden kympin lähellä. No katsotaan, kauneus on kuitenkin kuuntelin korvassa. Siinä on viikko aikaa luukuttaa uusi levy sisään tajuntaan ennen kuin Madonna valtaa stereot...
http://enjoyment.independent.co.uk/music/reviews/article324459.ece

" Though oddly, for all its consistency of mood and tone, Aerial is possibly Bush's most musically diverse album, with individual tracks involving, alongside the usual rock-band line-up, such curiosities as bowed viol and spinet, jazz bass, castanets, rhythmic cooing pigeons, and her bizarre attempt to achieve communion with the natural world by aping the dawn chorus. Despite the muttered commentary of Rolf Harris as The Painter, it's a marvellous, complex work which restores Kate Bush to the artistic stature she last possessed around the time of Hounds of Love."
Oletteko ehtineet kuunnella? Mun mielestä aivan uskomattoman upea levy. Paranee joka kuuntelukerralla.